Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: edmontdante - 08 March 2010, 00:09:31
Takımlar sahaya çıkmadan az önce.Çünkü İstiklal marşında merdivenleri kapatmak amacıyla kumaş açmak için o kısımdaydım o esnada çektim

Ha bu resimlerde 20 dan fazla adam varsa daha maça gitmem ben.40-50 kişiydik demiş adamn kalan 20 kişi aynı anda tuvalette miydi :)

beşnumara

08 March 2010, 01:51:04 #871 Son düzenlenme: 08 March 2010, 10:20:26 samsuni
bu mevzuyla bir şeyler söylemek istiyorum.söyleyeceklerimin utkuyla alakası yok.ilk maçta tribündergide yazmıştım neden siz adanasporlular deplasman yapmıyorsunuz. geçen sezon 33. haftada son dakikada yediğiniz golle play off iddialarınız giti diye mi gelmediniz. o zman siz skorboard tarftarısınız diye bir tartışma vardı. cevap veren adanasporlular da  bana cevaben 2. maçta sizden daha kalabalık oluruz varmısın iddiaya falan demişlerdi.ayrıca bzim adanada tribünümüzü beğenmeyenler bugün hem samsuna gelmediler hem de ne bir pankart ne de turuncu beyaz bir bayrak getirdiler.üstelik kendi laflarını yediler. işte takımınız iddialı prestij maçı da değil. o kadar iddialı iken neden gelmediler.bunu başka bir platforma yazıp herkesi g.t ederdim ama bu gevşekleri bildiğim için tartışmaya bile değmez.çünkü onlar kalın kafalı insanlardır. kendi kendilerini rezil ettiler  ;D

sersa

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 March 2010, 01:50:15
Geri kalan Adanalılar herhalde bizim kareografilere yardım ediyordu. :D
Öyle da o tribünde köftecide yok 20 25 kişi gitsin aynı anda köfte alsın grup psikoljisi diye 20 25 kişinın aynı anda çişide gelmez anlayamadım ben hala :)

55Melek55

allah senin belani versin hakem o düdü vereninben taa aq hemi..dinsiz imkaniz kitabsz herif...mac tv veriyor ve bizi katletdi ya tv vermese canlis demek ki dogrucakdi..o.c coco

yönetim uyu takima sahip cik..aglamyana meme yok

utku_01

Bu resim mac baslamadna önce cekilmiş bir resim bu resimde adanadan gelenler daha orda yok sadece ben ve arkadaşlarım

utku_01

İstiklal marsında bu kadro değildik bu resim en az mac baslamadn 15 dk önce cekilmiştir.Sayın bakın ben ve arkadslarım 18 kişi varız kimsenin kimseye yalan borcu yok burda

furkan5534

kımsede macın baslama anındakı vıdeolar yokmu  yaa.bı kısı paylasmıs muhtesem vıdeo ama ses cıkmıor

Kaya

Alıntı yapılan: utku_01 - 08 March 2010, 02:26:45
İstiklal marsında bu kadro değildik bu resim en az mac baslamadn 15 dk önce cekilmiştir.Sayın bakın ben ve arkadslarım 18 kişi varız kimsenin kimseye yalan borcu yok burda

ayyy ayyy bayıldım tamam 50 kişiydiniz yaa... :-\ :-[

hala neyin muhabbeti bu 2.sıraya oynuyorz diyorsunuz deplasman yapmıyorsunuz hala buraya yazıyorsun bırak artık bu muhabbet sarmıyor işte bu ligin takımımısınız bilmiyorum ama biz bu ligin takımı değiliz..hele kafaya oynarken gelmiyorsan şu maça taraftarınızın gönlünden bile şüphe ederim...

**KaR6**

valla ben tv den izlerken gösterdi gol olunca filan en fazla bu kadardı.. ayrı ayrı durdularsa bilemem ama tv den görünen de bu resimden fazla değildi..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: utku_01 - 08 March 2010, 02:26:45

Bu da maç esansında çekilen bir foto say say bititremedim Utku ;)

furkan5534

08 March 2010, 02:55:01 #880 Son düzenlenme: 08 March 2010, 02:57:32 furkan5534

bi bakın avrupada son 6 mactakı puan sıralaması barcelonayı bıle gecmısız beaa..12. sıradayız
http://www.whoscored.com/Statistics  
resmıde yukledm gercı

furkan5534

eğer adanasporu yenseydık  ajax real madrıd karabuk samsunspor ılk 4 sırada olcaktı

utku_01

08 March 2010, 03:12:31 #882 Son düzenlenme: 08 March 2010, 03:20:32 utku_01
Alıntı yapılan: iak5529 - 08 March 2010, 02:41:22
ayyy ayyy bayıldım tamam 50 kişiydiniz yaa... :-\ :-[

hala neyin muhabbeti bu 2.sıraya oynuyorz diyorsunuz deplasman yapmıyorsunuz hala buraya yazıyorsun bırak artık bu muhabbet sarmıyor işte bu ligin takımımısınız bilmiyorum ama biz bu ligin takımı değiliz..hele kafaya oynarken gelmiyorsan şu maça taraftarınızın gönlünden bile şüphe ederim...
Geçen hafta buca macını ve ondan önceki bolu macına bakın bakayım.Tek stadı fulleyen 15000 lere oynayan siz değilsiniz.Deplasman yapamamanın farklı sebep ve boyutları vardır.Adanada ne başkan nede aytaç durak ister taraftarı deplasmanda.Emniyet müdürüde olusan organizasyonları engellemek için elinden geleni yapar.Herşey güllük gülistanlık değil yada uzaktan bildiğiniz gibi değil.Bu taraftar kurban bayramında 18 Otobus Altay macına gitmesini biliyorsa bazı sorunlar çözüldüğü zamanda gidecei ve yapacağı açıktır...Grup gelmemiş olabilir amennah dün takım kaldıgı otele giderek burdada yalnız olmadıklarını belirttik.Her şey oraya gelip bagırmak değildir.Eğer kalecimiz ve kaptanımız Tolgahan adanaya vardıklarını haber veriyorsa maçtan sonra gelip takım adına teşekkür ediyorsa,rahman yanındakine varlıkları yeter diyorsa.Ben Samsuna takımım geldiğinde elimden geleni yapmışım demektir.Sayımız 30-40 arası bir şey olsada biz ne yalnız bırakırız nede yoklugumuzu hisettiririz.Gerisi Adanada olanların bileceği iştir.Adanada olsam durumları daha iyi bilsem savunurum yazarım buralara bir şey..Gönlümden yada gönlümüzden şüphe etmen içim aramızda olman gerekir takım-taraftar-başkan camia ilişkilerini bilmeniz gerekir...Samsunspor ard arda maglubiyet alırken takıma ve başkana küfreden insanlar 5 maç üst üste galip gelince yedikleri küfürleri yuttular.Ben tutupda gönlünden şüphe ederim dedim mi demedim niye çünkü böyle bir hakkım yok ben samsunsporlu değilim o bağı bilemem kimsenin sevgisini yargılayamam taraftar-hoca-klup şehir havasınu bilemem benim bildiğim gördüğüm sahdaa oynanan futbol ve staddaki ortamdır..

Kaya

Lan ne kadar konuştun civata al sana adana forumunda yazdığın o muhteşem yazın bu memleketin okulunda (istatistik 3.sınıf) okuyup samsun gibi memleketi adanaya şikayet etmen karekterinin ne şekilde olduğunu açıkca gösteriyor...

@turbey_utku_01
Kimse merak etmesin arkadaşlar ve abiler Takımımız Samsuna geldiği zaman kaldığı otele ziyarette bulunup çiçek vereceğiz...Çikolata yada baklava Samsunda o kadar kalieteli değil dokunur falan her ihtimali hesap etmek lazım.O yuzden Cuma yada Cumartesi günü Samsunda takımımızı yalnz bırakmamak için ziyarette bulunacağız

Kaya

08 March 2010, 04:48:13 #884 Son düzenlenme: 08 March 2010, 05:00:55 iak5529
Alıntı yapılan: utku_01 - 08 March 2010, 03:12:31
Geçen hafta buca macını ve ondan önceki bolu macına bakın bakayım.Tek stadı fulleyen 15000 lere oynayan siz değilsiniz.Deplasman yapamamanın farklı sebep ve boyutları vardır.Adanada ne başkan nede aytaç durak ister taraftarı deplasmanda.Emniyet müdürüde olusan organizasyonları engellemek için elinden geleni yapar.Herşey güllük gülistanlık değil yada uzaktan bildiğiniz gibi değil.Bu taraftar kurban bayramında 18 Otobus Altay macına gitmesini biliyorsa bazı sorunlar çözüldüğü zamanda gidecei ve yapacağı açıktır...Grup gelmemiş olabilir amennah dün takım kaldıgı otele giderek burdada yalnız olmadıklarını belirttik.Her şey oraya gelip bagırmak değildir.Eğer kalecimiz ve kaptanımız Tolgahan adanaya vardıklarını haber veriyorsa maçtan sonra gelip takım adına teşekkür ediyorsa,rahman yanındakine varlıkları yeter diyorsa.Ben Samsuna takımım geldiğinde elimden geleni yapmışım demektir.Sayımız 30-40 arası bir şey olsada biz ne yalnız bırakırız nede yoklugumuzu hisettiririz.Gerisi Adanada olanların bileceği iştir.Adanada olsam durumları daha iyi bilsem savunurum yazarım buralara bir şey..Gönlümden yada gönlümüzden şüphe etmen içim aramızda olman gerekir takım-taraftar-başkan camia ilişkilerini bilmeniz gerekir...Samsunspor ard arda maglubiyet alırken takıma ve başkana küfreden insanlar 5 maç üst üste galip gelince yedikleri küfürleri yuttular.Ben tutupda gönlünden şüphe ederim dedim mi demedim niye çünkü böyle bir hakkım yok ben samsunsporlu değilim o bağı bilemem kimsenin sevgisini yargılayamam taraftar-hoca-klup şehir havasınu bilemem benim bildiğim gördüğüm sahdaa oynanan futbol ve staddaki ortamdır..

hadi canım hadii ne anlatıyorsun hikayemi yok aytaç maytaç biz gidiyoruz her deplasmana hiç bir yerden destek görmeden benim takımım lig 2.liğine oynayacak ben adanada oturacağım otostopla giderim ama yine giderim kamyonun arkasına atlar yine giderim gönül dediğim bu işte heeeeee sen ve senin gibilere dokunduysa lafım helal bana...