Bank Asya 1.Lig 18. Hafta / K.Karabükspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan mehmet yılmaz, 08 January 2010, 13:54:25

« önceki - sonraki »

55JNR55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 January 2010, 19:32:02
dün zaten sana sorma gereği bile duymadan, listeye yazdılar seni...  ;D

hah iyi bari ;D nerden kaçta kalkıyor ne kadar diye sorabilirmiyim o zaman ;D ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 10 January 2010, 19:35:02
hah iyi bari ;D nerden kaçta kalkıyor ne kadar diye sorabilirmiyim o zaman ;D ;D

Alıntı yapılan: samsuni - 10 January 2010, 17:25:25
Her Yerdeyiz :)

Şöyle bir durum var, ben İstanbul'da olacağım, Maraton Başkan ise Ankara'da. Ancak eğer operasyon sonrası doktor amcalar, üçlü çekip, deplasman yapmanda bir sakınca yok derlerse İstanbul Grubuyla Karabük'e gelip, bizimkilerle dönmeyi planlıyorum. Dün bir sayı çıkaralım dedik maç sonunda 15-16 kişi çıktı zaten. Kafile başkanı Engin abi, ondan gelecek talimatları bekleyin...  ;D

Bence sen hazır internetteyken "Karabük'e Gidiyor Muyuz?" diye bir başlık aç, oradan konuşulsun. Benim durum yukarıdaki gibi...

King1965

Samsunsporumuz alıcak allahın ıznı ıle macı 3 te 3 yapcaz :D   

King Of The North

Bu maçı alırız play-of hesaplarına başlarız

Akyol

**KaR6**

yazmayacaktım bu maça birşey.. ama o kadar içimi acıttı ki malum taraftar sitesinde bir karabuklunun gayet rahat şekilde Samsunspor rakipken ezeriz diyebilmesi, dayanamadım..

ve bir inanç doğdu içime, kazanacagız.. sırf haddini bilmeyenlere bir kez daha anlatmak için kimin en buyuk oldugunu, kazanacagız.. bu takım bize bunu borçlu çünkü..

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 January 2010, 19:02:59
Abi geliyor musunuz maça?

Kısmet kardeşim,nöbetim olmazsa düşünüyorum kendi adıma...

harbisamsunsporlu5517

yorum dahi yazamaz hale geldim inş kazanırız 2.devreye iyi baslarız

ofcir_kvk

80lerden

tıpkı geçen sene kafaya oynayan takımların 2. yarının başlarında çok puan kaybettiği gibi karabüğün de 2. yarıya puan kayıpları ile başlayacağını düşünüyorum.çünkü o şehir o taraftar o havayı kaldıramaz.bi kaç hafta böyle devam eder diye düşünüyorum.

maviay55

heyecan başladı..en az 1 puan diyorum en çok merak ettiğim yeni transferler savaş ve abdulaziz nası etki etcek takıma?kaleci ahmet şahin oynayamıcakmıs..karabüke kırmızı beyaz akını yapalım heryerdeyiz

alperen_55

Umarım ilk yarının son haftalardaki takımımızın kazanma arzusu devam eder.

55(tuncay)55

inşaallah karabük'ü yeneriz yenicezde
yenersek bizi kimse tutamaz ve sonuç play-off (inşaallah)

#BAFRALI#

ümitsizim bişey demiyorum takım cok dağınık ama hayırlısın olsun üç puan bizim olsun diyorum ::)