Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Mustee13

AlıntıSBK FEDERASYONA BAŞVURDU

Samsun Basketbol Kulübü'nün yakasını hakemler bir türlü bırakmıyor. İstanbul Üniversitesi maçında yaşanan skandal ise bardağı taşırdı. Yanlış uygulama olmasına rağmen yine mağdur durumda bırakılan SBK, İstanbul Üinversitesi maçının tekrar oynanması için başvuruda bulundu.

HAFIZALARDAN UNUTULMAYACAK

TBBL'de mücadele eden Samsun Basketbol Kulübünü yine bir skandal daha buldu. Bu sezon hakemlerden başı oldukça yanan Kırmızı-Beyazlı ekibi, bu defa İstanbul'da oynanan İstanbul Üniversitesi maçında eşi benzeri görülmemiş bir olay daha yaşandı. İki takımın sahaya yanlış dizilişini farkedemeyen müsabaka hakemleri Elif İnci, Ahmet Sırtmaç, Ersin Karanfil ve teknik gözlemci Burçil Gülbenk, hafızalardan unutulmayacak tarihi bir skandala imza atarak, yine Samsun Basketbol Kulübünü mağdur durumda bıraktılar. Kırmızı-Beyazlı ekibin geçtiğimiz haftalarda oynadığı bir karşılaşmada ise hakemler maçın saatini unutmuşlardı.

DİLEKÇE VERİLDİ

Maç içinde uzun süre itirazda bulunan Samsun BK cephesinin bu itirazları maalesef bir şeyi değiştirmedi ve Kırmızı-Beyazlılar, skandal maçtan yenik ayrılarak, Samsun'a döndüler. Samsun Basketbol Kulübü yetkilileri, maçın devam ettiği esnada anında bir dilekçe yazarak, durumu federasyona bildirdiler. Yapılan itiraz dilekçesinin cevabının Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Ayrıca, maçı yöneten Ahmet Sırtmaç'ın SBK'nın deplasmanda oynadığı Beşiktaş ve Ceyhan Belediyespor maçlarında da görev yaptığı ve Kırmızı-Beyazlıların bu maçları kaybettiği de ortaya çıktı.

Emre İSHAK

jean

3. periyoda vede az 4. periyoda baktim mersin kupa macina 4 sayi ondeyken tel tel dokulduler geleni gideni kaciriryorlar oyunu ise sokak basketbolu gibi gecen seneden eser yok

celebi

salon 55 şu anda takımın febe den 40 sayı fark yemiş durumda ve hala devam ediyor. ah yazııııııkkkkk ;)

Kais

sorma ya 3.periyodu izledim 4.yü izleyemedim.yazık.

gozgoz yýlmaz

kardeş takım olarak ablalarına yenilmişler, sorun yok ;)

samsunmania

SBK yönetimi ve antrenörleri şu takımdan da soğuttular ya bizi. Helal olsun. Goz goz doğru söylemiş. Ablalarına yenilmişler çok mu.

Ollivanders

neyi yanlıs yaptık ? destek vermemiz birilerine batıyor sanırım. Hemen uzaklastırıyorlar bizi kendilerinden. Samsun un takımı ama benim takımım degil.

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 April 2010, 22:41:09
neyi yanlıs yaptık ? destek vermemiz birilerine batıyor sanırım. Hemen uzaklastırıyorlar bizi kendilerinden. Samsun un takımı ama benim takımım degil.

Bak taraftar kendini çekince tepetaklak oldu takım. Akıllı olmaları lazım artık.

misafir

tayıncı bırakıyor salon 55 de bıracak gıbı gecen sene kı yonetıcılerın cogu tekrar gelecek baskan lık adayı sımdıkı yonetım içinden ve amac gecen senekı basarıyı tekrar yakalamak

Ollivanders

Sercan

11 April 2010, 23:13:17 #1165 Son düzenlenme: 11 April 2010, 23:17:14 55sercan55
Ne zaman Samsunspor'umuzun erkek takımı 1.lige çıkmıştı ve maddi olanaklardan dolayı geri çekilmişti.Bende o zamandan itibaren iğrenmeye başladım Samsun'daki basketboldan...

Akyol

Bence büyütülecek bir hadise değil, kardeş takımlar arasında olur böyle şeyler...

kaptan 55

sbk'lı fenerliler acaba hangi takımı destekledi?merak ettim de.. :-X

Nuri Asan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 April 2010, 23:13:17
Ne zaman Samsunspor'umuzun erkek takımı 1.lige çıkmıştı ve maddi olanaklardan dolayı geri çekilmişti.Bende o zamandan itibaren iğrenmeye başladım Samsun'daki basketboldan...

adnan ölmez yönetiminde olmuştu galiba.Panasonic Samsunspor.
O sene her maça gittim,takım 1.lige çıktı,fakat takımı çektiler ligden.
O gün bugundür basketbol maçına gitmedim

mehmet yılmaz

Hayır, İsmail Uyanık döneminde Panasonic Samsunspor olarak çıkıldı lige ama Adnan Ölmez yönetimi kaynak olmadığı gerekçesiyle lağvetti erkek basketbol şubesini... Klasik küçülme poltikası yani...