Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

55erhan55

son zamanlarda gözle görünür bi yükselişi var

ugrass

**KaR6**

Bu satırlarda defalarca yazdık Turgut'u. Beklentilerimizin yüksek olması oynadığı oyundan mutlu olmamamıza yol açıyordu. Ancak ilk yarının son maçlarından olan Ordu maçı ile yükselişe geçti Turgut. Beklentilere cevap vermeye başladı. Bana göre en büyük problemi aklını sahaya verememesiydi ki bunun da üstesinden gelmiş gibi artık. Özellikle Rize maçında öyle işler yaptı ki, aylardır izlediğim Turgut'tan başkasını izliyormuşum gibi hissettim. Performansının birden yükselmesini neye(!) bağlarsınız bilmem ama ben bu Turgut'u çok beğendim. Rica ediyorum hep böyle devam et, ben de seve seve 'Turgut 'yine' çok iyiydi' yazayım. Çünkü biliyorum ki isterse maç kazandırabilecek yeteneklere sahip. Evet, inanıyorum artık buna...

Sioux

sercan, sefa, turgut üçlüsü arasında adam olabilecek tek isimdi. biraz zeka sorunu var ama topladı kendini.

SametYılmaz55

Şaka bir yana 9 golü var.Gol kralı Emenikeyle arasında 3 gol falan sanırım.Hep bu performansta devam eder inşallah

Ollivanders

Hacettepe maçinda çok iyiydin. Tabrikler turgut. Bolu macinda da boyle performans bekliyoruz.

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 February 2010, 17:22:17
Hacettepe maçinda çok iyiydin. Tabrikler turgut. Bolu macinda da boyle performans bekliyoruz.

sersa

2 asist 1 gol daha ne olsun...

supernatural_55

21 February 2010, 17:45:22 #668 Son düzenlenme: 21 February 2010, 17:48:35 supernatural_55
son dakikalarda gol atmak için hırslıydı Savaş boş pozisyonda pas atamayınca çok kızdı hep böyle devam inşallah

Dartagnan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 21 February 2010, 17:22:17

Kais

bir adam kendini bu kadar değiştirir.teşekkürler.

Turuncu

Gittikçe daha iyiye gidiyor , inşallah hep böyle devam eder

çýlgýnlar1984

bız senı destekledımızde arkamızdan neler dendı yuru be kocum umıt abının dedıgı laflar tutmaya basladı sen bızım adamımızsın helal olsun kardesıme..!

sBc-1984

Biz adam gibi adama sahip çıktığımızda herkes bize ne gözle bakıyordu kim bilir yürü be turgut kralsın!!!

LisandroLopez

Biz destekledik ama bizim için denmeyen şey kalmadı şimdi neler yapıyor Turgut herkes zevkle izliyor devam et böyle koçum büyük yıldızsın.