Samsunsporumuzun 2009-2010 Bank Asya 1. lig mac ozetleri

Başlatan Amsterdamli, 24 September 2009, 22:49:39

« önceki - sonraki »

55cem55

takım ne kadar harika oynmış..özellikle oktay sen ne buyuk nimetsin..bu takım boyle devam ederse play off hayal değil gerçek olur ve hadi bu seneyi geçtik seneye aynı kadro kesin zirveye oynar...

celebi

celebi

Dartagnan

ulan bı 4-0 yendık takım ıyı gıdıyor derken sımdıde buyuk yorumcular yorum yapmadı :P

alperen

o kadar bekledik golleri verip geçti..+ bu d spor ne kadar kötü çekim yapıo..adem gol atmış taraftara koşuyo hafiften çeviripte kamerayı tribünleri gösterme zahmetindede bulunmuyolar.

supernatural_55

Dartagnan

salla ya onların ne m.l oldugu ortada zaten kardesım .Onlar bızım pes etmedigimizi gostermeselerde  bız kendımızı gostermesını bılırız :D

Ollivanders

D sporda kim kafaya oynuyorsa spikerler o takimin yalakasi oluyorlar. Nefret ediyorum bu serefszlerden

maviay55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 February 2010, 01:50:51
D sporda kim kafaya oynuyorsa spikerler o takimin yalakasi oluyorlar. Nefret ediyorum bu serefszlerden
insn bi yorumcu bişi koyarlar ingiltere 1.ligini 5 saat tartısırlar kendi ligimize yok serefsizligin daniskası

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 February 2010, 01:50:51

Akyol

goller esnasında öyle bir gürültü kopuyor ki kameralar sarsılıyor demek ki şampiyon olsak vaayy vayy vayy :)

Turuncu

Damarımdasın sen her an kanımda pankartı güzel gözüküyor tvden  ;)