Bank Asya 20. Hafta/ Mersin İdman Yurdu- Samsunsporumuz: 1-2

Başlatan celebi, 25 January 2010, 23:41:06

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Estalpi ...sana sadece şunu söyleyebilirim...bu takım bu hale bizans takımlarını üyük görenler yüzünden gelmiştir..
onlar büyükse git onalrın yanında ol..sen daha önce de böyle bir  gafletin içinde bulundun...demekki var bir tarafında bizanslılık..biz bilettende fiyatlarından da mennunuz...
hadi canım hadi anam..başka kapıya...

estalpi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 January 2010, 11:31:17
Estalpi ...sana sadece şunu söyleyebilirim...bu takım bu hale bizans takımlarını üyük görenler yüzünden gelmiştir..
onlar büyükse git onalrın yanında ol..sen daha önce de böyle bir  gafletin içinde bulundun...demekki var bir tarafında bizanslılık..biz bilettende fiyatlarından da mennunuz...

neyin içinde bulundummmm..... açıklarmısınbende merak ettim.... Vallaha ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM.... o zaman ben sana sorimmm ne yaptın bu zamana kadar Samsunspor için.... zira ben sıralarsammmm sen zannedersem sen başka kapıya gitmek zorunda kalacaksın.....

estalpi

Ben samsunsporun tek büyük oldunu her defasında yazıyorum...yazmamada gerek yokkk.... ama ben tek taraflı düşüncelirinde içinde de asla olmadım... gözükör hiçbirşeye saldırmam...önce karşımdakini anlamaya çalışırım.... sizde hoşgörü sıfır maalesef... düşünceye katılmayabilirsin bu sitenin amacı taraftarları bir aray toplamak görüş bildirmek ama sanırım burda ortak görüş bulup hepberaber hareket etme açısından birliktelik sergileyemeyeceğiz... siz sadece kendi düşüncenizi onaylara ooo ii süper diyor sizi onaylamayan yada gerçekleri yazanlara hemen bizanslı yok bilmem neli damgası vuruyorsunuz.... sonrada büyük takım olmaktan (Büyük samsunsporu bunun dışında tutarak) bahsediyorsunuz.... büyük takım olacaksa önce hoşgörülü olacaksın... bak şu yaptığınla sadece beni değil benim bu sitede üye olan en az 15 20 arkadaşımı ki biz 1982 1983 yıllarından beri statta maç seyrden amatör futbol oynarken ırmak sanayide elinde bedava giiş kartı olmasına rağmen daha çocukken para vererk maça giren Samsunsporluluğu sayfalarda değilde statda maç bakarken yer yer polis bizi kovalarken,yer yer ts tarftarlarıyla kavga ederken öğrendik.... ancakkkkk hiçbir zamanda futbol gerçeklerinin dışına çıkmadık... doğru doğrudur.... ben doğru bildiklerimi buraya yazsam beni düşman ilan edersiniz.... hep sizin dilinize ağzınız göre yazmak ve konuşmak zorunda değilim.... zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış öle değilmi????

YaşarDoğu

28 January 2010, 14:16:57 #63 Son düzenlenme: 28 January 2010, 14:25:23 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: estalpi - 28 January 2010, 02:05:19

arkadaşlar herşeye şu açıdan yaklaşmayın yaaa vallaha ben üzülüyorum.kimse gelmesin,o gelmesin,onu yapcaksa gelmesin,neden gelmesin?? dünya sadece samsunspor biz sayfalarına yazanlardan oluşmuyor arkadaşlar.... çevrede birçok insan var... bu takımı tutmak isteyen,butakımı sevmek isteyen ama bazı şeyler o sevgiye engel oluyor....ne bunlar?
1. biz 3 büyükler değiliz Türkiyenin parası bize akmıyor,projesi bize akmıyor.
2. Heryerde 3 büyük reklamı yapılırken Samsunsporu tutmak çok zor.

Bahsedilen nokta burası hocam, bize göre üç eziklerdir,diğer fikirlerine saygımız sonsuz.

Biz böyle söylemlere de karşıyız.Umrarım anlatabilmişimdir,yoksa burdaki mesele bilet fiyatları meselesi değildir.

YaşarDoğu

AlıntıMersin, Samsunspor'a bileniyor..

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda, Samsunspor maçında 3 puan almanın hesapları yapılıyor.

Teknik direktör Serhat Güller, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Boluspor ve Adanaspor maçlarında 4 puan kaybettiklerini, bunun da futbolcular üzerinde olumsuz yansımaları olduğunu söyledi.

Adanaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını ifade eden Güller, ancak beklenmedik bir yenilgi aldıklarını kaydetti.

Bu yenilgiyi unutarak, konuk edecekleri Samsunspor ile yapacakları maça yöneldiklerini vurgulayan Güller, şunları kaydetti:
''İkinci yarının ilk iki maçından 4 puan kaybettik. Samsunspor maçı ile yükselişe geçmeyi planlıyoruz. İnanıyorum ki futbolcularım çok güzel bir oyun sergileyerek, 3 puanı alan taraf olur.''

Artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını belirten Güller, ''Samsunspor maçı dönüm maçımız olacak. Boluspor ve Adanaspor maçlarında kaybedilen puanları telafi edeceğimize inanıyorum'' dedi.

Güller, taraftar desteğine ihtiyaçları bulunduğuna dikkati çekerek, tüm Mersinlilerden hafta sonu maça gelerek takımlarına destek olmalarını istedi.

ankarta 55

5trawberry

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 January 2010, 11:31:17
onlar büyükse git onalrın yanında ol..sen daha önce de böyle bir  gafletin içinde bulundun...demekki var bir tarafında bizanslılık..biz bilettende fiyatlarından da mennunuz...

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şunu söylemek istiyorum Dünya'nın sayılı kentlerinden biri olan ve Fethedileceği  Kuran-ı Kerim'de de geçen ve orayı fetheden komutan Fatih Sultan Mehmet için Kuran-ı Kerim'de Ne güzel bir komutandır ifadeleri geçen, Fatih Sultan Mehmet'in haçlılardan alıp Ezan seslerini yükselttiği, MüsLüman Türk Şehri yaptığı İstanbul İçin ''Bizans' diyemezsin !
Bizans diyorsun, Yunan mısın ?
İstanbul olur,Samsun olur,Ankara olur hiç farketmez. 783 bin kmkare Küsür alanı kapsayan heryer Türkiye Cumhuriye'tidir.
Cumhuriyetin Meşalesinin yakıldığı Samsun halkı ve Samsunspor Taraftarına bu gibi söylmler yakışmıyor.
Kocaeli,Eskişhir,Sakarya taraftarı gibi olmayın.

kuzey55

orda söylenmek istenen bizans oyunları yapan takımlar.karıştırmayalım.buradaki herkes gerektiği kadar milletini ve vatanını sever şüphesiz.

King Of The North

İstanbul'a bizans denmesinin sebebi bizans olduğu için değildir,ona bakarsanız trabzon rum pontus devletine uzun süre başkentlik yapmış.burada anlatılmak istenen yıllarca istanbul takımlarının hemoganyasında olan bir ligin artık tat vermediği,sonucu önceden belli bir düzende diğer takımların sadece amaca hizmet eder gibi bulunmasıdır.Yoksa bu kadar alınmaya gerek yok 5tıravber kardeş.Samsun bağımsızlık güneşinin doğduğu bir şehirdir ve herkes en az sizler kadar milliyetçidir.Kavram kargaşası yaratmaya gerek yok,hiç kimse istanbul takımlarına sempati duymak zorunda değil.

edmontdante

28 January 2010, 16:51:38 #69 Son düzenlenme: 28 January 2010, 16:53:11 edmontdante
Alıntı yapılan: estalpi - 28 January 2010, 13:59:27
ancakkkkk hiçbir zamanda futbol gerçeklerinin dışına çıkmadık... doğru doğrudur.... ben doğru bildiklerimi buraya yazsam beni düşman ilan edersiniz....

Kardeşim sen de hep kendi fikirlerinin doğruluğundan bahsediyorsun.Sürekli aynı tarzda cümleler kuruyorsun.

Aha bir tane daha mesela

Alıntıbakın arkadaşlar futbolun bazı gerçekleri var  siz herkesten taraftar olmasını bekleyemz hatta isteyemezsinizde

edmontdante

28 January 2010, 17:08:16 #70 Son düzenlenme: 28 January 2010, 17:21:44 edmontdante
Alıntı yapılan: estalpi - 28 January 2010, 02:05:19
-ozaman şunu diyorum maça 3000 4000 kişi geldiğinde artık şehri eleştirmeyelim.... çünkü yazılanlara bakıyorum herkes kimse gelmesse gelmesin dio...

-ben daha farklı bakıyorum olaya.... Burda amaç şu Takımımıza sempati oluşturmak.... gelmeyenleri statada çekersin önce gelir izler sonra takip etmeye başlar sonra taraftar olur.... biz doğarken samsunspor demedik.... babamız elimizden tuttu maça götürdü.... önce izledik sonra taraftar olduk.... babamız dayımız bizi maça götürmese nasıl takım tutacaktık... nerden bilecektik o yaşta samsunsporu....

arkadaşlar herşeye şu açıdan yaklaşmayın yaaa vallaha ben üzülüyorum.kimse gelmesin,o gelmesin,onu yapcaksa gelmesin,neden gelmesin?? dünya sadece samsunspor biz sayfalarına yazanlardan oluşmuyor arkadaşlar.... çevrede birçok insan var... bu takımı tutmak isteyen,butakımı sevmek isteyen ama bazı şeyler o sevgiye engel oluyor....ne bunlar?

Şimdi sevgili kardeşim benim anlatmak istediğim de şudur.Öyle insanlar gördüm ki bu şehirde,bu takım için söylediklerini duyduğumda  ağzının ortasına bir tane çakasım geldi.Yeri geldi bozuştuk aramızdaki diyalog bitti sırf SAMSUNSPOR  yüzünden.Sırf SAMSUNSPOR yüzünden apartmanın altındaki marketten alışveriş yapmamaya başladık.Ne olacak bu takımın hali cümlesi artık samimiyetsizliğin simgesi oldu gözümüzde.İşte bu tip adamların gelmesini kendi adıma istemiyorum.Çünkü bunlar  en ufak bir olumsuzlukta orada burada takım hakkında sallamaya başlarlar.Kısaca bunlara bokcu denilir.Her yerde her şartta sallarlar.Takım başarıyı yakaladımı da senden benden daha SAMSUNSPOR'lu olurlar.Ve kendi fikrimdir parayı bahane edip maça gelmeyenlerin  büyük çoğunluğu bu tip insanlar.Öyle  insanlar biliyorum ki  maç parasını zorla  denkleştiren.Evet zorlanıyorlar ama ondan bundan vazgeçip denkleştiriyorlar.Ben de istiyorum bu çocukların daha rahat bu stada girmesini.Ama yukarıda bahsettiğim kişilerin sırf bilet fiyatlarını bahane etmesini kabul etmiyorum.

Mahallede maça giden çocuklara söyledim,etrafınızda ilk defa  maça götüreceğiniz her çocuk gelsin atkısını benden alsın diye.Şirinler-Söğütlübahçe-ss.biz ne denk gelirse atkısını veriyorum.Biz birilerini bir şekilde maçlara teşvik ediyoruz.Senin bu yöndeki fikirlerine de katılıyorum.Tabiki birilerini çekmeliyiz,bilmeyenlere bu aşkı aşılamalıyız.Ama dediğim gibi  takımın durumunu önemsemeyen,orada burada sallayan,iş bir tane kombine almaya geldiğinde burun kıvıran şahsiyetlerin bilet fiyatlarını bahane etmesini kabul etmiyorum.Anlatmak istediğim budur

Ne tv yayını,ne dondurucu soğuk,ne bilet fiyatları.Hiçbir şey bahane değil.Eşi doğum yaqtığı gün maça gidenler biliyorum.Zaten içinde o aşkı o heyecanı barındıran kişiye soğuk,kar,yağmur vız geliyor,takım sahadayken tv den izlemek ise eziyet.

erkutdem55

edmonte doğru demiş,o kadar çok insan var ki takım galibiyet almaya başlayınca maça gelip,başka zaman Samsunspor da kim diyor!Geçen sene ben bir arkadaşımla maça gidiyordum vip kısmına,zannediyordum ki iyi taraftar,bu sene maça gitmiyor,olayla alakası bile yok,bende de vip kartı vardı,demek ki buradaki adamlar böyle dedim,lanet olsun dedim kartı da kırdım,şimdi maraton tepeden izliyorum çok daha mutluyum.o arkadaşla görüşmüyorum dememe gerek yok sanırım.10 tlye gelince gelmek isteyen bir şekilde gelir

celebi

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 January 2010, 17:08:16
Şimdi sevgili kardeşim benim anlatmak istediğim de şudur.Öyle insanlar gördüm ki bu şehirde,bu takım için söylediklerini duyduğumda  ağzının ortasına bir tane çakasım geldi.Yeri geldi bozuştuk aramızdaki diyalog bitti sırf SAMSUNSPOR  yüzünden.Sırf SAMSUNSPOR yüzünden apartmanın altındaki marketten alışveriş yapmamaya başladık.Ne olacak bu takımın hali cümlesi artık samimiyetsizliğin simgesi oldu gözümüzde.İşte bu tip adamların gelmesini kendi adıma istemiyorum.Çünkü bunlar  en ufak bir olumsuzlukta orada burada takım hakkında sallamaya başlarlar.Kısaca bunlara bokcu denilir.Her yerde her şartta sallarlar.Takım başarıyı yakaladımı da senden benden daha SAMSUNSPOR'lu olurlar.Ve kendi fikrimdir parayı bahane edip maça gelmeyenlerin  büyük çoğunluğu bu tip insanlar.Öyle  insanlar biliyorum ki  maç parasını zorla  denkleştiren.Evet zorlanıyorlar ama ondan bundan vazgeçip denkleştiriyorlar.Ben de istiyorum bu çocukların daha rahat bu stada girmesini.Ama yukarıda bahsettiğim kişilerin sırf bilet fiyatlarını bahane etmesini kabul etmiyorum.

Mahallede maça giden çocuklara söyledim,etrafınızda ilk defa  maça götüreceğiniz her çocuk gelsin atkısını benden alsın diye.Şirinler-Söğütlübahçe-ss.biz ne denk gelirse atkısını veriyorum.Biz birilerini bir şekilde maçlara teşvik ediyoruz.Senin bu yöndeki fikirlerine de katılıyorum.Tabiki birilerini çekmeliyiz,bilmeyenlere bu aşkı aşılamalıyız.Ama dediğim gibi  takımın durumunu önemsemeyen,orada burada sallayan,iş bir tane kombine almaya geldiğinde burun kıvıran şahsiyetlerin bilet fiyatlarını bahane etmesini kabul etmiyorum.Anlatmak istediğim budur

Ne tv yayını,ne dondurucu soğuk,ne bilet fiyatları.Hiçbir şey bahane değil.Eşi doğum yaqtığı gün maça gidenler biliyorum.Zaten içinde o aşkı o heyecanı barındıran kişiye soğuk,kar,yağmur vız geliyor,takım sahadayken tv den izlemek ise eziyet.

+1965

samsunmania

28 January 2010, 18:42:29 #73 Son düzenlenme: 28 January 2010, 20:13:01 samsunmania55
Arkadaş,
Burada mantık yok diyorsan yok,
Bağnazca, körü körüne takıma bağlı, mağlubiyetlerde gece uyuyamayan, hayatında devamlı Samsunsporu düşünen, 3 geyiklerden de daha büyük olduğumuzu idda eden insanlarız.Beğenmeyen gitsin. Burada kimse kimseye bir şey öğretmek durumunda değil. Biz gs fb bjk tanımıyoruz. Bunların formalarına 80 tl veren zihniyet gibi bu takıma 10 lirayı fazla görmesin.
Bu takım için ne mi yaptık?
Herkes bizim kadar sahiplenseydi kimbilir neler olacaktı. Maneviyat bazen maddiyatın önüne geçiyor. Üç ezikler altına sıçıyordu Samsun'a gelirken. Bizzat yaşadım o günleri. Şimdi ise dibe vurduk. Ama ben daha çok bağlanıyorum bu takıma her saniye. Lütfen burada mantık arama çünkü bu bir hastalık.Hastayım ben.Samsunspor'a laf söylenince bana sövülmüş gibi hissederim. Mağlubiyette içim yanar, ciğerim dağlanır. Burada yazan arkadaşlarımın da tabii ki.

emre

Biz beğenmedik onlar aldı

Kırmızı-Beyazlıların Antalya Side'deki devre arası kampında deneyip beğenmediği Kamerunlu oyunu Joseph Boum, Mersin İdmanyurdu ile anlaştı. Bu hafta sonu oynanacak maçta yeni takımının forması ile Samsunspor'a karşı mücadele edecek olan Joseph'in nasıl bir performans ortaya koyacağı şimdiden merak konusu oldu.