Gençler oynasın

Başlatan ahmet, 11 September 2006, 12:09:16

« önceki - sonraki »

ahmet

bundan sonra bizler sahada gençleri istiyoruz. iskender volkan eren sefa samat emre murat artık yeter ne zaman bunlar şans bulacak bu ruhsuzlarla oynayacağız hepsine iyibir para cezası vermeli yönetim.

bluegreen55

bende senin gibi düşündüm ilk başta aslında başka çaremizde yok yeni yetenekleri keşfedip kazabndırmalıyız bu iradeye sahip yöneticilerimizin olması lazım.şu bir gerçekki gençler oynayınca kaybetsen bile seyircinin tepkisi olmuyor.genç oyuncular seyirciyi daha çok heyecanlandırıyor  ümitlendiriyor..

ne var samsunspor da şimdi2-3 tecrübeli dışında paftan gelen arkadaşlar oynasada insanlar heyecan duysa yeni birilerini keşfetmeyi beklemek yerine yeni birilerini kazandırmaya çalışsalar.samsun toprakları buna oldukça müsait aslında.

öte yandan tüm liglerin iddialı takımları liglere kötü başladılar avrupa ligleri ve süper ligde aynen öyle oldu.bende samsunsporun başına gelenin bu olduğunu düşünmek istiyorum..inşallah 1-2 haftaya galibiyet serilerine başlar...ama bu istikrarsızlık  4-5 hafta daha sürerse dediğin gibi paf takımla çıkalım bari gençleri izleyelim.

veis

arkadaşlar bizim genç futbolcularımızda pek iyi kumaş degiller ama ya.hem hani lider felan olsak deneyebiliriz ama 2 ligde onlar kaldıramaz gerçi abilerindende bi şey göremedik ama bence erken.

ahmet

hep böyle düşünmekten kaybediyoruz nesi erken kardeşim bu çocukar değil mi hazılık maçlarında oynayım mardine gol atan malatya gol atan kayseriye gol atan yapmayı biz bu kafayla hiç futbolcu yetiştiremeyiz. samet sefa emre murat eren fatih iyi çocuklar yeterki celilleri serkanları uğurları cenkleri çalıştıran gibi bir adam gelsin. a takımı çalıştıran teknikdirektör daha fazla para verelim mutescu gelsin çocukları çalıştırsın hem bu işi seviyor.ama nerde böyle basiretli yönetici günü kurtarmak peşinde bunlarda bu yıl kesin kaçarlar görün bakın futbolcusuna laf söylemeye cesareti olmayan insanlar verin bakılım 10.000 dolar ceza ne oluyor yenince prim yenilince önümüze bakıyoruz yok artık bu laflar bizi kesmiyor bunu iyi bilin...

veis

dostum ahmet dedigin futbolcuları yani gençleri bi antremana git ve seyret koşmaya mecalleri yok bende isterim ama çok zayıflar yapamazlar antremanda sefilleri oynuyorlar.ama adamlar haklı abilerine çekmişler mesela adnan abileri gece kuşu adnan bide kaptanlık bandı verdik buna yaa inanamıyorum.ama gerçekden gençlerimiz çok pasif

hasselbaink

evet maalesef genç topçularımız arasında 10 yıl öncesinin Celil'i, Serkan'ı hatta Vural'ı yok. O zaman PAF takımımız süperdi son yıllarda ise pek iyi değildi. Gençleri topyekün sahaya sürmek akıllıca olmaz ama belki bir Emre Balak tercih edilebilir.

AllydeenleaR

arkadaşlar bu iş gençlerle olcak iş değil tecrübeli cesaretli adamlarla olacak iş keşke genç çıksa ama geçen sene pafta olanlar çiftlikte fink atıyo pek de iyi oynayan yok zaten aralarında
bizim takımda da ruhsuz ve tecrübesiz çok adamın olduğunu düşünürsek işimiz çooook zor :(

Tamer55

ÜZÜM ÜZÜME BAKARAK KARARIR GENÇLERDE ABİLERİNE BAKARAKAK YA FUTBOL BÖYLE OYNANIYORMUŞ DİYE DÜŞÜNÜRLER ONLAR BERBAT OYNARLAR

bluegreen55

şans verilmediği için fırsatları bulamadıkları için yada destek verenler olmadığı için ne futbolcular eriyip gitmiştir..
süper ligi avrupayı kendi takımımızı izliyosunuz yetenekli kaç tane futbolcu var ki çoğu çalışarak ve topa az çok vurmayı bildikleri için topçu olmuşlar....

eminim şimdi samsunda amatörlerde biyerlerde ne yetenekler vardır..belki kendine güveni olmayan belki fırsatları yakalayamamış belkide umutsuz...

gençleri oynatırsak şans verirsek bu gençlerin kendilerine güveni gelecek yeteneklerini sergilemeye başlayabilecekler..bu iş yetenek kadar tecrübe ve kendine güven işi..

sadece tecrübe ve kendine güvenlerini sağlayabilexcek fırsatı onlara verebilelim..
sanırım bunun içinde yine ismail başkan gibi birisi lazım..

veis

yaa arkadaşlar muhammete verilen şans kime verildi ve o neyaptı.caner kaçtane maç aldı.mustafa çiçekler adnanlarıda busene görüyoruz.

hasselbaink

topicin açılış kısmında takımın komple gençlerden oluşturulması gerektiği söylenmiş sanki. Benim karşı çıktığım bu toptancı yaklaşım yoksa on bir kişinin arasına bir-iki genç eklenebilir/eklenmeli. Benim tavsiyem Emre Balak. Çocuk U17 Milli takımıyla Avrupa Şampiyonu-Dünya 4.sü oldu. Takım arkadaşları Caner,Nuri,Arda gibiler Milli Takımda Süper Ligde oynuyor. İstanbul BB de üç-dört tane var. Bizim Emre'nin nesi eksik? O da oynatılabilir elbette...

ama komple gençleşmek intihar etmek olur.

veis

canikli emreden başka topçuda yok zaten herkes seni anlamıştır merak etme.bide canerden söz etme çünkü topçulukdan eser yok adamda

hasselbaink

Alıntı yapılan: "veis"canikli emreden başka topçuda yok zaten herkes seni anlamıştır merak etme.bide canerden söz etme çünkü topçulukdan eser yok adamda

benim bahsettiğim Caner V.Manisaspor'da oynayan Caner Erkin. U17 Milli Takımından Emre'nin arkadaşı! Ötekinden bu aralar konuşmayalım zaten!

veis

dogrusun kardeş keşke caneride manisadan alabilseydik ama bizim altyapı artık cılız topa basamayan yani ercan ayarında adam olmayan biyer oldu artık.napıcaksın işte serkanı adnanı örnek alırlarsa bu sonuç gayet normal

mehmet yılmaz

Futbolda yaş değil form önemlidir. Kim formdaysa, kim bu takıma daha faydalı olacaksa o oynasın! Lig A bize gösterdi ki bu arenada simler değil çalışanlar başarılı olabiliyor.

Futbolda dün yoktur; yarın da yoktur...Sadece bugün vardır!