SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

çapaþ 06

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 December 2009, 09:49:31
evet haklısın..bir zamnalar elazığlı Naim vardı..13 sene top koşturdu...Mersinden küme düşmüş dönüyor takım...otobüste dobi hasan bağırıyor "ben ikinci ligde oynamam" diyor...
ve Elazığlı Naimden tokadı yiyor..Halen Samsunda yaşıyor diye biliyorum Naimi..Bize böyle adamlar lazım....
araki böyle futbolcu bulasın

Sercan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 31 December 2009, 09:49:31
evet haklısın..bir zamnalar elazığlı Naim vardı..13 sene top koşturdu...Mersinden küme düşmüş dönüyor takım...otobüste dobi hasan bağırıyor "ben ikinci ligde oynamam" diyor...
ve Elazığlı Naimden tokadı yiyor..Halen Samsunda yaşıyor diye biliyorum Naimi..Bize böyle adamlar lazım....

Ayı Naim değil mi? Eğer oysa dedem çok anlatırdı çok kalıplır birisiymiş.Elazığspor'dan gelmiş bize..

CeLiL_55

Ceyhun gibi oyuncumu var Türkiyede arkadaşlar, bir Yusuf bir Ceyhun başka varmı bu adamların üzerine ortasaha, Ceyhun bize çok katkısı oldu yarım sezon oynamasına ragmen.. ancak Ceyhun kalitesi ile hiç bi zaman bi alt ligde oynamaz boş yere umutlanmamak gerek

celebi

celebi

bizim stopere ihtiyacımız mı var. şayet varsa önerebileceğim yönetime bir arkadaşım olacak şu anda van belediye de oynuyor maç başına anlaşılabilir.

55.hakan

Ankarasporlu Murat Tosun Tff'ye başvurarak bonservisi elinde serbest kalmış bugün itibariyle...

Dartagnan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 31 December 2009, 22:13:49
Ankarasporlu Murat Tosun Tff'ye başvurarak bonservisi elinde serbest kalmış bugün itibariyle...

onu bize bırakmazlar:S

Ollivanders

aynen onu bize birakmazlar simdi birde boservisini eline almıssa super ligde cok daha iyi takıma gidebilir. Eskisehir gibi...

Sercan

Öyle demeyin sn tomaç muhteşem ikna kabiliyeti sayesinde alacaktır murat tosunu ...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 January 2010, 12:07:14
Öyle demeyin sn tomaç muhteşem ikna kabiliyeti sayesinde alacaktır murat tosunu ...

:)

Kurban Pazarından bile normal bir tosun alamaz bence, bırak Murat Tosun'u...

celebi

ne tosunu ya pazardan tosunun belki yularını ancak

maviay55

murat tosun trabzonla anlasmıs  >:(

maviay55

AlıntıSamsunspor'da yaprak dökümü!

Samsunspor yönetimi, teknik heyetin raporu doğrultusunda Sefa Aksoy, Serkan Eyüpoğlu, Burak Hilmi Tok ve kaleci Cengiz Biçer ile yollarını ayırdı. Bu futbolculardan kendilerine takım bulmasını isteyen yönetim, Ankaracagücü'nden İlkem Özkaynak, Mustafa Aydın ve Erciyesspor'da da Aytek Aşıkoğlu ile temasa geçti.
Bank Asya 1'nci Ligi'nde mücadele eden Kırmızı-Beyazlı takım ara transfer dönemine hızlı girdi. Daha önce kaleci Ahmet Şahin ve forvet oyuncusu Savaş Esen ile anlaşma sağlayan Samsunspor yönetimi, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın verdiği rapor doğrultusunda da Sefa Aksoy, Serkan Eyüpoğlu, Burak Hilmi Tok ve kaleci Cengiz Biçer ile yollarını ayırdı. Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını söyleyen yönetim, transfer içinde kolları sıvadı. İlk etapta teknik direktör Kalpar'ın alınmasını özellikle istediği Ankaragücü'nün sol bek oyuncusu İlkem Özkaynak'la temasa geçen yönetim bu futbolcuyu renklerine katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Erciyesspor'un stoperi Aytek Aşıkoğlu ve Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Mustafa Aydın'ı da listesine alan Kırmızı-Beyazlılar, bu iki savunma oyuncusundan birini kadrosuna katmayı planlıyor.

Bu arada Samsunspor ikinci yarı hazırlıkları için Cumartesi günü Antalya'ya gidecek. 12 gün burada kamp yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar, yeni transferleri de kampa yetiştirmeye çalışacak.

31.12.2009
Kaynak : DHA

Ollivanders

Stoper alacağımız takimlardan biri kayseri erciyes digeri ankaragucu . Ankaragucu supirligde en fazla gol yiyen 4. takım . Kayseri erciyes ise bank asya da en çok gol yiyen takim... Dusundurucu bir istatistik gercekten.

celebi

murat tosunla trabzon anlaşmış