Bank Asya 1.Lig 33.Hafta / Kartalspor-SAMSUNSPOR'umuz: 2-3

Başlatan AntZ, 25 April 2010, 17:31:58

« önceki - sonraki »

gkhn

Abdülaziz iyiydi bugünkü maçta..2. yarıya çıkmadan önce Ahmet Şahinle sarıldılar..Turgut çok bencildi biri izliyordu sanki onu kendini kanıtlamaya çalışıyor hala..Çok şükür bu sene de bank asya 1. lig de kaldık :( :-X :'( zzzzz .:.:.

Sempatik Bengülü

bursaya daha yeni geldim.güzel bi maçtı taraftarlarda iyiydi coşkuluyduk ve ayrıca son dk.larda kartal beraberliği yakalıcak diye çok korktum

kuzey55

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 02 May 2010, 20:47:34
bursaya daha yeni geldim.güzel bi maçtı taraftarlarda iyiydi coşkuluyduk ve ayrıca son dk.larda kartal beraberliği yakalıcak diye çok korktum
,

bende eve ancak gelebildim :D

güzel bir maç, tribün çok güzeldi.her zamanki gibi çekirdekçi tayfa işbaşındaydı ama gelen goller onları da hareketlendirdi.diyecek bişey yok bu durumda bu takımın deplasman tribünü 2 taraflı doluyo ve ev sahibine deplasman yaşatıyoruz.söylenecek bişey yok.utanması gerekenler utansın diyecem de o yüz yok onlarda.

carvalho

Alıntı yapılan: Zafer Süer - 02 May 2010, 20:23:30
Terme'den öte orada ön plana çıkması gereken unsur bence Karacalı Köyü. Seneye daha büyüğü geliyor inşallah. :)

Onun dışında, maçta bugün çok eğlendik açıkçası. Belki ikinci devrede bir ara sıkıntı yaptık ama sağolsun Oktay bizi rahatlattı. Tribünlerde de bu kadar Samsun sevdalısının olduğunu görmek sevindirici hakikaten. Umarım bugün yapılan o "Samsun'a rahat yok, Süper Lig'e çıkmadan!" tezahüratını seneye de -bu sefer hakkını vererek ama- yaparız.

Zafercim, beni en çok mutlu eden durumlardan biri de senin gibi gençlerin Samsunspor'a bağlılıkarıydı. Yüreğinize sağlık...

havzalı55

Bugün müthiş taraftarımız vardı. kartalspor seyircisi adeta izledi bizi. oktay delibalta ikinci yarıda oyuna girdi attı golünü rahatlattı bizi gercekten canını dişine takarak oynayan basarılı bi oyuncumuz gol attğına o kadar sevindiki diğer kaleden sarı kart görme uğruna forması cıkartıp taraftarı selamladı. Ve mac sonunda o formayı taraftara hediye etti :) tebrikler oktay heLaL oLsun Grup İstanbul 55

edmontdante

Çok güzel tribün olmuş her yer kırmızı beyaz.Herkesi tebrik ederim.
Bu arada Veis,Vatan yakalamış seni : ))

carvalho

Alıntı yapılan: emre55 - 02 May 2010, 20:11:31
ölümüne terme kardeşim.bakma samsunspor'u tuttuğumuza terme bir süper lige çıksın..  :D

>l< ;D :)

emre

veis abi arkasını sağlama aldı. bir tarafında vatan bir tarafında cenk turgut  :D  :D

55.hakan

seneye Trt 'den izleyeceğiz maçları D spordan iyidir ama inşallah ellerini yüzlerine bulaştırmazlar

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 02 May 2010, 20:35:26
Maça gidip takımımızı destekleyen değerli kardeşlerime ve büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Bir daha şampiyonluk için böyle stresli günler geçirmek dilekleriyle sezonu kapatalım.

Sagolasın abi şöyle bir baktım taraftarımıza gerek katılımıyla gerek davranışıyla gerçekten süperligi fazlasıyla hak ediyoruz. kapattım gitti bu uğurusuz birazda ruhsuz sezonu bitti.. :)

Tribün_ali

Helal size beni yanıltınız ben kartal yener diyordum ama yanıldım hep yanılsam keşke ama bu yönetim bizi ligde kaldık diye kandıramaz

hala kızı

şahane deplasman yaptık..Gelen herkesin ayağına sesine yüreğine sağlık...bu arada PAVLİK'in formasını da kaptım ;D ;D

LisandroLopez

Samsunspor gerçekten bu Lige çok fazla.. Şu taraftara bakın ya.. Bayan taraftarlarımızıda görmek bizleri çok mutlu ediyor kız kardeşimide Samsunspor'lu yaptım Samsunspor'lu sayısı azalıyor diyoruz ama belkide artıyor :)

GençKozluklu

02 May 2010, 21:51:01 #359 Son düzenlenme: 02 May 2010, 21:53:42 GençKozluklu
Arkadaşlar bugün pek fazla video çekmedim. Aslında çok güzel video olabilecek tribün şovları vardı. Grup İstanbul harikaydı. maç izlenen alan dandik olunca Tribünlerdeki şovu çekebilmek videoya pek kolay değildi. Acemice çetiğim 1. gol video görüntüsü ve Kenan'ın attığı 2. golü paylaşıyorum. Bu golü bu açıdan başka hiç bir yerde göremezsini  :)

İyi seyirler

1. gol sevici;
http://yfrog.us/jumov03651z

2. Golümüz;
http://yfrog.us/41mov03657z