SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

nikotinmetanol

çapaþ 06

Alıntı yapılan: nikotinmetanol - 01 January 2010, 20:04:26
yeah murat tosun trabzonda
yeah derken hacı  başka anlıyom ha  hem türkçe yazım kurallarına dikkat et lütfen trabzon değil travzan o

ugrass

Jnr.Serkan

Ankaragücü'nde, teknik direktör Roger Lemerre ve yardımcısı Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda, İlkem'den kulüp bulması istenilirken, Senegalli Konate'nin de sözleşmesi fesih edildi.

Kaynak: Fanatik

MeL_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 January 2010, 02:41:00
Listemizde adı geçen Agbetu'yu Sivasspor bırakmıyor.

Tam olarak durumu bilmiyorum ama eger Sefa Aksoy serbest kalmadiysa Agbetu ile takas yapilabilir ?!

nikotinmetanol

Alıntı yapılan: çapaş 06 - 01 January 2010, 22:03:00
yeah derken hacı  başka anlıyom ha  hem türkçe yazım kurallarına dikkat et lütfen trabzon değil travzan o

sana mı sorcam  nası yazcamı dostum kimseye karışamassın sen!!

Sioux

bence bu ilkemi alacağız. erciyeste oynarken iyiydi süper ligde.

nikotinmetanol

Doğruyu Söylemek Gerekirse Hüseyin Kalparın Listesindeki Oyuncular 5 para Etmez Orduspor Bile Yabancı oyuncu Alıyo Biz Hala bakıyoz Samsunspora Transferden önce Transferden Anlayan Süper bir Menejer Lazım..

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: nikotinmetanol - 02 January 2010, 16:14:13
Doğruyu Söylemek Gerekirse Hüseyin Kalparın Listesindeki Oyuncular 5 para Etmez Orduspor Bile Yabancı oyuncu Alıyo Biz Hala bakıyoz Samsunspora Transferden önce Transferden Anlayan Süper bir Menejer Lazım..

saçma şabalak yorumlar yapma ergen rap-çi. Hocamız gayet iyi, ordunun hocası tatil yaparken  bizim hoca antalyada oyuncu seçiyordu samsunspora.

gkhn

Herşey yabancı oyuncu demek değil hele de 2. lig de bir takımsan aldığın yabancı  oyuncunun iyi olma olasılığı çok düşük.

nikotinmetanol

02 January 2010, 16:41:06 #235 Son düzenlenme: 02 January 2010, 16:42:19 nikotinmetanol
Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 02 January 2010, 16:21:11

saçma şabalak yorumlar yapma ergen rap-çi. Hocamız gayet iyi, ordunun hocası tatil yaparken  bizim hoca antalyada oyuncu seçiyordu samsunspora.

illa azımı bozdurcaksın samsunsporun taraftarıyız hepimiz aynı yoldayız sözlerine dikkat et burda herkez kendi fikrini söyler kimsede karışamaz yalandan yerede polemik çıkarma

maviay55

AlıntıÖNCELİK SAMSUNSPOR'DA

Antalya Side'deki kampta çok sayıda oyuncuyu izleyeceklerini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, "2 Ocak'ta Antalya'da yapacağımız kampa menajerler aracılığı ile Almanya'dan yaklaşık 30 kişilik Brezilyalı oyuncu topluluğu getirilecek. Kafile olarak Antalya'ya gelecekler ve kamp yapacaklar. Bu futbolcular içerisinden beğendiğimiz olursa kadromuza katılacağız. Organizasyonu düzenleyen Samsun'lu olduğu için oyuncu transferlerinde öncelik de Samsunspor'da olacak. Oradan 1 tane bile oyuncu çıksa bizim için avantajdır" diye konuştu.

eğer aslı varsa güzel haber..1 saglam genç brezilyalı iş yapar  ;) hakkı hayırdır hakkı  ??? şaşırttın beni hakkı  ???

maviay55

ankaragüclü ilkemle bizzat hüseyin hoca ilgileniyormus..savunmanın soluna kesin transfer istiyormus hoca hadi bakalım

KareAs55

ilkemde kendine kulüp bulunması istenmiş  olur bu iş gibime geliyor

ugrass

inşallah su brezilyalılardan 2 3 tane iyi adam cıkar..