Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

futbol iddaadır..taraftarlık ayrı bir iddaadır..biz tarafız..taraftarız..ne kadar sorunalr olsada "kazanacaz" demek iddaadır..
Kazaancaz..Samsunsporumuz kazanacak..Herşeyden çok sevdiğimiz uğruna bir çok şeyi feda ettiğimiz takımımız kazanacak..

Kimse şöyle olur böyle olur yazmasın artık.. bu yazımdan sonra yenilecez diye yazana söverim..Güzel düşünelim güzel olsun..

Benim en sevdiğim tezahurat;

Samsunspor sen çok yaşaa canım feda olsun sana;
Hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaaaaaaa...

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 April 2010, 19:15:53
Samsunspor sen çok yaşaa canım feda olsun sana;
Hiç bir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaaaaaaa...

SAMSUNuLaNN!

çýlgýnlar1984

arkadsalar anı genısen bır olay yuzunden 2 grupda deplasmana gıtmıyor mekansızlar dan bır kardesımız trafık kazası veye bır baska olay yzunden ölmüş diye duyduk herkez oraya gitti deplasman iptal edildi inş durum kötü degildir haberı detaylı ogrenınce hepınıze tekrardan bılgı verıcez

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 03 April 2010, 21:25:01
arkadsalar anı genısen bır olay yuzunden 2 grupda deplasmana gıtmıyor mekansızlar dan bır kardesımız trafık kazası veye bır baska olay yzunden ölmüş diye duyduk herkez oraya gitti deplasman iptal edildi inş durum kötü degildir haberı detaylı ogrenınce hepınıze tekrardan bılgı verıcez

yapma kardeşim ya :-[ inşallah doğru değildir :'(

onur 55

onur 55

çýlgýnlar1984

arkadşlar aldım duyama göre KENAN BASKANIN yakını ölmüs allah rahmet eylesın allahım topragını bol etsın

Akyol

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 03 April 2010, 22:00:34
arkadşlar aldım duyama göre KENAN BASKANIN yakını ölmüs allah rahmet eylesın allahım topragını bol etsın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah Kenan Başkanımıza sabırlar versin...    :-X

onur 55

allah rahmet eylesın,mekanı cennet olsun :'(

**KaR6**

Alıntı yapılan: Akyol55 - 03 April 2010, 22:03:09
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah Kenan Başkanımıza sabırlar versin...    :-X

Ollivanders

SAMSUNuLaNN!

celebi

Sercan