SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bu adam hiçbiyerde dikiş tutturamamış , en son Ankara Demirspor da forma giymiş 6 ay içinde lisansı eline vermişler.Yurtdışı transfer olarak Almanyadan 2005 yılında gelen Yavuz 8 ayrı takımda forma giymiş.Ve bir ortasaha futbolcusu olarak 33 kere forma giymiş ve hiç gol atamamış.

Ne diyelim hadi hayırlısı...

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 January 2010, 17:14:16
Bu adam hiçbiyerde dikiş tutturamamış , en son Ankara Demirspor da forma giymiş 6 ay içinde lisansı eline vermişler.Yurtdışı transfer olarak Almanyadan 2005 yılında gelen Yavuz 8 ayrı takımda forma giymiş.Ve bir ortasaha futbolcusu olarak 33 kere forma giymiş ve hiç gol atamamış.

Ne diyelim hadi hayırlısı...

Yine 62 den tavşan yapmaya çalışacağız desene.

mehmet yılmaz

Yine beceremeyecekler anlaşılan şu transfer işini. 1.5 ayda bir tane yabancı oyuncu bulamadılar gitti. Hedef belli, ligde kalabilmek :(

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 22 January 2010, 17:32:05
Yine beceremeyecekler anlaşılan şu transfer işini. 1.5 ayda bir tane yabancı oyuncu bulamadılar gitti. Hedef belli, ligde kalabilmek :(

Bu gidişle o da soru işareti. Diğer takımlar transferi bitirdi bile. Bizim hala eksiklerimiz var.

YaşarDoğu

Bunlara 62 den değil 69 dan yapmak lazım. >:( Bikere böyle bir adam denemeye bile almaman lazım.Fazla önyargılıda olmak istemiyorum ama malzemeyi de bunlar veriyor be abi.

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 January 2010, 17:34:49
Bunlara 62 den değil 69 dan yapmak lazım. >:( Bikere böyle bir adam denemeye bile almaman lazım.Fazla önyargılıda olmak istemiyorum ama malzemeyi de bunlar veriyor be abi.

Doğru söze ne denir ki kardeşim.

mehmet yılmaz

Aynen... Yani, Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu kabir ziyaretleri örneğinde olduğu gibi yeni yönetimi kutlamak, takdir etmek istiyorum, hep eleştiren olmak istemiyorum. Ama öyle saçma işler yapıyorlar ki sussak bir dert, susmasak kanser olacağız. 27 yaşındaki adamın nesini deniyorsun? Bunun futbol mantığındaki yeri nedir? Kamp boyunca 100'e yakın adam denedin zaten. Üstelik Antalya'da sırf denemeler için ayrıca 1 hafta da kapm yapıldı. Offf...Of...

jean

transfer donemi kapanmadan bir kac ise yarayacak alsaydik iyidi hayirlisi olsun diyelim

celebi

Bunlara 62 den değil 69 dan yapmak lazım.

la sülüman 69 nasıl oluyor kardeşim :D :D

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 23 January 2010, 01:31:59
la sülüman 69 nasıl oluyor kardeşim :D :D

Adamı utandırma.Sinirden ağzından kaçtı. Terbiyeli çocuktur Sülümanım. ;D ;D

YaşarDoğu

Hocam as yapıcaksın arada ;) ;)

69 kere öpüceksin anlamında o  ;D ;D :-*

celebi

o da ilginç 69 kere öptükten sonra olacak mı peki düzelme :D

55JNR55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 23 January 2010, 01:35:46
Hocam as yapıcaksın arada ;) ;)

69 kere öpüceksin anlamında o  ;D ;D :-*

süleyman abi sana hiç yakıştıramadım bu tür lafları wallaha örnek bir kfc müşterisi olaraktan ;D ;D

YaşarDoğu

Ya hocam Ergenekon savcısı mısın ne soruşturuysoun ;D , Haluk Abi nin dediği gibi utanırım bak :( :( :(

@55JNR55

karıştırmaaaaaaaaaa KFC yi şimdi , ne yemiştik ama  ;D ;D ;D

celebi