Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

**KaR6**

7 numara, mustafa çiçek efendi getirmiş.. baya giden olmus arabaya ama dikkat etmedik hiç, o ara hediye etmiş..

valla uydurma bile olsa gayet hoş olmuş abi, gollerde sesim gitmedi, ümite kaptırırken gitti ;D yaa erdem başkanımla onu konustuk, demek ki yanlışlıkla şampiyon filan olsak ben zevkten ölüp kalacam, kutlamalara falan katilamicam ;D

edmontdante

07 February 2010, 23:06:49 #616 Son düzenlenme: 07 February 2010, 23:11:04 edmontdante
Sayın Samsuni ,maç yazısı değildir.Hakkı YEŞİLYURT'un yazısına ekleyeceğim tek bir cümle yok : ))

Kaleci Ahmet ŞAHİN ,muhteşem.
Savaş ve Abdulaziz, hızlı,çabuk,iştahlı.
Ersin ,sağlam ve dengeli.
Pavlik,ilk maçı olmasına rağmen soğukkanlı.
Adem,Hırsına hastayım.
Orhan,cesur,hamleleri korkusuz bir de ağır olmasa
Murat YILDIRIM,her zaman aynı zaten.
Turgut,yükselişte.
Turgay,elinden geleni ortaya koyuyor.
Oktay,yetenekleri tartışılmaz

Savaş ve Abdulaziz'in Takımın hücum gücünü artırıp oyunu rahatlattıkları çok açık.Oktay'da biraz daha günün de olunca her şey güzel oluyor.

Kaleci ve bu defans kurgusuyla sanırım kolay gol yeme sıkıntısını da azalttık.

Her şeye rağmen cezasahası içinde etkili bir vuruş ustası gerekiyor.Yakalanılan pozisyonlar ortasahadan topla birlikte girilen ,yaratılan pozisyonlar.

Araya yapılan koşular ve bu koşulara uygun ara pasları mükemmeldi.Alışkın olmadığımız görüntülerdi.Burhan kadrodayken bunları görmek zordu.Onun da başka özelliği vardı ama bana kalırsa böylesi daha iyi.Zaten Burhan yukarıda belirttiğim gibi bir vuruş ustası değildi.Böylesi ortasahadan gelecek oyuncuları da rahatlatacak.Daha üretken olmamızı sağlayacak.

Kolay gol yemediğimiz takdirde,orta saha ve hücum oyuncularının bu istek ve hırsı da bugünkü gibi olursa daha çok puan alırız.Ama korkuyorum bizim takımda dengeler çok çabuk değişiyor.Geçen seneden primlerin hala durduğu söyleniyor.Bu çocukları böyle şeylerle küstürmeyin artık.

mehmet yılmaz

Süper Lige geri dönsek nasıl tepki veririm bilmiyorum, herhalde hafiflikten kafayı yer, balkondan aşağı atlarım :) :(

Bu arada D Spor maçın tekrarını veriyor, ilk gol oldu şimdi, ofsaytla alakası yok. Çok heyecanlıyım acaba ikinci devre kaç kaç bitecek? :) :)

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 February 2010, 23:06:49
Sayın Samsuni ,maç yazısı değildir.Hakkı YEŞİLYIRT'un yazısına ekleyeceğim tek bir cümle yok : ))

abi, yaz bir yazı yahu, senin teknik taktik değerlendirmelerin iyi oluyor, ben çakmıyorum o işlerden pek ;) ama sen bilitrsin tabiii.

erkutdem55

2-0 turgut atacak :)ama ikinci gol ofsaytmış :)

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2010, 23:07:03
Süper Lige geri dönsek nasıl tepki veririm bilmiyorum, herhalde hafiflikten kafayı yer, balkondan aşağı atlarım :) :(

Bu arada D Spor maçın tekrarını veriyor, ilk gol oldu şimdi, ofsaytla alakası yok. Çok heyecanlıyım acaba ikinci devre kaç kaç bitecek? :) :)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2010, 23:07:03

2-0 alırız gibime geliyor. Rüyamda gördüm. ;D ;D

edmontdante

BU arada 2.gol kıl payı ofsayt sanırım benim videoda o açıdan öyle gibi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 February 2010, 23:11:45
2-0 alırız gibime geliyor. Rüyamda gördüm. ;D ;D

yok abi ya, ben çekiniyorum halen  :P 1-0 olsun bizim olsun.

celebi

2-0 YÜZDE YÜZ EVİ MEVİ SATIN SKORUNA OYNAYIN BASIN 1 MİLYON MİSLİNE

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2010, 23:12:53
yok abi ya, ben çekiniyorum halen  :P 1-0 olsun bizim olsun.

İnşallah kardeşim. Heyecandan ölüyorum. İkinci golü bi atsak.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 February 2010, 23:14:50
İnşallah kardeşim. Heyecandan ölüyorum. İkinci golü bi atsak.

Abi bu Turgut varken zor atarız,ben sana söylim.  ;D bu futboldan çok iyi anlarım, 2-2 biter bu maç  ;D :P :P ula ne heyecan yaptım be ama sanki ben bu maçı daha önce izlemiş gibiyim, deja vu mu deniliyordu?  8)

samsunmania

07 February 2010, 23:17:29 #627 Son düzenlenme: 07 February 2010, 23:20:41 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2010, 23:16:46
Abi bu Turgut varken zor atarız,ben sana söylim.  ;D bu futboldan çok iyi anlarım, 2-2 biter bu maç  ;D :P :P ula ne heyecan yaptım be ama sanki ben bu maçı daha önce izlemiş gibiyim, deja vu mu deniliyordu?  8)

Bu takım bizi bitirdi vallaha. Kafayı mı yedik nedir?  ??? ;D ;D

mehmet yılmaz

iki maç aldık kafayı sıyırdık, şampiyon olsak aboooooovvvv  ;D

bu arada celil abi maç öncesi alkışlandı, imparator celil dendi. maça girdiği andsa ise ıslıklandı, topla her buluştuğunda yuhlandı. bence bu şu demek, sen sahada rakibimizsin ama saha dışında imparator celil :) şahsım adına sadece birinciyi yaptım, devre arası gelmeyi çok istemiş Samsunspor'a ama transferleri yapan o yönetici kabul etmemiş. neyse, çok da sroun değil artık. ayrıca turgut oyundan alınırken celil, elini sıktı, tebrik etti onu. güzel bir hareketti bence.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2010, 23:22:30
iki maç aldık kafayı sıyırdık, şampiyon olsak aboooooovvvv  ;D

bu arada celil abi maç öncesi alkışlandı, imparator celil dendi. maça girdiği andsa ise ıslıklandı, topla her buluştuğunda yuhlandı. bence bu şu demek, sen sahada rakibimizsin ama saha dışında imparator celil :) şahsım adına sadece birinciyi yaptım, devre arası gelmeyi çok istemiş Samsunspor'a ama transferleri yapan o yönetici kabul etmemiş. neyse, çok da sroun değil artık. ayrıca turgut oyundan alınırken celil, elini sıktı, tebrik etti onu. güzel bir hareketti bence.

Maçı tv den dikkatlice seyrettim. Demogoji yapmıyorum ama Celil harbiden birkaç ortayı bilerek geç yaptı,defans yerleşti  gibime geldi. Celil başka takımdayken hiç bir  Samsunspor maçına %100 ünü vermedi. Bir de şu düşünmeden yaptığı ani çıkışları olmasa ne güzel olacaktı ama neyse. Yolu açık olsun. Seyirci güzel mesaj vermiş. Dışarıda dost, maçta rakip.