SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

ugrass

volkan da iyiydi aslında soldan alıp alıp gidiyordu neden boyle bir strateji izlediler bu futbolcu için anlayamadım.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 January 2010, 13:40:18
Almanya'da ..

alacaklarına karşılık gitmiştir büyük ihtimal...

Ertuğrul Sağlam

07 January 2010, 13:52:56 #287 Son düzenlenme: 07 January 2010, 13:53:26 %100 samsunspor
Abdulaziz Solmaz söylentilere göre kampta beklenenin üzerinde bir performans sergiliyormuş!..

Bu durum tabiki takımımız adına sevindirici bir durum yalnız ben şuna değinmek istiyorum.

Samsunspor formasının hakkını veren şerefi ile o formayı taşıyan futbolcu değil trabzonlu ermeni hatta rum olsa bile saygım var.

Ama Abdulaziz Solmaz yarın çıkıpta 61 numaralı formayı giymeye kalkarsa ozaman iş değişir Yönetimimiz taraftarın bu hassasiyetini inşallah kulak ardı etmez eğer farkında olmadan 61 numaralı formayı Abdulaziz'e verir ve bunu federasyon'a bildirirse ozaman geri dönüşü olmaz bu işin bu durumu yönetime bildirmemiz gerek....

kırmızı_şimşek

ferhat kirazıda alsaydılar iyi olurdu ama

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 07 January 2010, 13:52:56
Abdulaziz Solmaz söylentilere göre kampta beklenenin üzerinde bir performans sergiliyormuş!..

Bu durum tabiki takımımız adına sevindirici bir durum yalnız ben şuna değinmek istiyorum.

Samsunspor formasının hakkını veren şerefi ile o formayı taşıyan futbolcu değil trabzonlu ermeni hatta rum olsa bile saygım var.

Ama Abdulaziz Solmaz yarın çıkıpta 61 numaralı formayı giymeye kalkarsa ozaman iş değişir Yönetimimiz taraftarın bu hassasiyetini inşallah kulak ardı etmez eğer farkında olmadan 61 numaralı formayı Abdulaziz'e verir ve bunu federasyon'a bildirirse ozaman geri dönüşü olmaz bu işin bu durumu yönetime bildirmemiz gerek....

evet yönetim numaralara dikkat etmeli...

fatih55ankara

ag-be-tu başkası yalan galip öztürk bi büyüklük yapsa da bu adamı alsa.sivas 4 tane yabancı alacakmış.agbetu ayrılabilir.

Kais

bu agbetu'yu alcaz galiba.bilgisi olan varmı?ilerleme falan kaydedildimi acaba?

ugrass

şu giresundan sol kanata samsunlu şenol demirci alınsa cok iş yapar..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 January 2010, 15:21:26
Samsunspor'un stoper arayışları sonlandı. Uzun bir araştırma döneminin sonunda Kırmızı-Beyazlılar, bonservisi G.Birliği'nde olan ancak sezonun ilk yarısında Hacettepe forması giyen Danıel Addo ile anlaşmaya vardı. Addo, yarın Antalya kampına katılacak.

Sevinsek mi acaba...nasıl bir topçu bileniniz var mı ?

ugrass

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 January 2010, 15:47:00
Sevinsek mi acaba...nasıl bir topçu bileniniz var mı ?

Ankarada oynadığımız Hacettepe maçında canlı izledik süratli hava toplarına hakim savaşçı biri diye hatırlıyorum...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 07 January 2010, 17:09:39
Ankarada oynadığımız Hacettepe maçında canlı izledik süratli hava toplarına hakim savaşçı biri diye hatırlıyorum...

:):) Usta yalnız o gün bizimkiler çok kağnıydı onalrın  yanında  öyle gözükmüş olmasın :):)

şaka bir yana inşallah iyi çıkar ....

ugrass

bizim paf takımda oynayan şimdi gençler birliğinde oynayan Hakan YAGMURKAYA diye futbolcumuz vardı. onunla konustumda kasap gibi bir topcu dedi. İnşallah yanıltır bizi =)

serkancengiz

Samsunspor deneme tahtası oldu

Kırmızı-Beyazlılar 1 aydır yaklaşık 50 gurbetçi ve yabancı oyuncuyu denemeye alırken 1 oyuncu bile bu denemeleri geçemedik
ARTIK YETER
Samsunspor'un yaklaşık 1 aydır süren oyuncu denemeleri artık herkesi bıktırdı. İlk yarının bitimi ile birlikte oyuncu denemelerine başlayan Samsunspor'a bu zamana kadar Afrika, Avrupa, Amerika kıtasından ve Arap yarımadasından yaklaşık 50 sporcu geldi. Bu oyunculardan birçoğu aynı gün geri gönderilirken, bazılarına ise daha fazla şans verildi.
TEPKİ ALDILAR
Seçmelerde ele avuca gelecek bir futbolcu bulunamaması, kalitenin düşük olması ve denemelerin uzun sürmesi, hem mevcut kadrodaki oyuncuları, hem de Samsunspor'u uzaktan izleyenleri çileden çıkardı. Denenmeye gelen oyuncularla 2 hazırlık maçı oynanması ve bu maçlarda Samsunspor'un imajını zedeleyecek sonuçlar alınması ise tepkilere neden oldu.
DENEME YOK
Sportif Direktör İsa Turan seçmelerin artık sona erdiğini belirterek, "Birkez başladık ve sonunu getirmek istedik. İyi niyetle belki çıkar diye başlamıştık. Artık bitti" derken, Teknik direktör Hüseyin Kalpar ise,"Bundan böyle denenmeye oyuncu almayacağız. Yolumuza kendi oyuncularımızla devam edeceğiz" dedi. İlk gün denemelerinde beğenilen Kaan ise son şansını kullandı ve o da gönderildi.
Gazetekolik.net Yönetim

cem

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 07 January 2010, 13:52:56

çok hassas ve doğru bir konu.kesinlikle 61 giymemeli bunu kaldıramayız,kaldıracak bir samsunluda olacağını zannetmiyorum...