SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

selahattin55

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 January 2010, 13:57:05
Adnan ,Diyarbakır'la tekrar anlaştı.Bu arada takımda Adnan'ı görmek istiyor musun deseler hayır derim kesinlikle

al bendende o kadar abi ...

sadece55

Sezer SEZGİN 9 kere U-20 milli takımında oynamış Beşiktaş altyapısından yetişme bir futbolcu...Siirtsporun sezon başında genç milli futbolcuları toplama operasyonu kapsamında klübe alınmış ve ilk yarı maçların çoğunda oynamış bir isim...İnşallah klübümüzde başarılı maçlar çıkarır ve kanayan yaramız sol beke ilaç olur..

sadece55

işin ilginç yanı orhan taşdelen ile menajerleri de aynı :)

europe_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 January 2010, 13:57:05
Adnan ,Diyarbakır'la tekrar anlaştı.Bu arada takımda Adnan'ı görmek istiyor musun deseler hayır derim kesinlikle

Kesinlikle katiliyorum...

germencisse

Daniel Addo transferi yalan oldu..transfermarkt.de sitesinde yazıyorlardı silmişler..bu sitenin haberleri %100 doğru..

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: erdo55 - 15 January 2010, 17:26:09
işin ilginç yanı orhan taşdelen ile menajerleri de aynı :)

orhan yakında menejer deiştirir  :)

80lerden

15 January 2010, 19:07:54 #427 Son düzenlenme: 15 January 2010, 19:08:31 80lerden
Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 January 2010, 18:22:48
Sezer 1986 doğumlu. Beşiktaş altyapısında iyi parlamıştı, İbrahim'e alternatif diyorlardı ama bjk toplama takım olmayı tercih ettiği için kullanamadı bu adamı.İsmail 5.5 milyon euro vereceklerine bu adamda ısrar etselerdi paraları ceplerinde kalırdı. Kayseri,Bolu ve Karşıyaka'ya kiralık verdiler, KSK'de iyi izlenimler bırakmış, ileri-geri sık sık çıkarmış mevkisinden. Alpay Özalan münasebetinden Siirt'e gitmiş, sanıyorum bizim yönetimin Siirt yönetimi ile iyi ilişkilerinden ötürü kadroya kattılar Sezer'i.

Adnan konusunda da Engin abime katılıyorum, Samsunspor'da miadını doldurdu Adnan. Takımda kaptanlık görevine kadar geldikten sonra şimdi bir fayda sağlamaz Samsunspor'a. Satışa çıkarıldığı zaman gitmek istemiyorum takımımı süper lige çıkarmalıyım diyipte, sene sonunda elini kolunu sallayarak gittiğini unutmayalım. Hem Murat Yıldırım Adnan'dan daha yararlı bir oyuncu.

her kelimene katılıyorum.sezeri kiraladık mı bonservisiyle mi aldık? inşaallah kiralamamışızdır ::)

Tufan

1.5 yıllık sözleşme imzalamışız Sezerle bonservisiyle almışız.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=661706

Ahmet Şahin ve Ersin Veli'ninde bugün lisansları çıkarılmış.

pitbul055

bu yusufziya çakırla atilla cebeci flaşh transferler olacak yok birkaçtanesi süperlig topcusu diye salıyorlardı.bunların yapptığı gazetecilik bukadar olur.

YaşarDoğu

Halaa  Burak Hilmi, S. Eyüpoğlu, Hacı Hakan, Süreyya , Eray ve   Hakkı nın sözleşmeleri feshedilmemiş.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: germencisse - 15 January 2010, 18:44:32
Daniel Addo transferi yalan oldu..transfermarkt.de sitesinde yazıyorlardı silmişler..bu sitenin haberleri %100 doğru..

addo ile son kez dün akşam saatlerinde oturuldu masaya.çok para istediği için bu transferden vaz geçildi.

55.hakan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 15 January 2010, 19:58:17
1.5 yıllık sözleşme imzalamışız Sezerle bonservisiyle almışız.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=661706

Ahmet Şahin ve Ersin Veli'ninde bugün lisansları çıkarılmış.

evet ya lisanslar çıkarılmış neyseki

_samsunspor_

Alıntı yapılan: germencisse - 15 January 2010, 18:44:32

haklısın.

**55

sezer duran top ustası çok sağlam sol ayağı var...