22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico55 - 08 February 2010, 00:00:48
hic sorma abi ya ... Helal olsun adem senden ozur diliyorum mersin faciası icin :(

o gün dedim, iyi futbolcu ama kilo fazlası, idman eksiği var diye, dinletemedik ki! :)

Burak

çok iyiydi bugün sezon başı çok sırıtmıştı fakat artık banko çok adam geçti bugün süperdi

Sercan

**KaR6**

1.5 ta adana olsa nası yerdik başkanımla ;D

Orhan bana göre bu takımın en zayıf halkasıdır, acilen sezer sol beke monte edilmelidir, ve
sezer-pavlik-ersin- adem dörtlüsü bozulmadan seneye de oynamalıdır..

erkutdem55

Çok iyiydi bugün içine sergio ramos kaçmış gibi oynadı.bizimki daha karizma ama :)

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 February 2010, 00:52:16

sezer-pavlik-ersin- adem dörtlüsü bozulmadan seneye de oynamalıdır..

,

aynen kardeşim....

Adem e gelince her zaman diyorum maça iyi başladıysa mükemmel götürüyor.Tebrikler adem hırsın için

kaptan 55

dün ne top oynadı bee..

ramos adem ;)

ugrass

ilk geldiği mersin macında orduda izlemiştik. berbattı ama haftalar ilerledikce kendini geliştirdi. dunku gibi oynamaya devam etsin samsunspor'a cok buyuk katkısı olur.

sadece55

Her zaman böyle hırslı oynasın gerisi zaten gelir

ali ihsan

Kocaeli maçının kahramanı.Kusursuz oynadı.Aslında maça biraz tutuk başladı ama bir açıldı pir açıldı.Yaptığı bindirmeler,girdiği kademeler ve attığı güzel gol ile maçın adamıydı kesinlikle ...

asoydass

oyun tarzını her geçen gün gökhan gönüle benzetiyorum üstüne koyarak oynuyor..

holigan_itü

bugunun tartısmasız en ıyı ısmı mukemmel oynadı 0 hatayla macı tamamladı hucuma cıktı sag kanadı tek basına mukemmel ıdare ettı hep boyle devam etmesı dılegımız

gozgoz yýlmaz

Bence Adem'in forma reklamı özel olmalı

Enerji geliyorum demez, Adem :) :)
Sezon başı saçmalığının en iyi transferi.

alperen

adem hep üstüne katarak ilerliyo..ramos adem

kaptan 55

15 February 2010, 11:06:43 #134 Son düzenlenme: 15 February 2010, 11:19:23 kaptan 55
dünde ne top oynamış bee

ramos adem ;)