Bank Asya 1.Lig 18. Hafta / K.Karabükspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan mehmet yılmaz, 08 January 2010, 13:54:25

« önceki - sonraki »

Sercan

Dartagnan

15 January 2010, 12:33:29 #106 Son düzenlenme: 15 January 2010, 12:38:17 Dartagnan
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 January 2010, 12:24:41
Beyler arabada tv var.Film mi getirsek  ;D ;D

edmontdante den film istememe ragmen olmadigini ogrendim :) ama sizde varsa kral filmlerden getir baba :D avatari getirip gozlukleri de kacirirdik izlerdik la minibuste :D bendeki dusunceye baksana imkansizliklar uzerine kurulu :D:D

SSBiz Gençlik

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 January 2010, 12:33:29
al pacino nun varisi olacak edmontdante den film istememe ragmen olmadigini ogrendim :) ama sizde varsa kral filmlerden getir baba :D avatari getirip gozlukleri de kacirirdik izlerdik la minibuste :D

kardeşim benm harddiskte var dvdye çekerim ama rabadaki vcd mi dvd mi

Dartagnan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 January 2010, 12:36:59

suleyman abi  biliyordur ne de olsa o ayarladi :D ( suleyman abi valla isin de zor senin ya :) )

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 15 January 2010, 12:36:59

Karışık at ortaya...

fatih55ankara

Karabükspor'da Mangal Keyfi!
--------------------------------------------------------------------------------
Karabük Valisi Nurullah Çakır, tesislerde ziyaret ettiği Kardemir Karabüksporlu futbolcuları mangal başında elleri ile besledi.
15 Ocak 2010

Hafta sonu başlayacak olan Ligin ikinci yarısı öncesi Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilçe Belediye Başkanları ile Metin Türker tesislerinde yönetici ve futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut ve yönetimi ile Kardemir yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyaret öncesi gazetecilere açıklama yapan Vali Nurullah Çakır, ligin ikinci yarısı başlaması nedeniyle Karabük protokolü olarak futbolculara moral vermeye geldiklerini söyledi.

Çakır, ''Beklentilerin kendi dezavantajımıza dönmeden soğukkanlı bir şekilde sürmesini istiyoruz.  Karabük'ün markalaşmasında Karabükspor'un katkısı büyük. Bu markanın başarılı bir şekilde zirveye ulaşmasını hepimiz arzu ediyoruz. Kentin ileri gelenleri olarak gümbür gümbür Süper Lig'e giden takımımızın bir stad ihtiyacı olduğunu biliyoruz. 

Bunun için hem Ankara'da Milletvekillerimiz, hemde burada gerek biz gerekse kulübümüz gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Yeni bir stat yapma imkanı olmadığı ortaya çıktığından mevcut stadımızı peyder pey modernizasyonu yapılacak. Takımız istikrarlı bir yapıya sahip. Bu istikrarı yönetim ve futbolcular birlikte yürütüyor'' diye konuştu.

Açıklamanın ardından kulüp binasının arakasında mangal partisi düzenlendi. Izgaranın başına geçen Vali Nurullah Çakır, kendi elleri ile futbolculara köfte servisi yaptı.

Neşeli bir hava içersinde geçen ziyarette Vali Çakır, bekar olan siyahi oyuncu Emanuel Emenike'yi Süper Lig'e çıktığımızda görkemli bir düğün ile evlendirmek istediğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Akyol

Aynı bizim siyasiler gibi valla gözlerim yaşardı bizimkileri hatırlayınca >:(

babasamsunlu

Şimdi onlarda işler iyi gidiyor normal böyle organizasyonlar..kötü giderken kimseyi bulamazlar yine..

ankarta 55

krabüksporlular    hep fark atcaz diyolar inş bi çarparızda eşşekden düşmüşe dönerler

King1965

ben ınanıyorum guvenıyorum Samsunsporumuz 5 Mac Sonra Layık Oldugu konumda olcaktır.. Samsunumuzu Samsunlunun Azmı Ve ıradesı Kurtaracaktır

King1965

bu karabukluler bu sene super lıge cıkarız dıyorlar ancak cıkamazlar emınım buna

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 15 January 2010, 14:12:58
Aynı bizim siyasiler gibi valla gözlerim yaşardı bizimkileri hatırlayınca >:(

Allah başımızdan eksik etmesin kardeş.sağolsunlar bugün kongreye hepsi geldi ve takımımızı yalnız bırakmadılar

estalpi

LİDER KARABÜKKKK çok zor maç olacak.tek avantajımız Kalparın gelmesiyle tam bir deplasman takımı olmamız. Son maçlarda özellikle konya ve ordu maçlarında harika oynayan bir takım vardı sahada.hızlı paslarla orta alanı geçip direk kaleye gitme hızı adamlarla...özellikle murat burhan ve turgut.... sanırım yeni transferler olmayacak eski takım olacak kalede Ahmet olsaydı çok daha rahat olurdum...
Önce beraberlik diyorum.... sonra ordu taktiği durdur ve vurrrrrrr....

estalpi

Alıntı yapılan: lazoviç55 - 15 January 2010, 19:59:20
krabüksporlular    hep fark atcaz diyolar inş bi çarparızda eşşekden düşmüşe dönerler

derler kendilerine güveniyorlar... ANCAKKKKKK Onlar SAMSUNSPORU Ordu Giresun falan zannettiler galibaaaaaa...... Burası büyükşehir TÜKÜRSEK BOĞARIZZZZZZ VALLAHAAAAAAAA.......
TAKIM NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ BİLİYOR...... kalpar gereken aşıyı yapmıştırrrr...... aşı bir tutsun görürüz o zaman süperlige kim çıkıyor.....