bir bel. başkanının örnek ilgisizliği

Başlatan fatih55ankara, 09 February 2010, 16:20:54

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

fatih taflan
sevgili başkanım sizin samsunumuza atakumumuza olan bağlılığınızı biliyoruz ve takdir ediyoruz.sizden isteğim Atakumun belli yerlerine Samsunspor bayrakları asmanız.lütfen bu isteğimizi dikkate alın. 

Metin Burma 03 Şubat, 18:33
Sevgili Fatih güzel bir öneri,teşekkür ederim.
        adam sadece öner görüyor.

daha sonraki cevabım altta

sayın başkanım daha önce samsunsporla ilgili attığım mesaja karşılık yazdığınız yazıda söylediklerime sadece güzel bir öneri olarak bakmanız biz atakum sevdalılarını samsunsporluları çok derinden üzmüştür.eğer sizde daha önceki başkan gibi verilen kombineleri geri verip benim samsunspor a verecek kuruşum yok tarzından gitme gibi bir yol seçerseniz bizleri çok üzersiniz.bizler isterdik ki samsunspor a sahip çıkmak maddi manevi destekte bulunmak sizler için bir görev sorumluluk olsun.ancak samsundaki belediyelerin siz dahil samsunspor a düşmanmış gibi karşı durmanız biz samsunsporluları çok derinden yaralamıştır.daha önce size yazıp istekte bulunduğum atakuma belli yerlerine samsunspor bayrakları asalım önerisine soğuk baktığınız maalesef biz samsunsporluların gözünden kaçmamıştır.üzülerek belirtim sonunuzun daha önceki bel. başkanı gibi olmasını istemem.Saygılarımla...

bunlar facebook tan alıntıdır.lütfen siz de mesaj atın...

erkutdem55

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 09 February 2010, 16:20:54
fatih taflan
sevgili başkanım sizin samsunumuza atakumumuza olan bağlılığınızı biliyoruz ve takdir ediyoruz.sizden isteğim Atakumun belli yerlerine Samsunspor bayrakları asmanız.lütfen bu isteğimizi dikkate alın. 

Metin Burma 03 Şubat, 18:33
Sevgili Fatih güzel bir öneri,teşekkür ederim.
        adam sadece öner görüyor.

daha sonraki cevabım altta

sayın başkanım daha önce samsunsporla ilgili attığım mesaja karşılık yazdığınız yazıda söylediklerime sadece güzel bir öneri olarak bakmanız biz atakum sevdalılarını samsunsporluları çok derinden üzmüştür.eğer sizde daha önceki başkan gibi verilen kombineleri geri verip benim samsunspor a verecek kuruşum yok tarzından gitme gibi bir yol seçerseniz bizleri çok üzersiniz.bizler isterdik ki samsunspor a sahip çıkmak maddi manevi destekte bulunmak sizler için bir görev sorumluluk olsun.ancak samsundaki belediyelerin siz dahil samsunspor a düşmanmış gibi karşı durmanız biz samsunsporluları çok derinden yaralamıştır.daha önce size yazıp istekte bulunduğum atakuma belli yerlerine samsunspor bayrakları asalım önerisine soğuk baktığınız maalesef biz samsunsporluların gözünden kaçmamıştır.üzülerek belirtim sonunuzun daha önceki bel. başkanı gibi olmasını istemem.Saygılarımla...

bunlar facebook tan alıntıdır.lütfen siz de mesaj atın...

Ben bu bel. başkanına -hem de oy vermiştim- sövsem hapiste yatar mıyım?Bari hiç cevap yazma,dalga geşer gibi cevap yazmış

fatih55ankara

sövsen hapiste yatmazsın ama samsunspora karşı çıkana söversen yatabilirsin ;)

erkutdem55

valla Fatih kardeşim doğru söyledin.Bir şehrin bürokratları o şehrin takımına bu kadar mı gıcık olur.Hepsine kapak olsun 12000 kişiydik pazar.süper lige çıkalım hepsi statta bu ib.......

55Melek55

metin burma koministmisin nesin sen?rusyadan mi geldin..yanci olma!

samsunspor bayraklarini asdirsan bisey kaybetmezsin bi yerin emi girecek

babasamsunlu

Ya neden yırtıyorsunuz kendinizi..herif Travzonlu :):) başka söze gerek varmı :):)

erkutdem55

Yaman55

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 09 February 2010, 17:07:24
metin burma koministmisin nesin sen?rusyadan mi geldin..yanci olma!

samsunspor bayraklarini asdirsan bisey kaybetmezsin bi yerin emi girecek

Komunist değil trabizonlu

Ertuğrul Sağlam

Bunda yanlış olan ne? siz bir öneri sunmuşsunuz Metin Burma'da evet güzel bir öneri demiş.

Ben bunda yanlış birşey görmüyorum... :-\.

jean

trabzonlu evet gcen sene atakumda et lokantasinda yemek yerken esnafi ziyarete geldi bizle tokalasmisti orda duymustum trabzonlu oldugunu chp li yanliz kafa tokusturuyordu o ilgimi cekti

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: SS55 - 09 February 2010, 21:07:02
peki  arkadaşlar aynı şeyi diğer başkanlarada söyleyelim bakalım onlar ne diyecek yada ne yapacak.milliyetcisini,dincisini ,devşirmesinide görelim bence

Başkası ile kıyaslamadan önce kendisi yapsın ki sonradan ben yaptım bunlar yapmadı desin bizde diyebilelim.Hemen bir karşılaştırma işine giriyosunuz O bi yapsın bende yaparım yok kardeşim önce sen yap bizden de alkış al bizde senin arkadan duralım.

erkutdem55

evet ya o yapmadı bu da yapmasın.Allahtan İsmail Uyanık zamanında kimse yapmadı diye düşünmemiş de yıllarca saltanat yaşamışız.Bu işin dincisi,koministi,liberali,faşisti olmaz.Samsunspor seyircilerinin içerisinde her türden var.Bel. baş. gelip geçer,Samsunspor ebediyen varolacaktır

seckin55

09 February 2010, 22:20:04 #12 Son düzenlenme: 11 February 2010, 23:38:01 seckin55
ATAKUM-Türkiş sapağı

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR

erkutdem55

mehmet yılmaz

Metin Burma, 1994-2004 arasındaki başkanlığında ne yapmış ki Samsunspor için? Kaldı ki, Samsunspor'un en güzel dönemlryidi o dönemler Samsunlular için. Hiç bir umudum yoktu, hiç de sevinemiştim. Seçim zamanında Samsunspor atkılarıyla dolaşıyordu, alayı politikacı bunların!!!