19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Hey gidi şu resim Güngören'e 3 attığımız maçtan bi resim.. Oktay , Murat ve Kral atmıştı sanırım :)

sersa

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 01 April 2010, 21:01:54
Hey gidi şu resim Güngören'e 3 attığımız maçtan bi resim.. Oktay , Murat ve Kral atmıştı sanırım :)
Güngören değil Erciyes ;)

LisandroLopez

02 April 2010, 14:51:37 #332 Son düzenlenme: 02 April 2010, 14:53:43 LisandroLopez
Alıntı yapılan: sersa - 02 April 2010, 11:36:53

Rakip takım formasının Erciyes formasına benzer bi hali varmı Güngören'i 3-0 yendiğimiz maç işte..

SAMSUNuLaNN!

murat gol orucunda gol atmayalı baya oldu

Burak

bugünkü haber gazetesine seneye yüzde 75 süper ligde oaynayabilirim teklifler alıyorum demiş bir sene daha tutmamız lazım aslında inşallah gitmez

erkutdem55

Haber yazmışsa yalandır.

babasamsunlu

Seneye lige çıkarız..Bizden ayrılmaz  ;)

erkutdem55

Alıntı yapılan: sersa - 02 April 2010, 11:36:53

Daha önce gs ile kayseriyi karıştırırdık,şimdi güngören ile erciyesi :(

sersa

Samsunspor'un 23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, artık Süper Lig'de oynamak istediğini söyleyerek, "Önümüzdeki sezon yüzde 75 Süper Lig'de oynayabilirim. Teklifler alıyorum" dedi.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR
Hollanda Amatör Ligi'nde oynarken 15 yaşında Ajax'a transfer olan Murat Yıldırım 3 yıl Rezerv Lig'de oynadıktan sonra profesyonelliğe imza atarak Ajax'ın A Takımı'nda antrenmanlara çıkmaya başladı. Ancak resmi maçta hiç oynamayan Murat Yıldırım, 2 sezon önce Ajax'tan Samsunspor'a transfer oldu. Takımın ligdeki durumuna oranla daha başarılı bir oyun ortaya koyan genç futbolcu, Süper Lig'de birçok takımın da dikkatini çekiyor

İKİ SEZONDUR NASİP OLMADI
Hedefinin Bank Asya'da oynayan her futbolcu gibi Türkiye'nin en büyük ligi olan Süper Lig'de oynamak olduğunu söyleyen Murat Yıldırım, "Bu hayalimi Samsunspor ile gerçekleştirmeyi çok istiyordum. Ancak iki sezondur bu nasip olmadı. Süper Lig'den teklifler alıyorum. Ancak şuan için kesinleşen bir şey yok. Benimle ilgilenen kulüpler var. Önümüzdeki sezon yüzde 75 Süper Lig'de olabilirim" dedi.

PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUM
Samsunspor'da 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu belirten Murat, kendisine çok şey kazandıran Samsunspor'un menfaatlerini transferi söz konusu olduğunda ön planda tutacağını söyleyerek, "Transfer teklifi geldiğinde oturup yöneticilerimizle görüşeceğim. Bana kolaylık sağlayacaklarını düşünüyorum. Giderken Samsunspor'a da kazandırmak istiyorum" diye konuştu.

ŞANS BULSAM AJAX'TA OYNARDIM
Ajax'ta forma giydiği dönemdeki takım arkadaşları olan Van Der Wiel, Jan Ver Togen, Vornon Anita, Toby Aderwield gibi isimlerin halen Ajax'ta ve Hollanda Milli Takımı'nda oynadığını dile getiren Murat Yıldırım, "Ben forma şansı bulamadım. Bunda o dönemki hocamın değişmesi büyük etken. Eğer şans bulsaydım, bugün halen Ajax'ta olabilirdim. Ancak Samsunspor'da da çok mutluyum" dedi.

ALTAY MAÇI HARİÇ İYİ OYNADIK
Samsunspor'un bu sezon lige kötü bir başlangıç yaptığını daha sonra toparlandığını dile getiren Murat Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligin ilk yarısının son haftalarına doğru toparlanma sürecine girdik. İkinci yarı itibariyle de hem göze hoş gelen futbol, hem de seri galibiyetler alarak biranda Play-Off iddiası içine girdik. Sonra neden olduğunu anlayamadığımız 4 maç üst üste mağlubiyetler alarak tehlikeli bölgeye düştük. Altay maçı hariç kaybettiğimiz Adana, Buca ve Giresunspor maçlarında yenilgiyi hak etmedik. Ancak bazen futbolda böyle sonuçlar olabiliyor."

PLAY-OFF'TAN ADANASPOR ÇIKAR
Bu hafta oynayacakları maçın da çok önemli olduğunu dile getiren Murat, "Kayseri Erciyesspor'u, ardından da Dardanel'i yendiğimizde ligde kalmayı garantilemiş olacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Bu sezon en çok üzüldüğüm maç deplasmanda kaybettiğimiz Konyaspor maçı. 1-0 öndeyken son dakikalarda yediğimiz iki golle mağlup olduk. Bu maça gerçekten çok üzüldüm. Karabük ve Bucaspor'un ardından bu sezon Adanaspor Play-Off'tan Süper Lig'e çıkar diye düşünüyorum" dedi.

MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTİYORUM
Oyunu iki yönlü oynayabildiğini söyleyen Murat, bu anlamda kendini Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na benzettiğini dile getirerek, "Örnek aldığım kimse yok. Ancak stilim Emre'ye benziyor. Her Türk futbolcusu gibi Türk Milli Takımı'nda da oynamak istiyorum. Bu anlamda kendimi geliştiriyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Gazetesi

Akyol

Hani gitmesen diyorum...

babasamsunlu

gitmezzzz...seneye şampiyon olursak kalır bizde..

Akyol

Abi adam sezon sonu gidiyorum diyor, seneye yok ki...

erkutdem55

Eğer bu söyleşi gerçekse bu adamı bu sezon sonunda kimse tutamaz,kafaya koymuş gidecek
:(:(

Burak

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 09 April 2010, 14:18:36
Eğer bu söyleşi gerçekse bu adamı bu sezon sonunda kimse tutamaz,kafaya koymuş gidecek
:(:(

beşnumara

yönetim hala neden uyuyor acaba.la bi kere akıllı iş yapın yaa