Gaziantep b.b.spor- SAMSUNSPOR'UMUZ 0-1

Başlatan samsunmania, 28 March 2010, 19:09:21

« önceki - sonraki »

papel

kuzey55

altay maçından sonra göztepe gibi oluruz diyenler vardı.1 maçta amatöre düşrüyoruz takımı valla

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 02 April 2010, 22:31:29
Bugün Hakan abi ile görüştük, söğütlübahçe'nin organizasyonu olacakmış Antep'e... Oradakilerle birlikte yine iyi bir tribün olur, işe bak ya, ligde 14. sıradayız ama taraftarımız yine her yerde. Keşka görebilseler, anlayabilseler bazı şeyleri ama nerde?..

Kaç yıldır yönetimi, başkanı, topçusu, hocası... Onlarcası geldi, gitti, geriye yine biz kaldık...
Söylenecek o kadar çok şey var ki söyleyemediğimiz! Antep'e giden arkadaşlarıma abilerime hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah. Baklava, börek istemeyiz 3 puan alın yeter...  ;)

epçeli köylü

Bu maçta en az 1 puan lazım.Yoksa durum vahim...

Jnr.Serkan

Ömülü Şirinler bir minibüs gaziantepte Bizleri temsil edecekler.Hepsine şimdiden kazasız belasız yolculuklar.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 03 April 2010, 13:46:28
Ömülü Şirinler bir minibüs gaziantepte Bizleri temsil edecekler.Hepsine şimdiden kazasız belasız yolculuklar.

Hayırlı yolculuklar ALLAH kazasız belasız gidip dönmek nasip etsin....

Forvetim

karamsar olmayalım arkadaşlar içerde 3 maçımız var ç.dardanel maçı durumu belirler ve bence kocaeli hacettepe den sonra ç.dardanel gider rahat olalım. antepten 1 puan getireceğiz. haftaya k.erciyesi burada yenip olayı kopartacağız inşallah

Mert

**KaR6**

taze taze dumanı ustunde ruyayla geldim.. 2-0 kazanıyoruz sıkmayın canınızı..

SAMSUNuLaNN!

Alıntı yapılan: SAMSUNuLaNN! - 03 April 2010, 02:42:29
kim demiş aga küme düşcez diye yok öyle birşey !  8) ;) paşa paşa yenip gelicez bu kadar basit!

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 April 2010, 15:24:12

tmm o zaman antep biletimi alayım geceye :D

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 April 2010, 15:24:12
beşnumara da skoru 3-5 görmüş ama kaybettik diyordu.içerde oynadığımız maçı görmüş heralde.tersi olacak anlaşılan.3-5 bizim için iyi skor ;)

LisandroLopez

Grubumuz Antep'dede yerini alacak.. SöğütlüBahçeliler..

jean

hadi bismillah ins aksilik cikmaz yenelim artik 6 mac kaldi saka maka

germencisse

Sakatlarda işin içine girince durum yine riske girdi..zaten rahat oynayabilieceğimiz maç bundan sonra yok..Ama eksiklere rağmen yine galibiyetle döneceğimize inanıyorum..