Bank Asya 1. lig 28. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Altay

Başlatan AntZ, 21 March 2010, 17:19:14

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

3 haftadır oynayıp kaybettik., bu hafta inşallah oynamadan kazanalım. 2. yarı oyun düzeninde değişiklikler yapılması gerekiyor. Hocanın burada bir müdahale yapacağını düşünüyorum.

bluegreen55

ilk defa bukadar kötü oynadığımızı görüyorum

ve o defanstakı uzun saçlı golde naptı öyle anlamadım resmen atsınlar diye girmedi..

istanbuldan

seyirci olayı önemliydi bu maç için. Bizim takım gazını seyirciyle alıyor malesef..

serkancengiz

ne oynadığımız belli değil altay iyi pas yapıyor

furkan5534

Ciddi ciddi ruh denen bişi yok.. Ciddi Ciddi küme düşeriz böyle devam ederlerse.nie kendimizi kandıralım.bunlar çeki düzen vermezse, ki zaten bunlara böle bi yetenekte yok Allah yardımcımız olsun.5 galibiyeti nasıl aldık derseniz onlar dişimize göre ekip bile değillerdi .. kocaeli hacettepe vs vs bizi zorlucak esas takımlarla oynuyoruz ve kaybediyoruz.çok yazık ooluyor.. bunlar cebine giren paraya bakıyor biz takımımızı düşünüyoruz.. Samsun'da Şehmuz gibi bi oyuncu olucaktı şimdi.. kopmuştuk gidiyorduk süperlige.

GurbetciFanatik

Eger biz bu sene bu futbollan düsmezsek daha hicbir zaman düsmeyiz.
Potayla ara 1 Puan kalmis oynadigimiz oyuna bakin arkadaslar.
45 dakikada kalecileri adamlarin yere yatmadi yahu,
bir pozisyon olmazmi ozuruktan olsa bile.

gkhn

İlkyarıyı izleme fırsatım olmadı..Ama yorumlara bakarsak takım gene ruhunu kaybetmiş..İnşallah arada kendilerine gelir oyuncular...

furkan5534

Alıntı yapılan: istanbuldan - 28 March 2010, 15:13:54
seyirci olayı önemliydi bu maç için. Bizim takım gazını seyirciyle alıyor malesef..

ne olursa olsun bunlar profesyonel olmalı.. yazık oluyo yemin ediyorum.gitti ya eski futbolcularımızı özledim yemin ederim.krita rafael serkan cenk celil tümer ilhan.. sımdıkıler kım ya yok adem alkışı yok turgay yok oktay.. Deli olucam göz göre göre eriyoruz >:( >:( >:(

Ollivanders

Eski o samsunsporun bizi futboldan soguttugu donemlere geri donduk. Cok sagolun bize heyecanı cok gordunuz.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: gkhn - 28 March 2010, 15:15:54
İlkyarıyı izleme fırsatım olmadı..Ama yorumlara bakarsak takım gene ruhunu kaybetmiş..İnşallah arada kendilerine gelir oyuncular...

Seni tebrik ederim iyi yapmizsin yoksa kendi kendine iskence cektircektin.#
bana sorarsan 2. yariyada bakma git pazar günün keyfini cikar kardesim.

Forvetim

bu oyunla maçı çeviremeyiz sahada geziniyor hepsi altay takır takır oynuyor nasıl bir oyunumuz var anlamak mümkün değil şişirme toplarla pozisyon arıyoruz atarsakta lambadan atarız ama o bile zor kafalarında maçı vermiş gibiler sanki

son nefes55

ona buna anca şikayetten başka bışey yapmıyoz hakemdi fedarasyondu evet hataları var ama şu 4 haftalık perıyotta yedığımız gollere atamadığımız poszısyonlara bakarsak kımsede suç aramayıp ruhsuzları adam etmelıyız kalemızde görduğumuz gollerde defansın buyuk hataları hatta aptallığı atamadığımız pozısyonlarda savaşın dengesız vuruşları bızlerı bu duruma getırmıştır fazla söze gerek yok bızım rakıbımız yok şu lıgde bızım rakıbımız kendımızden başka kımse değil..

Fecr_55

Kalemizde Ahmet Sahin olmasaydi, fark coktan acilmisti..
Spiker o kadar iyi özetledi ki takimimizi, kazanmak icin birseyler yapmaktan aciz oldugumuzu üstükapali ima etti..

**KaR6**

bizi çok güzel çözmüş takımlar.. bekle, açık verme, nasıl olsa bi tane tıklarsın, devam et ondan sonra.. biz de mal görmüş mağribi gibi saldıralım pat 2.yi ye, tamam işte..

kuzey55

ne olmuş bunlara taraftar bu kadar mı etkiler.hiç pozisyonumuz yok.orta saha yol gecen hanı gibi.defans evlere şenlik...