Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Turuncu

buca macını kesin yenmemiz lazım

Serkan

Buca'dan ciddi ciddi 10 otobüsmü geliyor (=

GençKozluklu

Ordu da atmış. Altlar iyice yaklaştı yukarıya.Yarın akşamki maçı mutlaka almaz zorundayız artık

eakgül55

Sercan

İlk 6'daki takımlardan Altay yenildi.Diğer 4'ü de yeniliyor.Yarın da biz Buca'yı yenersek acayip bir hafta olacak :)

GençKozluklu

Alıntı yapılan: emre_s_55 - 14 March 2010, 16:14:37
Karabuk:1 Ordu:1

Karabük'ün atması iyi oldu. Bizi strese sokmasınlar :)

þimþek55

bluegreen55

herşey çok güzel oldu bide biz kazansak süper olacak.Buca da kaybedince bişey kaybetmiyecek

GençKozluklu

Karşıyaka 'nın 4 haftalık fikstürü çok zorlu. Biz maçlarımızı kazanırsak Karşıyaka'yı geçeriz. Bolu2nun dazorlu maçları var. Giresun'u yenersek Bolu'yu da yakalarız. Ancak önce yarın akşamki maçı almak zorundayız.

Sercan

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 14 March 2010, 16:33:57
Karşıyaka 'nın 4 haftalık fikstürü çok zorlu. Biz maçlarımızı kazanırsak Karşıyaka'yı geçeriz. Bolu2nun dazorlu maçları var. Giresun'u yenersek Bolu'yu da yakalarız. Ancak önce yarın akşamki maçı almak zorundayız.

Kesinlikle abi...

Akyol

Biz eğer buca,giresun ve altay'ı yenersek hesaplara o zaman başlarız şu an için hayalden öteye gidemeyiz maalesef...

þimþek55

ben ksknın play off oynayamayaçağnı diyodum ama konyayı yenince şaşırdım ama kartal affetmedi  ksk veya konyayı geççez inş

ahmetsefa55

valla bucayı yenersek gıresunla fınal macına cıkarız cunku haftaya karsıyaka orduya gıdıyo banko mağlup

Serkan

Bu seferde biz Giresun'a çelme takalım...Hiç sevmiyorum onları..