BAFRA'YI VERMEYİZ!

Başlatan kaptan 55, 15 February 2010, 13:53:12

« önceki - sonraki »

kaptan 55

27 February 2010, 11:32:09 #30 Son düzenlenme: 12 March 2010, 14:20:54 edmontdante
samsuni            2
kötü çocuk55     2
edmontdante      6
dartagnan         1
erkutdm55         5

atkılarını verdiler.

taraftarlar derneği(söğütlübahçeliler) başkanı ümit iren'de atkı sözü verdi bugün şirinlerlede görüşeceğim ne kadar çok atkı toplarsak bizler için o kadar iyi.
elinde fazla atkısı olupda vermek isteyen olursa bana özelden ulaşabilirler.

kaptan 55

02 March 2010, 12:51:02 #31 Son düzenlenme: 11 March 2010, 12:14:26 kaptan 55
arkadaşlar önümüzdeki salı günü çok büyük bir aksilik olmazsa atkıları dağıtacağız.birkaç yerden haber bekliyorum bize yakışan şekilde bu işi bitireceğiz.

atkıları salı günü dağıttık resimleri en yakın zamanda siteye yükleyeceğim.

kaptan 55

11 March 2010, 21:03:13 #32 Son düzenlenme: 12 March 2010, 00:41:33 samsuni

Dartagnan

Jnr.Serkan

eline sağlık abi çok güzel olmuş.

erkutdem55

europe_55

Turuncu

KotuCocuk55

On numara olmuş kardeşim,bize de ufacıkta olsa vesile olma şansı verdiğin için allah razı olsun.
Eline koluna zihnine emeğine sağlık.
+1965
Gece gece nasıl mutlu oldum anlatamam..

Dartagnan

erdal abı de daha fazlası da var bu kadar yardımcı olabıldım abı kusuruma bakma :S

edmontdante

Emeği geçen herkese teşekkürler.Kaç tane atkı verildi çocuklara?BU çocuklar bunu ömürleri boyunca unutmayacaklardır

mehmet yılmaz

erdal bunun haberini yapalım mı anasayfada? yerel medya da alır.

kaptan 55

12 March 2010, 14:53:22 #42 Son düzenlenme: 12 March 2010, 15:47:35 kaptan 55
Alıntı yapılan: edmontdante - 12 March 2010, 14:22:25
Emeği geçen herkese teşekkürler.Kaç tane atkı verildi çocuklara?BU çocuklar bunu ömürleri boyunca unutmayacaklardır

abi inan saymadım kaç atkı dağıtıldı ama site üyelerinin verdiği ve benim aldığım atkılarla sanırım 30 atkıyı geçmiştir.hocalarada atkı verildi okul müdürünede bizim sitenin atkısı verildi.
Alıntı yapılan: samsuni - 12 March 2010, 14:25:05
erdal bunun haberini yapalım mı anasayfada? yerel medya da alır.

tabiki yapalım kardeşim sonuçta bu site üyelerinin katkılarıyla yapıldı.samsuni'nin verdiği site takvimleride okul müdür ve müdür yardımcısının masasında yerlerini aldılar.

mehmet yılmaz

AlıntıBafra'da Öğrencilere Samsunspor Atkısı Verildi

Samsun'umuzun Bafra ilçesindeki Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu anlamlı bir uygulamaya imza atarak, başarılı öğrencilerine Samsunspor atkısı verdi.

Bafra'nın en başarılı okulları arasında yer alan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu, ders notu ortalamaları yüksek olan 30 civarında öğrencisini Samsunspor atkısı vererek ödüllendirdi. Öğrencilerin hem hediyelerinden hem de Samsunspor rüzgarının Bafra'da da esiyor olmasından dolayı çok mutlu oldukları gözlenirken, Kızılırmak İlköğretim Okulunun bu uygulaması Samsunspor taraftarlarınca büyük bir memnuniyetle karşılandı.

www.samsunspor.biz

http://www.samsunspor.biz/haber-Bafrada_Ogrencilere_Samsunspor_Atkisi_Verildi-7207-

55Bafra55

Teşekkürler.
Daha fazla çalışmalar için maddi anlamda ben hazırım.
Bafra Samsunsporludur.