Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

adanayı 2 li averajda geçmek için en az 2-0 yenmeliyiz puan kadar önemli bence!!!

King Of The North

quote author=lucarelli link=topic=4381.msg284122#msg284122 date=1267478008]
Bizim pankart da biraz ufak ama çok canti olmuşşş.

Bu arada ikinci resimde bizim grubun fertlerini seçebildim..
[/quote]
Alıntı yapılan: CemBaba - 02 March 2010, 11:16:00

King Of The North

SamsunSpor_üni

Dün adana bucaspor maçını izledim ve izlenimlerimin sonucunda adanasporda oynayan 17 numara ve forvetleri biraz iyi.Bucaspor da ise onlar daha çok takım oyunu oynuyorlar 9 numara ve mehmet baddal a dikkat edilmesi gerekir.

Gereği düşünüldü:Adana bizi biraz zorlar ama yeneriz.Buca maçı ise daha dikkatli oynanamız gereken bir maç olucak öncelikle gol yememeye çalışmalıyız bunu ilk yarıda başarırsak 2.yarı da taraftarımızın desteğiyle bu maçıda alırız yani 3 + 3 =6 puan demedi demeyin:)

**KaR6**

ben hala fikrimde sabitim.. adanayla berabere bile kalsak yeterli, içeride bucayı rahat yeneriz.. ancak her iki maçta da körlemesine saldırmamamız lazım.. biraz geride kabul edip kontralarla çıkarsak bizim için iki maç ta daha rahat olur.. örnek olarak bolu maçını verebiliriz.. ilk yarı evsahibi gibi saldırdık, gol gelmedi, ikinci yarı biraz geri çekilince 2 gol bulduk.. bizim takım kontraya dayalı sisteme daha yakın hale geldi, umarım havaya girmez takım..

SamsunSpor_üni

Kesinlikle haklısın abi öyle körü körüne saldırmamamız lazım ama dün maçı izlerken Bucasporun yerine kendi mabedimizde Samsunsporumuzu düşündüm.Taraftarımızın desteğiyle o atmosferle değerlendirdim ve o yüzden çok rahat alırız diyebiliyorum.Adanasporda gerçekten abartılacak kadar bir değerleri yok belki ukalalık olucak ama bolu maçında abime 2 tane kesin atarız dedim saolsunlar attılar adana için ise diyorum ki 3 tane kesin atarız diye hissediyorum:)3-1

Mustee13

**KaR6**

02 March 2010, 14:51:16 #877 Son düzenlenme: 02 March 2010, 16:29:45 **KaR6**

tribün resimlerimizin orjinalleri.. yazarlıgın avantasını kullanayım dedim bi kerecik ;D

SametYılmaz55

celebi

SametYılmaz55

celebi

SametYılmaz55

celebi

SametYılmaz55

kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı