Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kavak_55

MANİSA DAHA BETER OLUR İNŞALLAH  BİZE YAPTIKLARINI UNUTMADIK BACAKSIZ İSMET ARZUMANLA BİRLİKTE MANİSA KARA LİSTEMDE

kuzey55

mersin maçının özetini hiçbiyerde bulamadım nerden izleyebiliriz?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 February 2010, 11:30:48
mersin maçının özetini hiçbiyerde bulamadım nerden izleyebiliriz?

Facebook'ta 3 güngür paylaşılıyor.
Arkadaşlar Sabahtan beri internet yoktu benim sizdede aynı problem varmıydı?

YaşarDoğu

Şimdi facebookta Murat Yıldırım Fun sayfası oluşturuluyor ve yöneticisi, kurucusu herneyse eziktaş sempazitanı çıkıyor, gelde delirme >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

hiç birimiz katılmayız kudursun i... :):)

Dartagnan

samsuni  22:15 Bilinmeyen Eylem

abi acıklama istiyoruz :D  8)

mehmet yılmaz

Matador başkanla ilgili güzel birşey yazıyordum, site bile anlam verememiş demek ki!  ??? ;D

Dartagnan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 February 2010, 17:45:53
Şimdi facebookta Murat Yıldırım Fun sayfası oluşturuluyor ve yöneticisi, kurucusu herneyse eziktaş sempazitanı çıkıyor, gelde delirme >:( >:( >:( >:(

versene linkini, belki hollanda'dan bir arkadaşıdır. kimmiş görelim.

sadece55

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 February 2010, 17:45:53

Abi kızmayın ama bence olabilir,keşke olmasa.Çünkü o Samsunspor değil,Murat Yıldırım fun sayfası.Bende yanlış düşünüyor olabilirim ama bence böyle...

YaşarDoğu

İyide kardeşim, adam aynı zamanda Forza Şirinlerinde sempazitanı işin diğer bi garip tarafıda bu >:(

mehmet yılmaz

Emin misin süleyman bu çocuğun fun sayfası açtığına? Ben göremedim öyle birşey. Eğer Murat'ın Hollanda'dan bir arkadaşı ya da bir akrabası açsa ve x takımlı olsa gerçekten de sorun olmaz. Ama eğer bu çocuksa maşallah Beşiktaş, Hami mandıralı, Giresunspor ve Hagi var profilinde. Bize ait tek şey ise Şirinler. Zaten anladığım kadarıyla da liseli şirinler tanıyorlardır onu. İkaz etsinler bence.

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 February 2010, 23:31:57
İyide kardeşim, adam aynı zamanda Forza Şirinlerinde sempazitanı işin diğer bi garip tarafıda bu >:(

He tamam o zaman abi dediklerinde %100 haklısın.Harbiden gelde delirme... >:( >:(

babasamsunlu

ulan iyice sapıtmışsınız yav.. :):) dedektiflik felan :):) bu kadar sevmeyin olm samsunspormu bizede kalsın  :)

bu arada çok fena sarhoşum ..şşşşş hanım duymasın :):)