Bank Asya 1.Lig 18. Hafta / K.Karabükspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan mehmet yılmaz, 08 January 2010, 13:54:25

« önceki - sonraki »

estalpi

saaat 12:30 şuanda uykumuz geldi bir rüyaya yatalım bakalım ne göreceğiz....

kalptenþimþek

78.dakikada karabük stadında hiç karabüklü kalmasın...
bulduğunuzu atın .........................

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 17 January 2010, 01:49:06
78.dakikada karabük stadında hiç karabüklü kalmasın...
bulduğunuzu atın .........................

eeeeeeeeeeeevvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt

55JNR55

2-2 gördüm rüyamda inşallah yeneriz karabük'ü ilk maçtan dolayı yenmemizi çok istiyorum

Jnr.Serkan

Şirinler 70 kişiyle Karabük'de Takımı Desteklicek.Misafir tribünü yaklaşlık 150 200 kişi olur diye tahmin ediyorum.SaLdır Samsunsporum al bu maçı

King1965

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEELLLLLLLLLLİİİİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOOORRRRRRRUUUUUUUUZZZZZZZ

europe_55

Bence kesinlikle galibiyet ile baslayacagiz...

Karabükspor: 0
SAMSUNSPOR: 2

AntZ

Maç radyomuzdan 13:25 ten itibaren canlı yayınlanacak...

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 17 January 2010, 12:55:19
Maç radyomuzdan 13:25 ten itibaren canlı yayınlanacak...
ooo süper oldu bu

Ollivanders

Bu macin neden naklen yayini  yok ? Yapılan ihalenin buna bir etkisi var mi ki ?

Tufan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 January 2010, 13:10:39
Bu macin neden naklen yayini  yok ? Yapılan ihalenin buna bir etkisi var mi ki ?

trt yayınlara 2010-11 sezonundan itibaren başlayacak.

Ollivanders

Madem oyle neden yayin yok? Bu hafta kimlerin maclari yayinlanacak ? herhangi bilgi bulamadım ben

estalpi

dün kayseri erciyes 6 maç aradan sonra çanakkale deplasmanında galibiyetle lige başladı.Buda bankasyada 2.yarının çok zor geçeceğinin bir göstergesi. Bugün inşallah kazanırız yada en azından 1 puanla lige başlarız.arkadaşlar rakip lider 1 puanda çok i olur bence. çünkü bu hafta 1 puan alıp haftaya 3 puanı düşünürsek 4 puan almış oluruz 2 maçta. ilk maçlar hep zor geçer....
Burda şu önemli samsunspor için avantaj olan kısım ilk maç olması burda baskı altında olacak takım Karabük.Kendi seyircisi önünde 2. yarının ilk maçına çıkıyor kazanmak isteyecektir o yüzden pekte rahat olmayacaktır. samsunspor ise gayet rahat bence.kazanması puan alması süper olur.Mantık olarak düşünecek olursak lidere kaybetmek sorun olmaz. Ancak alınacak puan yada puanlar bu takımı acaip motive eder ve ligde bende varım mesajı ortaya çıkar....

Kadir ÇELEBİ

Karabukspor 0 Samsunsporumuz 1 maç sonucu içimden geçen skor boyle tabi fazlasına rağzıyım :)

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 January 2010, 13:13:44
Madem oyle neden yayin yok? Bu hafta kimlerin maclari yayinlanacak ? herhangi bilgi bulamadım ben
karşıyaka adana maçını veriyor her hafta liderin maçını verir bu hafta vermedi