Kartal Maci Organizasyon..

Başlatan Fecr_55, 24 April 2010, 13:20:59

« önceki - sonraki »

sezgin

Alıntı yapılan: Dinçer Bektaş - 30 April 2010, 22:59:23
Dinçer Bektaş = Mecidiyeköy ;)
o zaman saat 11 30 m. köy metrosunda buluşalım beyler her  zaman ki yerde

eakgül55

Mecidiyeköy  metrosu  11:30 uygun adım 11:35
emre_s_55 = mecidiyeköy
#BAFRALI  =    "  "   
Dinçer Bektaş= "  "
sezgin        =    " "

**KaR6**

cem abiyle de bi konuşmak lazım, uygunsa ben de orada olurum..

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar Genelde toplanma esnalarında problem çıkıyor bu sebepten dolayı aracın mecidiyeköy metro istasyonu civarında bekleme şansı olmuyor toplanma yeri olarak stad yanındaki otobüs durağı tercih edilirse az ilerisinde aracın kısa sürelide olsa bekleme şansı var bende şimdilik 2 kişi olarak cevizlibağ benzin istasyonunun orada olmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa..

celebi

arkadaşlar ben de direkt Allah nasip ederse izmitten geçeceğim kartala. maçı ben anlatacağım nasipse yanımda aliihsan hocam ve recep abim yorumcu olacak. tam bir profesyonel işi

gkhn

Ben de İzmitten gelmeyi düşünüyorum nasıl gelebilirim acaba????

celebi

Alıntı yapılan: gkhn - 01 May 2010, 09:40:01
Ben de İzmitten gelmeyi düşünüyorum nasıl gelebilirim acaba????

izmitten trene oradan kartal durağında in. 5 dakika yürüme mesafesi stada

gkhn

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 01 May 2010, 07:56:42
arkadaşlar ben de direkt Allah nasip ederse izmitten geçeceğim kartala. maçı ben anlatacağım nasipse yanımda aliihsan hocam ve recep abim yorumcu olacak. tam bir profesyonel işi

amanın... amanın... bu yayın dinlenme rekoru kırar hatta radyo olmasına rağmen izlenme rekoru bile kırar... Anasayfadan duyursak mı, usta yorumcular ve efsanevi spiker diye :) :)

Dinçer Bektaş

tam olarak belli mi samsuna ayrılan koltuk sayısı ?

celebi

benim bildiğim 300 kişilik yer ayrılacak ama net bir bilgi henüz gelmedi.

Dinçer Bektaş

300 kişiden fazla taraftar gelecektir eminim ... onlar stada alınmicak mi yani  zzzzz

celebi

öyle bir şey olsa eskiden açıyorlardı diğer tribünleri de. fakat şimdi bu sene hiç açmadılar

Dinçer Bektaş

evt bende ondan korkuyorum o kadar insan gelcek eminim maça ama dışarda kalcaklar  zzzzz

emre

kartal'ın bir iddiası yok para kazanmak istiyorlarsa açacaklardır..