Bank Asya 1.Lig 18. Hafta / K.Karabükspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan mehmet yılmaz, 08 January 2010, 13:54:25

« önceki - sonraki »

Ollivanders

estalpi

arkadaşlar çok yakında hep samsun maçlarını verecekler.... çünkü burdan sıyrılıp playofla süper lige nasıl çıkılır herkes görecek...

estalpi

vallaha neyi veirilerse versinler Konya maçında kalp krizi geçiriyorduk,hakemin bizi nasıl yaktığını canlı canlı gördük,buna ses bile çıkaraaammmmaaaaaayaaaannnnn YÜCE SAMSUN ULEMASINIDA gördük.. o yüzden gerek yok... bırakalım hakem hata yapsın görmemiş olalım zira hataya kızgınlığımız yok TEPKİMİZ KİMSESİZLİĞİMİZE. Vermesinler maçımızı daha iiii....

KocumVolkan

cagdas-uLtras

harbisamsunsporlu5517

3 puandan baskası yalan mutlak kazanmalıyız

vanlioglu

benimde içimden galibiyet geçiyo... öle hissediyorum  :D

estalpi

Alıntı yapılan: vanlioglu - 17 January 2010, 13:59:42
benimde içimden galibiyet geçiyo... öle hissediyorum  :D

inşallahhhhh...........

55JNR55

Alıntı yapılan: cagdas-uLtras - 17 January 2010, 13:51:41
maci izleyebilecegimiz link yokmu??

samsun maçı yok ancak bu siteyi sürekli kullanıyorum ben belki zaman geçirmeni sağlayabilir maçı dinlerken;
http://www.p2psport.net/

estalpi

maça az kaldı arkadaşlar takımımız şuanda sahada ısınıyor bizde samsunda soğuk kış günde sıcak bastı  vallaha.... Allah yardımcımız olsun.... takıma güveniyorum... ordu maçını oynasınlar konya maçını oynasınlar 3 puan rahat gelir...
TEK BÜYÜK SAMSUNSPOR.....

germencisse

rakibimizden güç anlamında hiç bir farkımız yok..sadece onlar doğru zamanda doğru hamleyi yaptı..inşallah galibiyetle ligin 2.yarısına başlıyacağız..takviyeler az olsada yine mecbur iş yapacaklar..

55.hakan

55JNR55

estalpi

Bizde ii transferler yaptık.... 2 gurbetçi hariç( çünkü hiç bilgimiz yok haklarında ) diğerleri i futbolcular. en azından yedek kulübemiz var artık.... biri sakatlanmasın die dualar ediyorduk şimdi alternatiflerimiz var buda ii bir gösterge....

55JNR55

şaka bi yana ciddi ciddi radyo çalışmıyor bende sorun yaşayan var mı?