Bank Asya 1.Lig 19. Hafta / Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan mahkumsun, 17 January 2010, 23:38:09

« önceki - sonraki »

amisos55

cem 55

ya oktay geçen hafta karabukte itiraz sarı kart şimdide devre bitti gene itirazdan sarı kart sen bari yapma arkadasım ya yeter ya yeter zaten saatli bomba hakan devreyi sarı kart görmeden bitirse şaşardım 2.yarıdada kırmızı görür bu saatli bomba

bluegreen55

Ya karşıyaka kötü yada Samsun düzelmiş baya gelişme var.Süper ligde bile böyle arzulu oynayan takım az..

#BAFRALI#

Alıntı yapılan: emre_s_55 - 25 January 2010, 21:44:55
abi her zaman ki sahne hakan  k. sarı kart gördü ve ilk yarı biter

kanka olmuyor bişeyler yapmaları lazım

europe_55

Mac 0-0 iken gercekten cok tutuk oynuyorduk.
Golü yedikten sonra gercekten takimimiz daha iyi oynamaya basladi, özellikle son 15 dk. cok cok güzel oynadi.
Özellikle Turgut´u cok begendim, müthis bir de sut cekti ama Turgay maalesef spikerin de dedigi gibi zoru basardi ve disari vurdu.

Eger 2. yari da böyle oynarsak, bu maci ceviririz, yeter ki böyle devam edelim...

ali ihsan

Alıntı yapılan: cem 55 - 25 January 2010, 21:46:22
ya oktay geçen hafta karabukte itiraz sarı kart şimdide devre bitti gene itirazdan sarı kart sen bari yapma arkadasım ya yeter ya yeter zaten saatli bomba hakan devreyi sarı kart görmeden bitirse şaşardım 2.yarıdada kırmızı görür bu saatli bomba

Muhtemelen penaltı istedikleri pozisyona itiraz etti Oktay.Çok basit kart görüyoruz çok.

Hakan'lar değişirse maç döner bence ...

Jnr.Serkan

bu futbolun hakkı mağlubiyet değil...
harika baskı kurdular turgut abdülaziz çok iyi mücadele ediyor ileride.forvet lazım...savaş eseni alsın hoca.karşyaka defansı arkaya atılan toplarda çok kötü.savaşda hızlı bi forvet bence fayda sağlar...hadi hoca al şu maçııı

_samsunspor_

takımda forvet yokkı..o yuzden gol umudum yok..ılerde turgut ve abdulazız var ve ıkısıde forvet degıl..burhan coskun nasıl gıder anlamıs degılım

KocumVolkan

valla hastalanıp gitmediğim için mutlu olduğum maçtır..
turgut denen futbolcu müsvettesi... ve Samsunspor tarihihnin en kötü sol beki orhan..
karşıyaka geriye yaslanmasaydı bukadar atakta yapamazdık.. atamazsak 2. golude rahatlıkla yeriz. işimiz bu sene çok zor. düşmeye banko adayız ben bugun bunu gördüm.

eakgül55

çok yerinde bir karar olur hakan ların değişimi hem 2. yarı eksk adamla oynamamış oluruz hakan koçarslan kendini attırmayı başarırda

cem 55

hoca ilk 11 i dogru çıkarsa bence ilk yarı daha farklı olurdu hakan koçaslan yerine hakan akman turgayın yerine savaş esen ve orhanın yerine sezer sezgin ilk 20 dakikadaki karsıyaka baskısına izin vermezdi bugun murat yıldırımda cok tutuktu cok top ezdi insallah 2.yarı o da takımda düzelirde su maçı ceviririz

holigan5565

ya biz ne mantıkla maçın başında böyle saldırmıyozda karı gibi kapanıyoz bu takım geriye yaslandıkça gol yiyiyor ya bunu görcek kimse yok mu bari açık oynayalımda kaç yiceksek yiyelim önemli değil

yunusefa

Alcaz bu maçı rahat olun arkadaşlat.tek ihtiyacımız biraz şans. KONYA dan sevgilerle...

#BAFRALI#

_samsunspor_