İsa Turan: Seneye Hedef Şampiyonluk

Başlatan kuzey55, 04 May 2010, 16:26:49

« önceki - sonraki »

kuzey55

Ya şampiyonluk Play - Oof
[ 04.05.2010 ]

Sportif Direktör Turan, şimdiden gelecek sezon için çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Önümüzdeki sezon bizden küme düşme sözünü duymayacaksınız. İlk hedefimiz şampiyonluk, olmazsa play-off. Bizi bu hedefimize ulaştıracak takım kuracağız" dedi.Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, ligde kalmayı Kartalspor maçıyla garantilemenin sevincini yaşarken, Samsun'dan gelen şehit haberiyle de üzüntüye boğulduklarını ifade etti. Şehit haberinin kendilerini de üzdüğünü söyleyen Turan, "Kartal maçını oynarken aldığımız acı haber hepimizi üzdü. Şehit düşen Teğmen Ahmet Altunoğlu'na Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve Samsun halkına da başsağlığı diliyorum. İnşallah bu tür acı olayların sonu bir an önce gelir" diye konuştu.

SONUNDA BAŞARDIK
Kartal maçını değerlendiren Turan, "Şu hafta, bu hafta ligde kalırız derken sonunda Kartal galibiyetiyle kümede kalmayı garantiledik. Rakibimizin ligde rahat bir konumda olması oyun içerisinde zaman zaman zorlanmamıza neden olsa da, etkili oyuncularımızın iyi performansıyla galibiyeti elde ettik. Bu galibiyetle kümede kalmayı garantilerken, şimdiden de gelecek sezonun planlarını yapmaya başladık. Galibiyeti büyük Samsunspor taraftarına armağan ediyoruz" dedi.

İLK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Gelecek sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulunan Turan sözlerine şöyle devam etti: "Bu sezonu bütün zorluklara rağmen alnımızın akıyla bitirdik. Önümüzdeki sezon bizlerden küme düşmek gibi sözler duymayacaksınız. İlk hedefimiz şampiyonluk, bunu başaramazsak play-offu hedefliyoruz. Takımımızı da buna göre kuracağız. Orduspor maçından sonra oturup gerekli görüşmelere başlayacağız. Samsunspor'u layık olduğu yerlere çıkartmak için elimizden geleni yapacağız".

babasamsunlu

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

yalancı yalancı sana kimse inanmaz.. :):)

O kadar çok yalan söylediniz ki bizlere artık doğru bile söylüyor olsanız size kimse inanmaz..

mehmet yılmaz

Nedense hiç heyecanlanmadım...
Bence İsa Turan'ı da birileri kandırıyor...

Yanılmayı o kadar çok isterim ki!

FK_SAMSUN

5 senelik bir Bank Asya macerasından sonra Süper Ligi hasretle bekleyen bir taraftar olarak inanmak istiyorum .

babasamsunlu

04 May 2010, 17:17:59 #4 Son düzenlenme: 04 May 2010, 17:19:36 babasamsunlu
Yok hocam hiç bu kadar ümitsiz olmamıştım...geçen seneki filmi tekrar seyredecekmişiz gibi geliyor bana..
Önce tahta kapancak..Sonra kimse bize sahip çıkmıyor diye ağlamalar başlayacak..Sonra kamp yeri meselesi çıkacak..daha sonra elden kuşlar kaçacak..Son gün çakma topçular alınacak ve geleceğimiz kurtulmuş olacak..Daha sonra yüreği kasap çengelinde olanlar çıkıp taraftarın takıma sahip çıkamasından yakınacak..Sonra parasını alamayan topçular idmana çıkmayacak...Maç yapacak takım bulunamayacak..Federasyondan lisans alma sorunu çıkacak..Bimem kaç yılında bizde oynamış bir topçu bizi fifaya şikayet edip bizden parasını talep edecek..Fİfa bize 3 puanınızı sileriz bak diyecek..Turgutu çok kzıdırırssak bize bi taraflarını gösterecek İlhana tepki gösterirsek bize el kol sallayacak..Birileri bize ingiliz futbolu oynamayı öğretecek..Sercan takımın yeni yıldızı olacak..

Felan olacak filan olacak ama olan bizim gibi  karşılıksız sevenlere olacak..İcraat görmeden hiç birine inanmıyorum..Şu sezon başından beri yaşadıklarımız aklıma gelince tuttuğum takımın Samsunspor olduğundan şüphe eder oluyorum..Paranoyak ettiniz lan bizi...

YaşarDoğu

Yalandan kim ölmüş...

İsa önce bu sezonun hesabını versin , seneye daha var.

FaTiH_HaN

Senelerdir bu yalanla bizi avuttular ama nedense bu sefer olacak gibi bir his var bende  :o Ne bilim nereye kadar böyle gidecek artık sıra bize geldi diye düşünüyorum.

kuzey55

önyargılı olmayalım diyordum ama son haflarada gördük ki bu yönetimle ve bu hoca ile zor görünüyo.belki şehirden veya siyasilerden destek gelebilir istanbul tarafı maddi fedakarlık yapabilir ama bu küçük düşünen adamlarla zor.

55JNR55

yönetim şu durumdayken ben istanbul tarafından büyük bir fedakarlık beklemiyorum açıkcası herşey bu sezon standart olucak gibi ne eksik ne fazla...

Kodalak

bu sene erkenden başlamışlar sallmaya,

neyse bekleyip görelim bakalım,çok dinledik böyle lafları.İnşaAllah yanıltırlar bizleri....

gozgoz yýlmaz

Yusuf Ziya yardım edecekmiş...
Bakan, para akıtacakmış...
Vali, kum ocağını bağışlamış...
5 tane bomba, 3 tane mayın, 2 tane de mermi transfer olacakmış...
Hakkı Tomaç botoks olacakmış...
Erkut Tutu, maliye bakanına danışman olacakmış...
Okan Karabulut top tutacakmış...
İlhan Ummak zayıflayacakmış...
Erdoğan ve Baykal birlikte tatile gidecekler, yanlarına Bahçeli'yi de alacaklarmış...
Samsun marka kent olacakmış, aslında olmuş da tekrar olacakmış...
Pavlik önce sünnet, sonra müslüman olacakmış... Düğününde de "Telgrafın Telleri" çalacakmış...
Ha bir de halamın sakalları olacakmış...

Artık şampiyonluğa oynayacakmışız...
İnşallah ama
Görmeden inanmam!

Mustee13

Bu zihniyetle seneye en fazla orta sıralara oynarız...Bir ihtimal belki play-off a kalırız...

eLLis

AlıntıGalibiyeti büyük Samsunspor taraftarına armağan ediyoruz" dedi.

Allah razı olsun.

Akyol

Bu sefer olacak inanıyorum ama yaz aylarında yine tahta diye kıvranmayalım ;)

Recep