BAFRA'YI VERMEYİZ!

Başlatan kaptan 55, 15 February 2010, 13:53:12

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: 55Bafra55 - 12 March 2010, 17:32:00
Teşekkürler.
Daha fazla çalışmalar için maddi anlamda ben hazırım.
Bafra Samsunsporludur.

Böyle organizasyonlarda her zaman varım.O çocukların mutluluklarını tahmin edebiliyorum.

mehmet yılmaz

Bafra ile ilgili Samsunsporlu olarak rahatsız olduğumuz bazı konular olmuyor değil ancak yanlış hatılarmıyorsam sitede yapılan "Samsun'un Neresindensiniz?" anketinde en fazla oy Bafra çıkmıştı. O yüzden kötüleri değil güzellikleri görmek ve Bafra'daki Samsunspor potansiyelini harekete geçirmek için çabalamak en iyisi. Erdal kardeşime, değerli nişanlısı hanımefendi meslektaşıma ve okul idaresine de teşekkür ederim. O, 30 çocuktan birisi bile Samsunsporlu olsun maksat hasıl oldu demektir!

ali ihsan

Emeği geçen herkese teşekkürler.Bu organizasyonlar sayesinde yeni Samsunspor'lular bu şehirde filizlenecek.

16 SS 1965

Bafrayı kim kime veriyo adamı hasta etmeyin  samsuni abimizin de dediği gibi benim açtığım ankette en çok bafralı çıkmıştı  bi düşünün çarşamba ilçesinin nüfusu 1000 ve ya 2000 mi  ilçe nüfusu 100 bin den fazla hani çarşambalılar  hani nerde kavaklılar ladikliler  tek sizmi Samsunsporlusunuz

kaptan 55

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 13 March 2010, 20:44:47
Bafrayı kim kime veriyo adamı hasta etmeyin  samsuni abimizin de dediği gibi benim açtığım ankette en çok bafralı çıkmıştı  bi düşünün çarşamba ilçesinin nüfusu 1000 ve ya 2000 mi  ilçe nüfusu 100 bin den fazla hani çarşambalılar  hani nerde kavaklılar ladikliler  tek sizmi Samsunsporlusunuz

heee tek biziz SAMSUNSPOR'lu.bize laf atacağına git bafradaki istanbul ve ts derneklerini say insan sırf memleketimde böyle bir olay gerçekleştirilmesine vesile olundu diye teşekkür eder iki kelime güzel şey yazar söze gelince en büyük SAMSUNSPOR'lu siz oluyorsunuz biz mi bizde febe gese bejeke tese yap işte ortaya karışık bişe?