Bank Asya 1. lig 30. Hafta | Samsunsporumuz - K.Erciyesspor

Başlatan YaşarDoğu, 04 April 2010, 20:56:41

« önceki - sonraki »

furkan5534

Ollivanders

aynen bende kapattım. Sıradan takım olmak bana cok koyuyor artık !

oguz_5528

Takıma para kazandırmak isteyen yöneticelere sesleniyorum bu takımı düşürün turgut'u murat'ı hepsini satın CANERLERLE oynayın çıkın tekrar takımın başındada hüseyin olsun >:(   >:(

SaLvo

artık kalparın suyu ısındı kovun gitsin şerefsizi >:(

alperen

kuzey55

şu abdulaziz ilhan ummak ne angut adamlar yahu.ikisi de gereksiz beceriksiz ve yeteneksiz

samsunmania

Seyrederken midem bulanıyor. Allah belanızı versin sizin.

Sercan

kuzey55

murat süper ligi çok kafaına takmış anlaşılan yok sahada bugün. oyuna aldığı adam caner mal gibi geziyo sahada.

GurbetciFanatik

Yenemiyorsan yenilmememnin ne kadar önemli oldugunu bilmiyorlar galiba.
Atin 1 gol 1puan altin degerinde.

3 senedir bank asya da kümede kalmaya oynuyoruz lanet olsun böyle ise.

sadece55

Spikerden başka izlenmeye değecek hiçbir şey yok gerçekten

SaLvo

takımdan gönderilmesi gerekenler serkan boydak,okan karabulut,adem alkaşi,can özgür,yavuz onuk,kenan,orhan,sercan,ilhan,adem gezici,caner çolak,savaş esen,abdulaziz solmaz. nerdeyse takımın hepsi Eğer SAMSUNSPOR Süper lige çıkmak istiyorsa bu lavukların hepsi takımdan gönderilip adam gibi oyuncular alınacak Haa Unutmadan kalparıda postalamak lazım. Yoksa daha çok günaha gireriz çokk  >:(

Ollivanders

Ben samsunsporumuzun bu halinden utanıyorum. Resmen can cekişen canlı gibi. Son kursunu sıkın olsun bitsin. Ben sevdamı boyle gormeye dayanamıyorum. Yetti artık. Taraftara kastınız mı var ? bizi mi istemiyorsunuz yetti artık cidden yetti . Sogutuyorsunuz taraftarı kendinizden.

kuzey55

şu sezeri oynatmıyo mal kafalı hüseyin kalpar ilhan ummak daha mı iyiydi bu adamdan.

GurbetciFanatik

neyse bari mersin yedi
hic olmazsa bile iyi haber