errea dan çakma forma tepkisi

Başlatan fatih55ankara, 17 February 2010, 15:49:44

« önceki - sonraki »

55erhan55

arkadaşım doğru konuş kimsin bilmiyorum ama uslubun çok yanlış sen samsunsporun herhangi bir  yöneticisine kahpe diyemessin tamam ortada yapılan bi hata var ama dediğim gibi uslubuna dikkat et!

errea

ben kahpe demedim ... yazdım ama forum kahpe olarak düzeltmiş. Forumdan kaynaklanıyor.

YaşarDoğu

Kahpe demediysen o zaman daha galiz bişi dedin. ;)  Yaptıkları iş terbiyesizliktir ama hakarete varan şeyleri yazmak kimseye yakışmaz.

55erhan55

evet bu forumda böyle konuşmalar olmaz kimse senin hakaretlerini okumak zorunda değil kahpe demediysen daha kötü bişey dedin özür dileyeciğine hala demedim diyosun özrün kabahattin büyük.

errea

hakaret etmedim."kahpe" terimi yada daha galiz bişey de demedim. sadece ard arda beş adet nokta ve liği ekini kullandım.bildiğimiz üç noktanın biraz uzunu.
Anlatabildim umarım.

Sioux

kaheplik hakaret değildir, kahpelik bir davranış biçimidir. Samsunsporun yönetimine girdi diye bir adan kahpe olmaktan kurtuluyor, ahlak abidesimi olyor. yalnız buradak sorun arkadaşın nicikinin errea olması, hangi mantıkla bu nicik aldınki?

errea

Alıntı yapılan: komançi - 22 February 2010, 17:19:45
kaheplik hakaret değildir, kahpelik bir davranış biçimidir. Samsunsporun yönetimine girdi diye bir adan kahpe olmaktan kurtuluyor, ahlak abidesimi olyor. yalnız buradak sorun arkadaşın nicikinin errea olması, hangi mantıkla bu nicik aldınki?

errea nicini samsunsporun doğru dürüst bir sponsoru oldu diye sevinerek almıştım.errea ile alakam yok.

Sioux

o halde sorun yok diycem ama bakıyorum ki mail adresinde errea. onu da mı sponsor sevinciyle aldın?  bu arada yazdıklarına katılıyorum. yapıla şey terbiyesizlikğin dik alasıdır.