Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 27 January 2010, 00:29:37
sitenin msn grubundan biri siteye uye olmuş adminler onaylamamış hala. hekliyecem falan diyor milletin işi gücü yok nelerle uğrasıyor yaa..bizde nefes almaya vakit bulamıyoruz  >:(   :D

mail adresi neymiş? üyelik talebinde bulunan kişiye eğer uygunsa aktivasyon maili gönderiliyor. geçersiz bir mail adresi vermişse eline geçmez tabii. Ya da spam maİL kutusuna baksın. ha, siteyi hackleyecek kdar kafayı sıyırmış biriyse zaten gerek yok gelmesine.

emre

byhades@hackturkiye mi öle bişiler abi saçma sapan işler yaa..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 27 January 2010, 15:58:57
byhades@hackturkiye mi öle bişiler abi saçma sapan işler yaa..

öyle bir müracaat hiç olmadı bize. olsa da samsunspor ile alakası neymiş ki kabul edelim? salla gitsin.

emre

valla bilmiyorum mehmet abi adam didik didk sizi arıyor.adminlerin hotmail adresleri diyor baska bişey demiyor  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: emre55 - 27 January 2010, 16:43:47
valla bilmiyorum mehmet abi adam didik didk sizi arıyor.adminlerin hotmail adresleri diyor baska bişey demiyor  ;D

Eeee... İsmi neymiş bu şahsın? Samsunsporlu muymuş? bir de telefoununu versin de biz ulaşırız kendisine, rahat olsun.

emre

o kadarını bilmiyorum abi..korkma arkanda ist grubu var  :P

mehmet yılmaz

edmontdante

Ankaragücü  tribünü mükemmel  bu akşam

Sercan

Bir kar yağmış,avni aker e kaymış...

KocumVolkan

kaptan 55

emre

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2010, 23:04:59
Bir kar yağmış,avni aker e kaymış...

Avni Aker tarlaya döndü!

Trabzonspor'un dün akşam Orduspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu tarla görüntüsüne büründü..

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100128/avni_aker_tarlaya_dondu_%28galeri%29.html?ref=tanflas#yorumlaroku

yuh yaa!! aynı kar samsun'a da yağdı.patates tarlasına dönmüş stad..

celebi

ya arkadaşlar bir şey soracağım. bir zamanlar sitede bir topiç vardı doğduğunuzda neler olmuş diye onun nerede olduğunu bilen varmı

emre

abi önemli olan senin doğduğunda ne olduğu ise google'a yaz bir sürü site gelir zaten... :D