SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: eski55 - 30 January 2010, 23:12:55
bir oktayda tuttrdunuz   gidiyosunuz be kardeşim ne verdi oktay size 1 senedir bi anlatında bizde bilelim bee yaaa.anca  yattı ..taraftarı arkasına aldı bu işi saldı. bırakın lütyfen yaaa.oktayın bana aldığı bir maç söyleyin bu sezonda.ses  var görüntü  yok..
u

Haklısın oktay manavda çalışırken sakatlandı ya sende salla burdan...adam kaç aydır sakatlıklarla boğuşuyor bilmeden sallamak kolay tabiki,sen biliyormusun o formayı giymek için ne sıkıntılar çekti ne mücadeleler verdi yook...Oktay ne mi verdi lig in son iki haftası takıma geldi 2 maç kazandırdı..Sonra hüseyin malı kafayı taktı her idman her maç üzerine oynadı psikolojik sorunlar meydana gelmeye başladı.Kısacası OKTAY bize ne verdi biliyormusun hala SAMSUNSPORumuzda SAMSUNSPORlu futbolcu olabileceğinin umudunu verdi....

Not:Bilen bilir oktay çok sevdiğim bir arkadaşımdır şimdi hemen atlamış yorum yapmış denebilr evet atladım hemen yorum yaptım çünkü hayatımda ben onun kadar dürüst bir insan pek fazla tanımadım SAMSUNSPORluyum diyor o bile yetiyor,maçlardan sonra keşke oynasaydım demiyor keşke kazansaydık diyor inşallah anlaşılmıştır...

Akyol

30 January 2010, 23:42:32 #631 Son düzenlenme: 30 January 2010, 23:44:17 Akyol55
bir oktayda tuttrdunuz   gidiyosunuz be kardeşim ne verdi oktay size 1 senedir bi anlatında bizde bilelim bee yaaa.anca  yattı ..taraftarı arkasına aldı bu işi saldı. bırakın lütyfen yaaa.oktayın bana aldığı bir maç söyleyin bu sezonda.ses  var görüntü  yok..
u

Yahu arkadaş kuyuya taşı attın çıkartmaya çalışıyoruz. Oktay yetenekleri üst düzey olan bir futbolcumuz var mı yerine oynatmaya alternatifin? Oktay'ın oynadığı maçlara bakalım takım ayağında top tutup hücüm yapıyor, Oktay olmayınca 1 ileri 2 geri mehteran sistemi futbol oynuyoruz. Volkan'ın gitmesine çok üzüldüm çünkü takımda Oktay'la beraber iki kanatı işletiyorlardı, şimdi Oktay tek kaldı. Oktay SAMSUNSPOR'luyum diyor ona göre mücadele ediyor, bu bile onu sevmemiz için büyük bir nedendir

Recep

Oktay bu takımda dikine oynayabilen tek futbolcu ve oynadığı oyuna ruhunuda katıyor
hiç kimse dört dörtlük değildir tabiki eleştirilebilir ama Samsunsporda eleştirilebilecek en son futbolculardan biridir
hem yetenek hemde karakter açısından

ali ihsan

Alıntı yapılan: recep55 - 30 January 2010, 23:45:22
Oktay bu takımda dikine oynayabilen tek futbolcu ve oynadığı oyuna ruhunuda katıyor
hiç kimse dört dörtlük değildir tabiki eleştirilebilir ama Samsunsporda eleştirilebilecek en son futbolculardan biridir
hem yetenek hemde karakter açısından

+1927  ;)

Ollivanders

bir oktayda tuttrdunuz   gidiyosunuz be kardeşim ne verdi oktay size 1 senedir bi anlatında bizde bilelim bee yaaa.anca  yattı ..taraftarı arkasına aldı bu işi saldı. bırakın lütyfen yaaa.oktayın bana aldığı bir maç söyleyin bu sezonda.ses  var görüntü  yok..
u

yuh artıkk... çıkta sen oyna o zaman. yakında murata da sallarsınız. pess

eski55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 30 January 2010, 23:42:32
Yahu arkadaş kuyuya taşı attın çıkartmaya çalışıyoruz. Oktay yetenekleri üst düzey olan bir futbolcumuz var mı yerine oynatmaya alternatifin? Oktay'ın oynadığı maçlara bakalım takım ayağında top tutup hücüm yapıyor, Oktay olmayınca 1 ileri 2 geri mehteran sistemi futbol oynuyoruz. Volkan'ın gitmesine çok üzüldüm çünkü takımda Oktay'la beraber iki kanatı işletiyorlardı, şimdi Oktay tek kaldı. Oktay SAMSUNSPOR'luyum diyor ona göre mücadele ediyor, bu bile onu sevmemiz için büyük bir nedendir
senin bu takımda oynatacağın tek yetenekli adamın oktay ise ben bişey demiyorum kardeş sana...

kavak_55

kim ne derse desin oktay ve murat zamanında yedek düşünülerek alındılar ama takıma katkıları bütün benlikleriyle samsunspor ruhuyla oynadıkları için kadronun değişilmez adamları oldular iyide oldu oktaya ve murata laf atmaya kimsenin hakkı yok. kaçmak en kolay yoldur bunlar zoru seçtiler mücadele ettiler haklarını verelim. selamlar

eski55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 30 January 2010, 23:42:32
akyol kardeş ben seni sağlam bir samsunsporlu bilirdim  buradaki mesajlarından öyle çıkarmıştım.mehmet kardeşime ulaş ben sana gerekli açıklamaları nyaparım.kimse bizden fazla bu formayı sevemez....

55_OrHaN_55

burada her defasında kesinleşen transfer haberleri görmeyi umuyorum ama hep hüsrana uğruyorum. bu sene küme düşmezsek hiç düşmeyiz, bunu da buraya yazıyorum. İnşallah düşmeyiz:(

holigan_itü

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 31 January 2010, 05:31:14
burada her defasında kesinleşen transfer haberleri görmeyi umuyorum ama hep hüsrana uğruyorum. bu sene küme düşmezsek hiç düşmeyiz, bunu da buraya yazıyorum. İnşallah düşmeyiz:(

Jnr.Serkan

güngörenden adem diye bir forvetmi aldık biz yeni

holigan_itü

Forvete ADEM takviyesi

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Kasımpaşalı Petr Pavlik'ten sonra, Güngören Belediyesporlu Adem Gezici ile de prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Tan, bir aksilik olmaması durumunda imzaların pazartesi günü atılacağını belirtti
PRENSİPTE ANLAŞILDI
Transfer sezonunun kapanmasına bir gün kala çalışmalarını hızlandıran Samsunsporlu yöneticiler, forvet hattı için aradığı ismi buldu. Önceki gün Kasımpaşa'nın Çek stoperi Petr Pavlik'le prensip anlaşmasına vardıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Burhan'ın takımdan ayrılmasından sonra forvet hattına da oyuncu arayışına girmiştik. Bu çalışmalarımız neticesinde Güngören Belediyespor'un golcüsü Adem Gezici ile de prensip anlaşmasına vardık" dedi.

İMZALAR PAZARTESİ
Transfer çalışmalarının son ana kadar süreceğini belirten Haluk Tan, "Bir yerli forvet oyuncusu ve ayrıca orta saha için de eski futbolcumuz Evren Turan ile temaslarımız sürüyor. Şu an için bu oyuncularda netleşen bir şey yok. Büyük bir terslik olmaması durumunda pazartesi günü Petr ve Adem'le sözleşme imzalayacağız. Temas halinde olduğumuz diğer futbolcuların durumu ise pazartesi netlik kazanacak" diye konuştu.

EVREN´LE TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, daha önceki senelerde Samsunspor forması giyen Evren Turan ile de temaslarının sürdüğünü söyledi.

Ollivanders

Evren gelsin ya seviyorum evreni :) adam akilli bir forvet alamayacaklar bunlar  >:(

KareAs55

Adem kim yaaa adam gibi bi forvet alsanıza

ali ihsan

Evren 40 yaşından gün almıştır herhalde ...