SAMSUNSPOR KAZAĞI YAPTIRIYORUZ!!! MODELLER 1.SAYFADA.

Başlatan Akyol, 21 January 2010, 17:52:16

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 23 January 2010, 11:56:00
çok hoş oldu abi.
kaan arkadaşımızın dediği markalaştırma işinede başlamak lazım.ben 1-5 arasında kaldım.babamda 2 yi beğendi bakalım :)

Aslında en çok benim de 2 hoşuma gitti ama taraftar kazağı olacağı için diğerleri daha uygun gibi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 January 2010, 11:56:26
abi bu kazak lacoste diyemi bu kadar hoş duruyo?

aliye sormak lazım bu kaliteye yaklaşabilirsek bu kazak çok hoş duruyo

Evet süper duruyor kardeşim.O dokuyu yakalayabileceğimizi sanmıyorum sonuçta triko olacak.Ama tabiki Ali daha iyisini biliyor o açıklar

Akyol

Birer tane numune çalışırız bakarız dokusuna bunları yapmak mesele değil. Baştada dediğim gibi kim ne istiyorsa o modeli yapıyorum...

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 January 2010, 12:47:35
Birer tane numune çalışırız bakarız dokusuna bunları yapmak mesele değil. Baştada dediğim gibi kim ne istiyorsa o modeli yapıyorum...

Ben ikisini de istiyorum...

kaptan 55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 January 2010, 12:47:35

akyol sen anlarsın bu işten merak ettim şu lacoste fermuarlı olan onun kalitesine yakın bi çalışma çıkarabilirmisin?

Akyol

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 January 2010, 12:52:30
akyol sen anlarsın bu işten merak ettim şu lacoste fermuarlı olan onun kalitesine yakın bi çalışma çıkarabilirmisin?
kaç numaradan bahsediyosun abi?

kaptan 55

Akyol

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 23 January 2010, 12:54:48
1 numara ali
tamam abi çalışırız bakarız durumuna istediğimiz gibi olursa devam ederiz...

ali ihsan

1 numaralı model  bence 55 numara olur  :D

İstiyorum onu ....

Dartagnan

edmontdante

Biz harbi manyağız.Takımın durumuna bak,geçen hafta yaşadıklarımıza bak uğraştığımız şeye duyduğumuz hevese bak.Demek ki kafaya oynasa neler neler olacak.

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 January 2010, 13:27:36
Biz harbi manyağız.Takımın durumuna bak,geçen hafta yaşadıklarımıza bak uğraştığımız şeye duyduğumuz hevese bak.Demek ki kafaya oynasa neler neler olacak.

Kafaya oynasak,Samsunspor logolu Zeplin yaptırıp deplasman yaparız abi  :D

Akyol

Alıntı yapılan: kaan - 23 January 2010, 13:37:14

Şöyle kırçıllı bir modelde olabilir düğmeler siyah koyu yerler kırmızı açık yerler beyaz ?
iş iyice çığrından çıktı moda sayfasına döndü konu  :P :) :D

supernatural_55

Dartagnan

Alıntı yapılan: kaan - 23 January 2010, 13:56:15
Engin abi bu çok hoş ve sade olmuş buna küçük marka ayrıntımızı ekleme konusunda bi fikrim olacak.Hani diyorumya kendi markamızı oluşturalım biraz önce storelarına baktım gs bjk fbnin.Mesela gs şöyle bi uygulamaya gitmiş galata serisi demiş markayı o şekilde çıkarmış ve basmış.Bizde içinde sitenin yada teoman abinin bulunduğu bir kısaltmayı markalaştıralım ensede beden yazan kısımda markamız olsun birde kazağın etek kısmında yazsın.Bundan sonra çıkacak ürünlerinde herhangi bir yerinde markamız kesinlikle olsun.Ana sayfadanda satış durumu olsun derneğe ve siteye biraz olsun ek gelir olur hemde tribünleri kırmızıya boyamamız daha kolay olur?

aynen katılıtorum

kaptan 55

Alıntı yapılan: edmontdante - 23 January 2010, 13:27:36

bizim sevdamız armaya be abi

yoksa bunlar bizim SAMSUNSPOR'umuzda forma giyebilecek futbolcularmıydı?