Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

edmontdante

Ben de Celil'e tepki göstermedim.Celil sonuçta hatasıyla sevabıyla.Keşke hatalar olmasaydı.
Cenk'in de Celil'in de SAMSUNSPOR'a karşı %100 le oynadığını düşünmüyorum.

samsunmania

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 February 2010, 23:30:11
Ben de Celil'e tepki göstermedim.Celil sonuçta hatasıyla sevabıyla.Keşke hatalar olmasaydı.
Cenk'in de Celil'in de SAMSUNSPOR'a karşı %100 le oynadığını düşünmüyorum.

Cenk de dahil. Haklısın kardeşim.

Sercan

Ayrıca sanırım Oktay'dı topu dışarı atması bazı şeyleri gösterir nitelikteydi.Ayrıca yaptığı birkaç hareket ey gidi Celil dedirtti :(

sBc-1984

mehmet yılmaz

Ollivanders

**KaR6**

07 February 2010, 23:40:59 #636 Son düzenlenme: 07 February 2010, 23:44:28 **KaR6**
şimdi arkadaşlar, iyi hoş ama taraftar olarak hala bir eksiğimiz var.. tribunlere bakıyoruz, her yer siyah.. atkıyla filan olacak iş değil bu, hiç değilse kırmızı veya beyaz bit tişört olsa üstümüzde çok daha mukemmel bir göruntu olacak.. havanın soğukluğu tabiki etken ama biraz özen göstermemiz lazım bu konuya bence bilmem, katılır mısınız ama..

bu arada üstteki resmi göremiyorum, heyecanlı arkadaslar atlamasın yalandan..

sBc-1984

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 February 2010, 23:40:59
şimdi arkadaşlar, iyi hoş ama taraftar olarak hala bir eksiğimiz var.. tribunlere bakıyoruz, her yer siyah.. atkıyla filan olacak iş değil bu, hiç değilse kırmızı veya beyaz bit tişört olsa üstümüzde çok daha mukemmel bir göruntu olacak.. havanın soğukluğu tabiki etken ama biraz özen göstermemiz lazım bu konuya bence bilmem, katılır mısınız ama..

bu arada üstteki resmi göremiyorum, heyecanlı arkadaslar atlamasın yalandan..

kesinlikle kardesim bir sehir onu temsil eden takımının rengine burunmeli bunu da ilk once tribunlerden baslatmak gerekir. Bejeke macına gelir gibi siyah geliyoruz evet kıs ama kabanın uzerine kırmızı bir yagmurluk veya baska birsey giyilebilir. Bundaki onculuk de taraftar gruplarında olmalı . Kıpkırmızı olsak kotu mu olur :(

celebi

edmontdante

Haklısın Mustafa ama şunu gözardı edemeyiz,tribünümüzde bu konuda gelişme var kesinlikle.Atkılar yoğun,formalı,polarlı çok daha fazla taraftar var ve bunlar sürekli konuşuluyor daha da ileri götürmeye çalışıyor herkes.Ve güzel olacak eminim.

Bu arada Emrah,bana atkısı olmayan 3 genç söyle sizin oradan,hediye edeceğim birer atkı.Hacettepe maçında getir çocukları : ))

edmontdante

çýlgýnlar1984

masallah deyın nazar degtırceksınız abi daha guzel gunlere inş..!

sBc-1984

celebi