Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Murat Yıldırım oynayacakmış,bu züper oldu

ugrass

havzalı55

Bu maçı alırsak yine üst sıralar karısır :)

fatih55ankara

koyacağız bucaya başka yol yok.futbolcular oynasın golü biz atarız.

fatih55ankara

aslında şöyle bir pankart yaptırsak.maçı tv de veriyor.

TAM35=TFF+MHK

fatih55ankara

AYNI DESTEĞİ BEKLİYORUZ
Turan, Bucaspor maçında da Adanaspor önündeki taraftarı beklediklerini ifade ederek, "Bir hafta boyunca tüm Türkiye Samsunspor taraftarını konuştu.
12 Mart 2010 Cuma 14:27

Ben büyük taraftarımıza teşekkür ediyor ve hepsini Bucaspor maçına da bekliyorum" dedi

TEŞEKKÜR ETTİ
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, Bucaspor maçında taraftara çok ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Bucaspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu söyleyen Turan, "Ben öncelikle Adanaspor maçındaki muhteşem taraftarımıza değinmek istiyorum. Türkiye'nin her yerinden telefonlar aldım. Herkes taraftarımıza övgüler yağdırdı. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bu taraftarımızı Bucaspor maçına da bekliyoruz. Onların da katkısıyla Samsunspor daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

BUCA İYİ TAKIM
Turan, "Bucaspor çok iyi bir takım. Çok yetenekli oyuncuları var. Nasıl bizde Turgay ve Turgut cezalı oldukları için oynayamayacaklarsa, onlarda da iki önemli eksik var. Bizim en büyük gücümüz yine taraftarımız olacaktır. Bucaspor'u analiz ettik. Güçlü ve zayıf yönlerini biliyoruz. Bizim önümüzdeki haftalara rahat girebilmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu bilinçle de sahaya çıkacağız. Futbolcularımızın durumu gayet iyi. Murat ise Bucaspor önünde forma giyebilecek" dedi.

King Of The North

Buca'yı yeneriz açıkcası Adana maçından korkmuştum ama maalesef hakem Serkan Çınar ve yan hakemlerin bu kadar şerefsizlik yapabileceği aklıma gelmemişti. Az da olsa Konya'yı yakalama umudumuz var,sonuna kadar kovalamak açısından Buca ve Giresun maçlarını kazanmalıyız.

Baskent_Samsunspor

konya bence koptu çok iyi konsantre olursak yakalarız

55(tuncay)55

55(tuncay)55

Harun55

Yaaa çok korkunç bir rüyaa gördüm, bucaspor 6-2 takmis bize gibisine...
Hayirdir insallaah yaaa, rüyalarima bile girdi bu playoff heycani..!

Samsun55ramazaN

agzini hayira ac kardes  ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: Harun55 - 12 March 2010, 16:22:49
Yaaa çok korkunç bir rüyaa gördüm, bucaspor 6-2 takmis bize gibisine...
Hayirdir insallaah yaaa, rüyalarima bile girdi bu playoff heycani..!

babasamsunlu

şu "bize takmış"  bize koymuş" gibi söylmlerden vazgeçin arkadaşlar... Yakışmıyor sizin gibi samsunsporlulara ..

LisandroLopez

Aynen çok saçma söylemlerde bulunuyoruz ..