Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Turgut milli takıma gidiyor adana macında oynayacak mı? helal size cocuklar sevindirdiniz bizleri anti ist ölümüne samsunspor

GençKozluklu

ArkadaşlarBolu dan şimdigeldik. Bize ayrılan bölümde 1 koltuğa 2 kişi düşecek şekildeydik. Sıkış sıkış. İnalılmaz güzel manzara vardı.Cepheden çekilen fotolar SAMSUNSPOR'un taraftarınınkalitesini gösterir.Ben yandan çektiğimfotoları en kısa sürede paylaşacağım. Adım atamadığımiçinaynı noktadna foto çekebildim.  :)

L$_Oznn

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 28 February 2010, 19:13:15
ArkadaşlarBolu dan şimdigeldik. Bize ayrılan bölümde 1 koltuğa 2 kişi düşecek şekildeydik. Sıkış sıkış. İnalılmaz güzel manzara vardı.Cepheden çekilen fotolar SAMSUNSPOR'un taraftarınınkalitesini gösterir.Ben yandan çektiğimfotoları en kısa sürede paylaşacağım. Adım atamadığımiçinaynı noktadna foto çekebildim.  :)

sabırsızlıkla bekliyoruz xD

supernatural_55

aaa55

Geri mi dönüyoruz ne?  Giresun maçını iple çekiyorum.

minci

BOLUSPOR 0-2 SAMSUNSPOR 

Boluspor'umuz sahasında konuk ettiği Samsunspor'a 0-2 mağlup oldu.Almış olduğu bu mağlubiyet ile büyük yara alan Takımımız,sıralamadaki yerini korudu ama puan farkının açılmasına engel olamadı.
            Karşılaşmanın ilk yarısı tutuk başlayan Boluspor'umuz,Caner ve Ömer Yalçın'ın kafa vuruşu dışında önemli bir pozisyona giremedi,Samsunspor'un da bir topu kale direğimizden döndü ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.İkinci devre daha arzulu olan Takımımız,oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen golü bulan taraf Samsunspor oldu.59.dakikada Onur yerini Ömer Cuğ'a,66.dakikada Caner Altın yerini Adem Büyük'e bıraktı.68.dakikada sağ taraftan gelişen Samsunspor atağında kale sahamıza paralel giden topa Sezer dokundu ve takımını 0-1 öne geçiren golü kaydetti.73.dakikada ceza alanı içine dalan Adem,rakip tarafından düşürülünce Orta Hakem Hakan CEYLAN penaltı noktasını gösterdi.Futbolcularımızın son adam itirazımıza rağmen Orta Hakem sarı kart göstermekle yetindi.Samsunspor kalecisi Ahmet Şahin,Serdar'ın kullandığı penaltı vuruşunu kurtardı ve Takımımızın beraberliği sağlamasını engelledi.83.dakikada Samsunspor farkı ikiye çıkardı.Bu dakikada ceza alanımız içinde topla buluşan Savaş takımını 0-2 öne geçirdi.Karşılaşmada başka gol olmadı ve müsabaka 0-2 yenilgimiz ile sonuçlandı.

CurvaSudSamsunspor

GençKozluklu

28 February 2010, 19:47:40 #727 Son düzenlenme: 28 February 2010, 19:50:29 GençKozluklu
Arkadaşlar 20- 30tane daha foto var.Yükleme devam ediyor. Şimdilik bunları paylaşıyorum. Atkı gösterili fotolar da gelecek. Bir kaç ta video gelecek.  

cem

insan duygularına hakim olamıyorkonu samsunspor olunca,adana maçını inanılmaz bir seyirci potansiyeliyle oynayacaz,penaltı atışını cep tlfdan canlı anlatımla ortak oldum ahmet şahin penaltıyı  kurtardığını arkadaşın  sesinden anladım ,o sevinçte saçlarım birbirine girmiş yüzüm kıpkırmızı olmuş,....
boluda bulunan taraftarımıza,bizi bu mutluluğa alıştıran futbolcu ve hocalarımıza özellikle KALECİMİZ AHMET ŞAHİNE sonsuz kez teşekkürler.........

Burak

takımları eski futbolcularıyla yıkıyoruz geçen hafta savaş bu hafta sezer haftaya ahmet şahin gol yemeyecek demekki yada golünü yazacak:)

vanlioglu

uzun zamandır böyle bi mutluluk yaşamamıştım...

MeL_55

edmontdante

Macın ozetı yogun tezahurattan ızleyebıldıgım kadarıyla takımın dırılıgı ve ahmet sahın ın kalıtesıydı.turgut gununde olsa 5 olurdu.ya da oktay sahada olsa ılk yarıda 2 yı bulurduk.ilhan ummak ın cok kotu gununde olusu takımı frenledı.macın ılk basında uzun sure rakıp sahada oynadık sankı ıc sahada oynar gıbı.savasın dırdkten donen topu ve ılhan ıle turgut un kotu performansı sebebıyle pozısyona donusemeyen ataklarımız vardı.ıkıncı yarının basında bolu baskısı vardı halıyle.golden once serdar samatyalının bır pozısyonu var orhan mudahale etti kornere attı.penaltı pozısyonu ve bunun dısında kacırdıkları bır pozısyon daha.hakemın yanlı tutumu net ortadaydı.cok faul uydurdu ve tabıkı penalti.gorebildıgım kadarıyla penaltı degıl gıbı geldı.ahmet sahın ı tarıf edemıyorum.allah sakatlık vermesın.bolu bıze ayak uydurabılecek bır takım degıldı.yıne de bıraz sanssız olsak puan kaybedebılırdık.kazandigımız dıger maclara kıyasla daha kotu oldugumuz bır mactı ama hakeden taraf kesınlıkle bızdık.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 February 2010, 20:41:51
Macın ozetı yogun tezahurattan ızleyebıldıgım kadarıyla takımın dırılıgı ve ahmet sahın ın kalıtesıydı.turgut gununde olsa 5 olurdu.ya da oktay sahada olsa ılk yarıda 2 yı bulurduk.ilhan ummak ın cok kotu gununde olusu takımı frenledı.macın ılk basında uzun sure rakıp sahada oynadık sankı ıc sahada oynar gıbı.savasın dırdkten donen topu ve ılhan ıle turgut un kotu performansı sebebıyle pozısyona donusemeyen ataklarımız vardı.ıkıncı yarının basında bolu baskısı vardı halıyle.golden once serdar samatyalının bır pozısyonu var orhan mudahale etti kornere attı.penaltı pozısyonu ve bunun dısında kacırdıkları bır pozısyon daha.hakemın yanlı tutumu net ortadaydı.cok faul uydurdu ve tabıkı penalti.gorebildıgım kadarıyla penaltı degıl gıbı geldı.ahmet sahın ı tarıf edemıyorum.allah sakatlık vermesın.bolu bıze ayak uydurabılecek bır takım degıldı.yıne de bıraz sanssız olsak puan kaybedebılırdık.kazandigımız dıger maclara kıyasla daha kotu oldugumuz bır mactı ama hakeden taraf kesınlıkle bızdık.

Abi, radyo anlatımından da aşağı yukarı bunları çıkarmıştık. Demek ki doğru yorumlamışız. Yolunuz açık olsun...

sadece55

her maç engin abinin yorumları okuduktan sonra özetleri izlemeye bile gerek kalmıyor cidden