Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

sadece55

Ben en zor maçımızın Adanaspor maçı olduğunu düşünüyorum.Buca deplasmanda dirençsiz futbol sergiliyor.Giresunu zaten orda taraftarımızla birlikte yeneriz.Altaya gelince onların da bizi çok fazla zorlayabilceğini düşünmüyorum...Bu takım böyle oynasın 10 da 10 olur...

sadece55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 28 February 2010, 17:19:06
Herşey Harika GerçektEn Süperr rya . .. . Şimdi sırada Adana Buca Giresun Altay var (giresunu sallayın :D )  Çok zor olcak :/ altay şerefsizleri hem ligde hem kupada bize soktu ztn :/  :-\ :-\  sizce ne yaparız nasıl olur 2 hafta ust uste evımızde mac

Hakkaten nedir bu soktu lafı...karşı tribün bile bu kadar ağır laflar kullanmıyor be kardeşim...

mehmet yılmaz

Doğuyoruz Ufuklardan...
Bolu'da değildim, dolayısıyla maçı da izleyemedim ama emin olun yaşadım. Samsunspor.biz radyo pek çok maçı olduğu gibi bu maçı da canlı olarak verdi. İlk devre rakibe sadece bir pozisyon veren ve bir topu da direkten dönen bir Samsunspor vardı. İkinci devre ise kalesinde devleşen ve hakemin uydurduğu söylenen bir penaltıyı da oyun 1-0 iken çıkartan Ahmet Şahin ve kontralarla yüklenen ir Samsunspor. 5 maçlık serinin en iyi futbolunun oynamadığımız, bazı oyuncularımızın gününde olmadığı aşikardı ama hiç önemli değil, önemli olan Bolu'da da kazanmaktı.
Kaleci faktörünün ne kadar önemli olduğundan bahsetti oradaki arkadaşlarımız. Ayrıca orada kendilerine ayrılan bölümüm tamamen dolduran, 500'den fazla Samsunspor sevdalısının olduğunu da ifade etmek lazım. Bu takım bırakın Süper Ligi, Bank Asya'da bile şampiyonluğa oynamıyor lakin ne kadar önemli bir takım olduğu peşindeki sevdalılarından belli zaten.
Son dört yılımız azap içinde geçti, beş para etmez bazı tribünlerden "Samsun kümeye" ya da "Samsun öldü, Allah rahmet eylesin" gibi tezahüratlar duyduk. Şimdi ise henüz başarılmış somut bir şey olmasa bile 5 maçta 5 galibiyet alan ve umudu aşılayan bir takımımız var.
Biraz geç kalmış gibi görünebiliriz ama gidişatımız çok iyi; terfi maçları hesaplarını yapmamak için sebep yok çok fazla. Şimdi sıra bugüne kadar Samsunspor için sorumluluk almayan, kaçak güreşen, umursamayan, yok sayan belli başlı güç odaklarına geldi. Hacettepe maçında tribünleri dolduran Samsunspor sevenler, Adana maçında daha da safları sıklaştıracaklar eminim.
Samsunspor güneşi ufuklardan doğarken, perdelerinizi kapatmayınız. Belki çabucak doğmayacak o güneş ama elbet bir gün bu karanlıklar bitecek ve işte biz o zaman "en kötü gününde biz hep seninleydik!" diyenlerden olmanızı istiyoruz; iyi gün dotu değil, hazıra konanlardan hiç değil...
Radyoda spiker kardeşim," işte Savaş, işte 2-0" diye bağırırken ben ve 8 yaşındaki oğlum birbirimize sarılmıştık, "yine yeniyoruz değil mi baba?" diye soruyordu oğlum. Aynı oğlum ilk devredeki Altay maçını televizyonda izlerken "yine mi yeniliyoruz baba?" diyordu. Bu tabloyu tersine çevirenlere, bir şehri aynı anda mutlu edebilen bu sürece katkı sağlayanlara, emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım.

furkan5534

Soktu kelimesi Art nıetsızdıııı ztn art nıet olamaz Biz SAMSUNSPOR'luyuz duzeltmeı yabtım arkadaslar sıldım daha dorusu tekrar pardon

babasamsunlu

Alıntı yapılan: furkan5534 - 28 February 2010, 17:30:52
Soktu kelimesi Art nıetsızdıııı ztn art nıet olamaz Biz SAMSUNSPOR'luyuz duzeltmeı yabtım arkadaslar sıldım daha dorusu tekrar pardon

art niyetli olmadığını bildiğim için kardeşim düzeltmeni istedim zaten..daha dikkatli olalım ki dosta düşmana karşı açık vermeyelim..

sersa

Gelecek gelecek nasıl gelecek adana samsuna nasıl gelecek?? ;D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: sersa - 28 February 2010, 17:34:29
Gelecek gelecek nasıl gelecek adana samsuna nasıl gelecek?? ;D

adanaya karşı nedense düşmanlık besleyemiyorum..nedenini sorarsanız geçen seneki son maç ı bi daha izleyin derimm..

haa maç için ne dersin diyorsanız..3 olur çıkarması güç olur :):)

abuz89

mehmet yılmaz

YaşarDoğu

AntZ

Yarın Adana kazanırsa 2. ile aramızda (Adana) 12 puan, 6. ile 8 puan fark kalacak...
4 puan için mi play off diyoruz  ;D

Haftaya Adana'yı yenersek ilk 2 neden olmasın, coştuk bikere  ;D

55erhan55

mağlubiyetimiz 12  iken galibiyemiz 5 idi şimdi sırada iki maçı alıp durumu eşitlemek

cgr

Hakemide Boluyuda yendik geliyoruz. Mac cikisi arabamiza binen polisin dedigi laf aynen su ''Buraya gelen en kalabalik sizdiniz.'' Tam 13 otobus ile su an stattan ayrildik. Mukemmel resimler ve Panter Ahmet Sahin'in kurtardigi penalti videosu var :) Sira sende Adana...

sadece55

babasamsunlu

Alıntı yapılan: cgr - 28 February 2010, 17:47:49
Hakemide Boluyuda yendik geliyoruz. Mac cikisi arabamiza binen polisin dedigi laf aynen su ''Buraya gelen en kalabalik sizdiniz.'' Tam 13 otobus ile su an stattan ayrildik. Mukemmel resimler ve Panter Ahmet Sahin'in kurtardigi penalti videosu var :) Sira sende Adana...

Hepinizi öpüyorum Çağrıııı  :):)  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*