Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

**KaR6**

klasik 4-5-1 oynuyoruz.. kalede ahmet savunmada orhan ersin kenan adem, ortasahada murat turgay oktay, kanatlarda turgut abdulaziz ve forvet savaş.. golu de turgutun getirdiği topla savaş attı..

bir ton %100 gol kaçırdık okudugum kadarıyla, atsak maç farka giderdi.. şimdi sıkıntılı bi ikinci yarı bizi bekliyor..

KareAs55

65 e kadar gol yemezsek adamlar risk alıcakdır 2 yi atabiliriz

55Melek55

cgr

Aha bi tane daha mutlak gol kaçtı... Aricaz bunlarııı...
Bi mesaj atıyorum 10 dk sonra geliyor ayrıca yok yavas site...

55Melek55

bu takim artik deplasman takimi oldu..kontra atak hüveyetinde iyi bi golcumuz olsa icerde gleni yeneriz

KocumVolkan

0-1 bitsin bizim olsun.. kalpar ın yapacağı hamleler bundan sonra çok önemli, oktay oyundan düştükten sonra sezer girmeli, bir salaklık edip hakan koçarslanı alırsa vay halmize.. inşallah aynı oyunu koruruz

kuzey55

sadece bu site acık bu da yavaş takip edemiyorum maçı yeni sunucu işe yaramadı galiba

KotuCocuk55

hakkaten bu spor33 ü okuması özelliklede galpken çok keyifli :)))

İşin sonunda 3 puanı alalım da nasıl alırsak alalım...

**55

lucarelli

Hacettepe 1 Bolu 1
Kartal 0 Erciyes 1
Kocaaeli 1 bolu 1
ordu0 o antep 0
karşıyaka o giresun 1
kocaeli 1 bolu 1
konya 0 dardanel 1

55Melek55

mersinde bi nr yok. bizimkiler isterse fark atar ..öne gecmisin o lavuklar acilacak send ekontradan turgut ve ok tay savas golu bulmali...

YaşarDoğu

İlk 15 dk çok önemli, eğer defansa yatar ve gelmelerini beklersek , Allah muhafaza golü kalemizde görürüz ve o şoku atlatamadan 2.sini görürürz.Daha önce bu senaryoları Kartal , Karabük , Konya maçlarında yaşadık.Tek pas ve uzun oynayarak defansın arkasına atacağımız toplar bize gölü getirecektir.

not:Bu ara devamlı soldan atak yaptığımız için Abdelaziz biraz kızmış arakadaşlarına (gaynak beşnumara)

cem 55

hakan koçaslan cezalı oyuna giremez bende ilhan ummakdan korkuyorum insallah o oyuna girmez ayrıca mersinde 3 oyuncu sarı kart gördü 2.yarı kırmızı görebilirler oyunun ilerleyen bölümlerinde çünkü strese gireceklerdir son olarak geçen hafta savasa çok kızdık gol attı acaba diyorum ama bircok gol pozisyonunu da ezdi gibi yazılı anlatımdan okudugumuz kadarıyla bu takıma acil bi golcu şart bu hermaç daha çok belli oluyo

**55

KotuCocuk55

lan bu erciyes yine mi yeniyor,naaptılar bu takıma devre arasında