Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

55cem55

biraz erken ama ben de şimdidien play-off oynayıp o maçta kaybetme korkusu başladı...ömrüm tükenir heralde ???

King1965

bız play off a kalırsak herhalde kesın byuuk ıs basarırız senenın basında kaybettıgımız puanlara uzuluruz.. Kalpar hocayı neden en basta getırmedıgımıze uzuluruz

55erhan55

her sene yenilip geliyoruz boludan ama takım artık gerçek kimliğini bulmaya başladı bu saatten sonra karşımıza kim çıksa ezer geçeriz.

babasamsunlu

Geçen sene gibi...bolu maçına ne ümitlerle gitmiştik hatırlayın...alırsak aradaki puan farkı inecek ve bi anda play offun kıyısında bulacaktık kendimizi...çok tuhaf dimi...tarih tekerürden ibarettir derler...

ammaaaa...

bu sefer sercan şerefsizi yok...o kaçırdığı penaltı halen daha gözelrinizin önündedir sanırım..
bu sefer onlar düşüşte biz çıkıştayız...
bu sefer zorunda olan biz değiliz onlar...
çünkü biz düşmemek üzerine kurulan bir takımdık...ama alınan sonuçlarla bi anda iyi duruma geldik..ama onlar öyle değil..şampiyonluk üzerine kurulmuş bir takımları ve harcanan onca para var...
aklıma gelmeyen geçen seneki bir çok olumsuzluk bu sene yok...o yüzden bu deplasmandan çok umutluyum... kazanırız diyorum.. tıpkı geçen hafta samsuni ve yaşardoğuya stad yolunda söylediğim gibi...
çok rahatım ve bu maçı çok rahat alacaz....

fatih55ankara

babasamsunlu ağzından bal damlıyor inşallah abicim

fatih55ankara

böyle oynarsak ben Samsunsporumuzun karşısında kimsenin duramayacağına inanıyorum.bolu maçı çok zor olacak ama biz zoru kolaya çevireceğiz inşallah.

kumköylü ahmet

babasamsunlu insallah aliriz ama nediyim volla ben cooook korkuyorum bu macdan

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 23 February 2010, 16:02:40
babasamsunlu insallah aliriz ama nediyim volla ben cooook korkuyorum bu macdan

İyi düşünelim iyi olsun be kumköylü.. hem bu takım orda puan kaybetse bile hiç bir şey diyemeyiz..4  hafta önceki halimize bakarsak şimdi ne kadar farklı yerlerdeyiz...

Akyol

abi yukarıda verdin gazı şimdi kaybetse bile diyorsun hayır kaybedemezler artık kaybetmek yok :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 February 2010, 16:17:26
abi yukarıda verdin gazı şimdi kaybetse bile diyorsun hayır kaybedemezler artık kaybetmek yok :)

:):):)  puan kaybetse dedim kardeşim maç kaybetse demedim :):):)

esedullah

Bolu kendi evinde deplasman yaşayacak..........

FaT1h

radikal-fma

biz oynamamız gereken oyunu oynayalım her maçı alırız rakibin kim olduğu önemli diil

SAMSUNLU ORUMA 55

deplasmanda en kötü 1 puan alırsak ama 3 puan için çıkacağız inşallah kazanırız skor tahmini:0-1

sBc-1984