Bank Asya 1.Lig 33.Hafta / Kartalspor-SAMSUNSPOR'umuz: 2-3

Başlatan AntZ, 25 April 2010, 17:31:58

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 May 2010, 17:04:58
Abi haftaya Hacettepe - Mersin maçı var ve Hacettepe ve Rize yenerse 3 ü de 40 oluyor.

Bildiğim kadarıyla üçlü averajda 3 ünün aralarında oynadığı maçlardan yeni bir puan durumu yapılıyor.

Hacettepe kazanırsa aralarında oynadığı maçlara göre puan durumu;

Rize=6
Hacettepe=5
Mersin=4

Hacettepe  0 - 0 Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 1 - 1Hacettepe
Çaykur Rizespor 4 - 0 Mersin I.Y.
Mersin I.Y.  0 - 0  Çaykur Rizespor
Mersin I.Y.  1 - 0 Hacettepe
Hacettepe -  Mersin I.Y.

Bu durumda Mersin düşer.

haklısın, ben mersinin de aynı puanda olacağını atlamışım... mersin ya da rize düşsün, kim düşerse düşsün... ama rize en avantaklı gibi duruyor, çünkü yenerse kurtarıyr ..

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 02 May 2010, 17:24:13
haklısın, ben mersinin de aynı puanda olacağını atlamışım... mersin ya da rize düşsün, kim düşerse düşsün... ama rize en avantaklı gibi duruyor, çünkü yenerse kurtarıyr ..

Evet abicim, kim yenerse kurtarıyor ama en kolay maç Rize'nin.
Ama şöyle bir durum da var, bu kadroyla bu duruma düşmeyi beceren, her türlü şapşallığı yapan takım böylesine stresli bir maçta, Kocaeli direnirse kendini 2. ligde bulabilir. :)

Mustee13

02 May 2010, 17:35:30 #317 Son düzenlenme: 02 May 2010, 17:41:24 Mustee13
AlıntıFUTBOL MÜSABAKA TALIMATI

PUAN USULÜ VE AVERAJ:

MADDE 10: Takmların belirlenmiş bir fikstür gereğince birbirleriyle karşılaşarak kazandıkları puan durumlarına göre derecelendirmelerine "Puan Usulü " ismi verilir.

Bu usul ile yapılan karşlaştırmalarda kazanan takıma (3) üç, berabere kalan takımlara (1) bir,kaybeden takımlara (0) sıfır puan verilir.

Ancak, Federasyon, müsabakaların başlamasından önce ilan etmek koşulu ile, galibiyet,beraberlik veya mağlubiyet halinde verilecek puan sisteminde değişiklik yapmaya yetkilidir. Puan usulü ile yapılan müsabakalar sonunda en fazla puan kazanan takım birinci, ondan sonra gelen ikinci ve... olarak sıralanır. Puanların eşitliği halinde aşağıda belirlenen sistem uygulanır.

a) Öncelikle aynı puana sahip ilgili takmların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne,
b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (Kendi aralarındaki maçlarda atlan gollerde eşitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün saylmaz.)
c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, Genel puantajdaki gol averajına bakılır. Takımlar arasındaki gol averajı da eşit ise daha fazla gol atmış olan takm üstün sayılır.
d) Bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.
e) Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında yapılacak tek maçlı eleme usulü müsabakalar neticesinde kazanan takım üstün sayılarak nihai sonuç alınır.

Bu durumda; Ant55'in belirttiği gibi; Mersin düşer...

Ayrıca haftaya Ordu'yu yenersek, Bolu da içerde Karşıyaka'yı yenemezse, 8. bitiriyoruz ligi...

bluegreen55

Öncelikle kazandık rahatladıkya şükürler olsun ama inşallah orduyuda yener 8. bitiririz ligi..

İşyerinde Ordusporlu bir abi var dedi adanaya çakacaz bu hafta, bende dedimki abi adanayı süper lige çıkaracaklar biizmle olan maçtan sonrada söyledim sana bak görürsün dedim baktılar adana yenemiyor siz 10 kişi kalırsınız yada penaltı felan verirler dedim şimdi baaktım ordu 1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalmış maç 3-1 adananın lehine bitmiş.Belkide kırmızı haklıdır ama bizim maçıda düşşününce senaryo yazıyor insan....Ben müneccin olmadığıma göre biz boşuna debeleniyoz birilerini çıkarıyolar birilerini düşürüyolar başka masa başındaki maçları kazanan çıkıyor.Bakalım masa başında adanamı kazancak bucamı..

maço

mactan yenı geldım gunluk guneslık bır ıstanbul gununde kazandık bıze ayrılan bolumu (kale arkasının yarısı ve maratonun yarısı ) doldurduk yedıgımız ılk golu gormedım ama sanırım pavlık gerı pas atarken araya gıren oyuncu golu yaptı yedıgımız 2. golse tamamen ahmet sahının hatalı cıkısıyla oldu bızım gollerımızde guzeldı kartal tarafftarıyla ve polısıyle hıcbır sorun yasanmadı ama mactan sora galıbıyetın vermıs oldugu cosku yoktu kımsede kumede kalma savası vermek bu taraftarı cok uzuyo maalesef galıp gelsekte cok fazla sevınemedık benden bu kadar daha genıs degerlendırmeyı abılerımız yaparlar saygılar...

Serkan

bende MİY'in düşmesini istiyorum hiç değilse kolpa taraftarı olan bir takımın bu ligde işi yokj

Bknz.. Sezonun başı Orduda oynana Samsunspor - Miy maçı

* Samsunspor taraftarlarını denize döktük
* Minübüslerini, bırakıp kaçtılar pert oldu

vs vs

MİY kümeyee.....

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 02 May 2010, 18:02:11
bende MİY'in düşmesini istiyorum hiç değilse kolpa taraftarı olan bir takımın bu ligde işi yokj

Bknz.. Sezonun başı Orduda oynana Samsunspor - Miy maçı

* Samsunspor taraftarlarını denize döktük
* Minübüslerini, bırakıp kaçtılar pert oldu

vs vs

MİY kümeyee.....

Serkan maçtan önce  stad önünde iken stadda işi sadece pankart asmak olan Mİy taraftarına da sözlü sataşmayı biz yaptık.Bunuda unutmamak gerek...

Ollivanders

europe_55

mersin düssün.
Sitelerine koyduklari o resmi daha unutmadik...  >:(

supernatural_55

Ordu maçına kalmadan garantiledik neyse ki ligde kalmayı çok şükür..

mersin düşsün,adana direk çıksın..umarım hak yerini bulur önümüzdeki hafta...

carvalho

Maçtan geldim.

Galibiyet ne olursa olsun güzel. Maçın ilk devresini bu forumda da yazdığını öğrendiğim bir arkadaşla seyrettik. Eski efsane Samsunspor maçlarından konuştuk, 4-1 sakarya samsun, tanju'nun röveşata golü attığı maç. Geçmiş o kadar kazınmış ki dimağımıza, kabullenemiyoruz ikinci ligi bir türlü. ama birlik olup bu günleri de aşacağız.

Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş. Maç sonu coşkusu yoktu çünkü Samsunspor taraftarı kümede kalmaya sevinecek taraftar değil. Hele hele ikinci ligde.

Yine de güzel bir gündü ve güzel maçtı. Tüm emek harcayan oyuncu ve teknik ekibi kutlarım. Taraftar da şahaneydi. Cep telefonuyla çekebildiğim fotoları sıcağı sıcağına sunuyorum. Çok kaliteli çekimler değil, kusura bakmayın.

Umarım seneye şampiyonluk fotoğraflarını asarız. bu kent bunu fazlasıyla hakediyor.

Sevgi ve saygılarımla...

çarşambalı-55

Bu sene son hafta azabını çekmeden lige bitirdik İyi ki o beş maçlık seriyi yakalamışız yoksa işimiz çok zor olacaktı Seneye gene bu tarihlerde aynı şeyleri yazmaktan çok korkuyorum 4 sezondur burdayız bir kere play off bile oynayamamak bana çok garip geliyor Bank asya da ilk 6 ya bile giremeyip her sene kümede kalma hesapları yapmak...

Serkan

Süleyman abi ben Ordu'da bizim yaptıklarımızında doğru oldunu savunmuyorum ama olmamış bir şeyi varmış gibi göstermeleri karşılaşmadıkları bir minübüsü pert ettiklerini hepsini gerilimli bir maçtır olmuştur tarzıyla yok sayabilirim ama ;

Mersindeki maçtan önce sitelerindeki resmi hatırlıyorsundur... Şu Şirine ve Şeytan figürlü olan resmi Sevmiyorum Mersin'i kendi görüşüm ve isteğim Mersin'in düşmesi

YaşarDoğu

FOrza Alvin

Yok bizim yaptığımız bir ayıbı söylemek istedim.Yoksa mersinin canı cehenneme , kim düşerse düşsün biz ligte kaldık son haftaya bırakmadan.

Mersinlilerin yaptıklarını asla unutmadım.Ama mersinden çok rize düşssün istiyorum bende.

çarşambalı-55

02 May 2010, 18:45:54 #329 Son düzenlenme: 02 May 2010, 19:13:47 çarþambalý-55
Çaykur rize , mersin ve hacettepe ye hem üçlü hemde ikili averajda da üstün yani yenerseler kesin ligte kalıyolar Rakipte haftalar önceden lige havlu atmış kocaeli olunca kesin kazanıp ligte kalacaklardır.

bende mersinin düşmesini istiyorum çirkef taraftarı yüzünden
Hacettepe iki farkla yenerse ikili averajda öne geçiyor tek farkla yenerse ilk maçta mersinde tek farklı yendiği için genel averaja bakılıyor ordada mersin üstün Yani mersine beraberlik hatta tek farklı bir mağlubiyet bile yetiyor Hacettepe kendi evinde mersini ne edip edip en az iki farkla yenip bir alt lige cehennemim dibine postalasın Eeee şeytanlara da cehennem yakışır. Rizenin maçı kazanacağını düşünürsek o zaman mersine tek farklı mağlubiyette yetmiyor En az bir puan alması lazım hacettepe deplasmanından