Bank Asya 1.Lig 25.Hafta l Samsunsporumuz-Adanaspor

Başlatan King1965, 28 February 2010, 17:25:39

« önceki - sonraki »

King1965

lıg a nın ve super lıgın sayılı taraftarlarını herkez gorecek.. Lıg a da bır numara SUPER LIGDE ıse sayılı taraftarlardanız.. SUPER LIG COK YAKIN ALACAZ BU MACI ALLAHIN IZNIYLE YAGMUR DURSa

çerkez55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 March 2010, 17:00:39
Bence sen Adana'lı olarak kendinden utanmalısın.Hatırlarsan Adana'da ki maçta bize atılan taşlar,bıçak ve demirler vardı. ;) ;)

Adana sadece demirsporludur     gerisi atıp kaçar böyle

L$_Oznn

Alıntı yapılan: çerkez55 - 06 March 2010, 20:53:30
Adana sadece demirsporludur     gerisi atıp kaçar böyle

bizi ilgilendirmiyor adananın ne oldugu o kendi problemleri biz sadece macımıza bakalm

þimþek55

Sonuna Kadar 55

heyecan ses tek olaracak yer belki samsun akacak maça keşke bizde olsaydık keşke..

AdanaDemirSpor

Alıntı yapılan: Amesyo_Turbey - 06 March 2010, 20:42:48

Senin gibi Adanalının kendi şehrinin diğer takımı adına böyle yorum yapması ne kadar ezik olduğunun göstergesidir.

Samsunlu arkadaşlar kusura bakmayın bir daha boş boş yazan o kişiye yazıp , forumunuzu kirletmeyeceğim.

hadi canım demek şehrimin diğer takımı bak sen.ulan görende bizi can ciğer kuzu sarması sanacak:S nese konu dağılmasın Samsunpor'a canı gönülden başarılar.banazlı abiyle çiçoya selamlar..

esedullah

King1965

King1965

bu gece nasıl gececekkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Harun55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 06 March 2010, 23:33:38
bu gece nasıl gececekkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende o soruyu kendime soruyorum deminden beri.
Içimde çok güzel bi sevinç var aama ayriyettende bi sikinti var, insallah takimimiz yener bu maci.
Çok önemli bir maç çünki..!

erkutdem55

Arkadaşlar sanırım ben yarınki maçın sonucunu birkaç gün önce yazmışım :))Genel sohbet odasında 3 gün önceki tahminlerim var.Bir bakın derim :)

furkan5534

Alıntı yapılan: Harun55 - 06 March 2010, 23:55:08
Içimde çok güzel bi sevinç var aama ayriyettende bi sikinti var, insallah takimimiz yener bu maci.

aynen bende ya  kac gundur kendı kendıme tezaruhat yapıorum baslıyorum oley oley Samsunspor Samsunspor =)) Saldırın durmadan bu taraftar arkanızda her zaman samsuna Laf yok Adanaya adanaya koymadan oooooo OOoOooOOO OO  Oo O OOoO Alalım su macı ya hadı samsun'm beee süperlig hasretı bıtsın .. ahh yarın stadda Samsunda olmak vardı

amisos55

Alıntı yapılan: Harun55 - 06 March 2010, 23:55:08

Demek ki hepimizde aynı hisler var, bu kadar heyecanın ardından staddan dönüşümüz mutlu olsun....

Forvetim

önceki hafta gibi yine havza kevser parkı önünden 11 de otobüsümüz hareket edecek, adana kebabını yiyelim şalgamı içelim kendimizden geçelim, maçımızı alalım gelelim.

mehmet yılmaz