TFF'ye Mail

Başlatan Tribün_ali, 09 March 2010, 21:15:36

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Arkadaşlar mail adresini bulupda mail cekelim samsunspor taraftarının vurgun duymaz olmadını gösterelim ama görüyorum ki kimsenin s...de değil boşa başlık açmışım

King Of The North

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 12 March 2010, 17:22:26
Arkadaşlar mail adresini bulupda mail cekelim samsunspor taraftarının vurgun duymaz olmadını gösterelim ama görüyorum ki kimsenin s...de değil boşa başlık açmışım

şikayet ve yorum bölümü yok incelediğim kadarıyla varsa yazın bombalayalım gerçekten şu şerefsizleri...

erkutdem55

e-mail : tff@tff.org.tr
Bu var sadece beyler sitede,iş görür sanırım hep beraber kaptıralım,ben akşam 2 bira içim bilgisayar başında öyle yazıcam,yoksa şimdi kravatlı falan fazla kaptıramam.

King Of The North

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 12 March 2010, 18:06:01
e-mail : tff@tff.org.tr
Bu var sadece beyler sitede,iş görür sanırım hep beraber kaptıralım,ben akşam 2 bira içim bilgisayar başında öyle yazıcam,yoksa şimdi kravatlı falan fazla kaptıramam.

;D ;D 2 biradan sonra dozu kaçırıp fazla sövme bence ;D

erkutdem55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 March 2010, 18:07:13
;D ;D 2 biradan sonra dozu kaçırıp fazla sövme bence ;D

yok yok IP'den bulmuyorlar birşey olmuyor :)Bulsalar şimdiye bulurlardı :)

Nuri Asan

ilk 6 nın belirlendiğini söylemiştim
serkan çınar götünü süper lig maçına vermişler,ödüllendirmişler.
kimi kime şikayet edeceksek?
bizi düşüren bu i... federasyon değilmiydi

erkutdem55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 12 March 2010, 23:06:44
ilk 6 nın belirlendiğini söylemiştim
serkan çınar götünü süper lig maçına vermişler,ödüllendirmişler.
kimi kime şikayet edeceksek?
bizi düşüren bu i... federasyon değilmiydi

Ben yine de kaptırdım abi,içim rahatladı.

Mustee13

arkadaşalar içiniz rahatlayacaksa atın...elinize hiç bir şey geçmez...

hükümetin adamları bunlar... rahmetli hasan doğan ın devamı... öyle komplex bir yapı ki devletin ve toplumun her mekanizmasını kontrol altına almak istiyorlar. çok uzun uzun yazmak da istemiyorum...şöyle özetleyeyim..siz araştırın...bu sadece bir örnek...

RTE nin oğlu, RTE belediye başaknıyken oğlunun yaptığı kaza, oğlunun gemisi, yeni rize stadı, hasan doğan, hasan doğanın denizcilikle ilgisi, rizespor başkanı, stadı yapan şirket, arasındaki bağıntıyı biraz araştırın internetten yeter.

Tribün_ali

Bende bir güzel söverek mail attım i..lere

kalptenþimþek

Bir düdük emeklisinin oğluna bu maillerle ilgilenmesi/silmesi için maaş veriyorlardır, emin olun..
Ne kadar söverseniz, o kadar gün doğar bunlara..