Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

celebi

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-1984 - 03 February 2010, 20:57:00
Hava güzel olursa maraton full çeker diye düşünüyorum.Ey gidi Manisa Maçı..

Fazla bir şey değil.2 maç üstüste alsak yeter tribünlerin dolması için.Ama bu hafta da iyi olacaktır eminim

ata55

rızeyı gecersek kocaelıyıde yenerız, kalabalık olur pazar gunu saatı uygun

Mustee13

5 misafirimle beraber maçı izlemeye geleceğiz.. inşallah güzel futbolla galip geliriz...

gönül_hecem

Ben bır hafta önce rizeli oldgumu burda yazmıştım dahada birşey yazmamıştım yanlış anlamasın kımse diye.Karadenizli olarak samsun ve samsunsporu çok seviyorum.Efsana samsunspor sonuçta.Rizesporla ,Samsunspor taraftarların arası limoni sanırım neden bilmiyorum..

Maça gelince Rizespor bizi verem etmeye devam ediyor.Şuanda Türkiyede en kötü yönetilen külü Rizespordur heralde.Tesis var,Stadımız var,Para var ama başarı yok.Kadroda güzel.Ama Bu maçta Rize yeni hoca ile patlama yapacak gibi.Rizenin ne yapacağı belli olmuyor..

SAMSUNLU ORUMA 55

eski futbolcumuz imparator celil sağırı tribüne çağırılması gerekir herşeyden önce samsunspora verdiği emekten dolayı unutulmadığını anımsamış olur.

babasamsunlu

Şimdi Vuralın Samsunsporluluğunu görünce kendime çok kızıyorum..
Elinde çek olmasına karşın ekmek yediği yere ihanet etmeyip zor duruma düşürmyen adam mı İmparator yoksa,"Samsunpor benim paramı ödemden transfer nasıl yapıyormş yapsında görelim" diyenmi??
Elbette hepimiz kimin gerçek Adam olduğunu biliyoruz da ..Şu Celil haklı kardeşim diyenlri bir de Vural dan sonra görmeyi arzuluyorum...

holigan_itü

Alıntı yapılan: gönül_hecem - 04 February 2010, 10:36:39
Ben bır hafta önce rizeli oldgumu burda yazmıştım dahada birşey yazmamıştım yanlış anlamasın kımse diye.Karadenizli olarak samsun ve samsunsporu çok seviyorum.Efsana samsunspor sonuçta.Rizesporla ,Samsunspor taraftarların arası limoni sanırım neden bilmiyorum..

Maça gelince Rizespor bizi verem etmeye devam ediyor.Şuanda Türkiyede en kötü yönetilen külü Rizespordur heralde.Tesis var,Stadımız var,Para var ama başarı yok.Kadroda güzel.Ama Bu maçta Rize yeni hoca ile patlama yapacak gibi.Rizenin ne yapacağı belli olmuyor..

basarısızlıgınız sebebı bence bır futbol kültürünüzün olmaması tarıhınızde bellı bır basarınız yok bızım ıse herseye ragmen ayakta durmamızın sebebı formamız hanı cok bılenler televızyonda konusuyolar ya ıstanbul takımlarının formaları maca 1-0 onde baslıyo dıye aynen bızımkı de böyle bıse ıste bu kadar övdukten sonra bıde yenılırsek cok ıyı olmaz tabı :)

Ertuğrul Sağlam

KocumVolkan

6 Ertuğrul Sağlam - abi ne yaptın.. 2 gün sonrasını bilemez bu meteoroloji.. belli olmaz siz yinede yağmurluk alıp gelin :)

King1965

Gecen Senelerde malatyada cıkan olaylardakı malatyanın hocası .. sımdı rızesporu calıstıror.. hadı hayırlısı.. yenı teknık adamla neler yapacak rıze merak etmıor dıılım... Bız Samsunuz.. Bıze yapılanları orada unutmadık.. 19 mayıs stadyumunda herkez bızı gorecek... bnce bu sezonun en dolu trubunu bu mac olacak..

Samsunspor:
3-1 : Rizespor

onur 55

beyler rıze cok ıyı transferler yaptı,cok zor mac olacak ama yenıcez ınsallah

ankarta 55

Alıntı yapılan: onur 55 - 04 February 2010, 20:55:08
beyler rıze cok ıyı transferler yaptı,cok zor mac olacak ama yenıcez ınsallah
rizenin her yeri iyi olsa  ne olur  ksk mersin maçlrında hep tamkinliydim  söylüyorum 3 0 bizim maç

ankarta 55

samsunspor    2,30    bereber  3,00 2,30  çayspor iddaa oranları  koyacaz koyacaz  ; ;D ;D

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: gönül_hecem - 04 February 2010, 10:36:39

Rizespor ile Samsunspor taraftarları iki takımın da düşmemeye oynadığı sene kolkola maç izlemişlerdi Samsun'da biz de 1-0 kazanmıştık, Rize'de Tetteh vardı o zaman 2 topu direkten dönmüştü. Samsunsporve Rize taraftarları bizi birbirimize düşürenler utansın şeklinde trabzon'a atıfta bulunan bir pankart açmışlardı.

O sene Rize düştü, bu olaydan 2-3 sene sonra Rize yine düşmemeye oynarken nasıl olsa 32.haftada Samsun bize yatar umuduyla Samsun'a geldi. Ama Samsunspor 2-1 yenince Samsun kötü oldu.

Bizim düştüğümüz sezon Rize kritik bir maçta 11 kişi it gibi savunma yaptı bize, kaleci Zdrakov 2 kişilik oynamıştı teşvik primi vermedik topçularınıza diye. Maç 0-0 bitti. İddiası olmadığı halde maçı satın almak için para vermedik diye it gibi asılan bir takımla aramız doğal olarak bozuldu.

Geçen sene burada atkı takası için size verilen Samsunspor atkısını aranızdaki kuş beyinliler yakmaya kalktı. Üstüne bu seneki 2-2'lik maçta taraftarımıza özel güvenlikçi müsvetteleriniz saldırdı.

" Limoni " lafı biraz hafif kaçıyor açıkcası ben Rize'den - Ardeşen hariç- nefret ediyorum.