Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

engizli55

sercan5592

furkan5534

engizli55

tanju55

gitti altin degerinde 2 puan insallah aramayiz bu puanlari...

GurbetciFanatik

neyse 1 puan puandir
mersin ve dardanel yenildigine göre 1 puan kardir yinede.

kuzey55

maç bitti. alttaki takımların kaybetti haftada iyi oldu 1 puan bu kötü oyundan sonra. son dk murat yıldırım ın o vuruşu kafasında artık bitirdiğini gösterdi

SaLvo

samsunmania

Allahın lutfu bu 1 puan. Belki bizi kurtaracak 1 puan bu. Dardanel ve özellikle Mersin'in yenilmesi çok iyi oldu. Dardanel'e yenilmezsek sıyırırız.

55Bafra55

Erciyes'i canlı izlemiş birisi olarak ve de rakiplerin de yenildiği hafta 1 puan fena değil.Ama son haftalara kadar "düşer miyiz " papatya falından ben bıktım...

Kadir ÇELEBİ

Bu takıma anlam veremiyorum oynamak için golü yememizmi gerekirdi soruyorum sizlere hakmıdır helalmidir bu alınan paralar sizlere ? şundam eminim biz hak etmiyoruz böyle yüreksiz, isteksiz, kararsız, hedefsiz futbolcu topluluğunu..

engizli55

holigan5565

hacettepe  düşmeyeceğe benziyor önümüzdeki hafta dardanelle bir final maçı daha yenildiğimizi düşünmek bile istemiyorum

samsunmania

O kadar ilginç bir takımımız var ki daha 5-10.dk da maç ne olur anlıyorsunuz. Kendi sahandasın. KArşı takımı boğacaksın, hata yaptıracaksın. Ama nafile. Allahtan aldık şu puanı. Kaç hafta aradan sonra ilk defa da geriye düştüğümüz maçtan puan aldık.

SaLvo