Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

Sercan

Antep'te maçı kahvede izlerken yanımızdaki insanlar bile 5'te 5 yaptınız ya sizi yemek için ellerinden geleni yaparlar dediler.Ayrıca TV'den net görüldü ofsayt diye kestiği bir pozisyon ofsayt değildi.O kırmızıyı da ilk başta yanlışlıkla çıkardı sandım.Eğer o pozisyon kırmızı kartsa Oktay'ın penaltısında hangi renk kart gösterilmeli bilmiyorum.Allah ondan çıkarsın haklarımızı...

hurcan55

Hakem nasıl bir takımın hakkı yenirin dersini verdi..Stada gelemedim evde saç baş yolmak zorunda kaldım..
Takım olarak iyi oynadık sadece son pozisyonları daha iyi bitirebilirdik..Ayrıca yan hakemlerde çok başarısızdı..Özellikle bir pozisyonda %100 gol olacak atağı ofsayt diye kesti..

maçı kaybetmekten çok, hakettiğimiz maçı kaybetmek daha çok koydu..

Cagdas Ünver

07 March 2010, 16:51:57 #722 Son düzenlenme: 07 March 2010, 16:55:14 Cagdas Ünver
Allah belasını versin. Maçın satılık olduğu her yönden belli. Haftaya Izmirli Federasyon Izmir Takımı olan Bucasporla oynayacağımız maç öncesi çelmeyi taktı bize ...

GurbetciFanatik

Bence Takim ve Taraftar olarak bu maci hemen unutmak lazim.
Adi bir satilmisin yönetigi mac icin fazla yoruma gerek yok.

Önemli olan bu istikrari devam etdirebilmek ve sonunu getrimek.
Tabi her macimiza böyle köpekleri gönderirse federasyon o zaman bilmem.

AntZ

cem 55

hakem tam bi şerefsizdi önümüzü kesmek için bütün çakallıkları yaptı yazıklar olsun ama turgut efendi son 10 dakikada 2 pozisyonda topu ayagında tutmak yerine pas verse 2 yi bulmamız işten bile degildi o zaman adana ile birlikte hakemi de yenecektik bu mal turguta engin abi  beynine emirler biraz geç gidiyo diyodu valla ha dogru adamın ayagına top yapısıyo kafanı kaldır bi bak kim kaçıyo ezdi 2 pozisyonu haftaya da kart cezalısı bence iyi oldu

KareAs55

İlk yarıda yapılan sert faullere sarı kart bile vermedi  turgay'a kırmızı verdi >:(

Bu arada Bize Play-off oynatmazlar  :-[

celebi

xknox

ARTIK BU SENE İÇİN HEDEFİMİZ KÜMEDE KALMAK Bİ DAHAKİ SENE SÜPER Bİ KADRO KURUP ŞAMPİYON OLUP ÇIKMAMIZ LAZIM!

xknox

Bi dahaki Maçlarda Büyük Bi pankart yaptırıp Satılmış Fedarasyon Çekil Yolumuzdan Yazılmalı !

alperen

nomak55

walla bizim tpçuların canları saolsun buraya kadar getirdiler ya daha ne diyelim inş. daha maçlar var bakalım belki bir umut bu mçı alabilseydik %80 play off oynardık olmadı ama napalım canla başla mücadele ettiler ellerinden geleni yaptılar abdül günün de değildi murat ta yoktu bunların yerini doldurabilcek kadromuz yok malesef henüz

bluegreen55

Birileri tepki göstermeli buna bişey yapmalı ...

LisandroLopez

İbne Federasyon O.ç hakemlerrrrrrr şerefsizlerrrrr ne kırmızı kart doğruydu ne Abdülaziz'in ofsayt pozisyonu..
Bİ takımın kaderiyle ancak bu kadar oynanabilir ADİ HERİFLER...

hala kızı

Alıntı yapılan: sogutlubahce55 - 07 March 2010, 17:14:59
İbne Federasyon O.ç hakemlerrrrrrr şerefsizlerrrrr ne kırmızı kart doğruydu ne Abdülaziz'in ofsayt pozisyonu..
Bİ takımın kaderiyle ancak bu kadar oynanabilir ADİ HERİFLER...