SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Kais

sefa'yı zamanında gönderse tamam ama şimdi neden gönderdi meraktayım.ya anlaşılan oyuncu var sefa düzeyinde veya sefadan daha iyi yada sefa gene takım içinde veya yönetimle birbirine girdi.kalsa iyi olurdu en azından yedek falan.neyse sefa Samsunspor'un üstünde değil.

55.hakan

orta sahaya mutlaka takviye şart oldu.Sefa göze girmeye çalıştı son haftalarda ama olmadı demekki.

Jnr.Serkan

mohammed kurtulus noldu?ofansif anlamda katkısı olcabilir bize

jean

murat samsunlu degil 55 verilmemeli

sadece55

samsunsporlu olsun yeter bize !!!!

Ollivanders

samsunluluktan once SAMSUNSPOR LU olsun canını disine taksin yeter 55 numara ona helal olsun

samsunmania

55 numaralı formaya bir camekân yaptırıp yedek kulübesinin yanına koyarlarsa ancak bizim öz evlatlarımız dediğimiz güruh değerini anlayacaktır. İnşallah yakışan biri giyer. Ama Sefaya hiç olmamıştı.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erdo55 - 31 December 2009, 00:07:50
samsunsporlu olsun yeter bize !!!!

evet haklısın..bir zamnalar elazığlı Naim vardı..13 sene top koşturdu...Mersinden küme düşmüş dönüyor takım...otobüste dobi hasan bağırıyor "ben ikinci ligde oynamam" diyor...
ve Elazığlı Naimden tokadı yiyor..Halen Samsunda yaşıyor diye biliyorum Naimi..Bize böyle adamlar lazım....

doðan

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 29 December 2009, 13:58:37
inşallah doğrudur!!
tam da ihtiyacımız olan adam oktay ve murat haricinde 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncumuz varmı?
ayrıca ceyhun düştüğümüz sene baya da iyi oynamıştı sen farklı bi ceyhunu izlemişsin galiba.

evet yanlış ceyhun izlemişiz galiba ; sahada sadece yürüyen sadece serbest vuruşlarda topun başına geçen , sahada hiç bir sorumluluk almayan bir topçu izlemiştim ben , bir tek konya maçını hatırlıyorumki istekili gördüğüm , parasını garanti aldığ için diğer  takım arkadaşlarını hiç takmayan ,takım düşmüş düşmemiş umursuz hali,ni hiiç unutmayacağım ...
yine dediğim gibi ben yankış ceyhun izlemişim  >:(

ali ihsan

Ceyhun'un gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum öncelikle.Ama onunla ilgili iki satırda ben yazmak istedim.Ceyhun oldukça yetenekli bir isim,istediğinde tek başına maç çevirebilecek kalitede.Ancak oynadığı 10 takım varsa 7'sin de kadro dışı bırakılmış sorunlu bir tip.Yeteneğine ihanet eden topçular listesinin en  tepesinde yer alır bence.Zaten takımda ki disiplinsizlikten dem vuruyoruz yıllardır.Sefa ve Sercan gibi tiplerden kurtulmanın derdindeyken,Ceyhun ve ya o minvalde ki bir ismin bize katkısı olacağını kesinlikle düşünmüyorum.Kadroda ki genç isimlere örnek olabilecek,profesyonellik noktasında olumlu duruş sergileyecek isimlerle ilgilenmemiz gerekir.

kaptan 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 31 December 2009, 10:49:50
Ceyhun'un gelmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum öncelikle.Ama onunla ilgili iki satırda ben yazmak istedim.Ceyhun oldukça yetenekli bir isim,istediğinde tek başına maç çevirebilecek kalitede.Ancak oynadığı 10 takım varsa 7'sin de kadro dışı bırakılmış sorunlu bir tip.Yeteneğine ihanet eden topçular listesinin en  tepesinde yer alır bence.Zaten takımda ki disiplinsizlikten dem vuruyoruz yıllardır.Sefa ve Sercan gibi tiplerden kurtulmanın derdindeyken,Ceyhun ve ya o minvalde ki bir ismin bize katkısı olacağını kesinlikle düşünmüyorum.Kadroda ki genç isimlere örnek olabilecek,profesyonellik noktasında olumlu duruş sergileyecek isimlerle ilgilenmemiz gerekir.

Ollivanders

Aydın'dan Samsunspor'a..

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un Antalya kampında denendikten sonra Samsun'a davet edilen Sırp oyuncular Kristo Zvicer, Admir Adrovic'in geri gönderilmelerinden sonra futbolcuların menajeri Muhsin Aydın, bir açıklamada bulundu.

Tarih30 Aralık 2009 , 19:15

Aydın'dan Samsunspor'a..

Sırp oyuncular Kristo Zvicer, Admir Adrovic'in yetkili menajeri olduğunu belirten Muhsin Aydın, "Samsunspor'un yaptığı Antalya kampında güzel bir ortam oluşmuştu, sonucunun da bu şekilde olmasını isterdik. Antalya seçmelerinde 24 yabancı oyuncuyu denemek için çağıran Samsunspor Kulübü yetkilileri, 3 gün gibi bir süre zarfında kararlarını verip futbolcularımız olan Admir Adroviç ve Kristo Zivicer'i beğenip Samsun'daki çalışmalarına da davet ederek anlaşma zemini oluşturdular. Fakat oyuncularımızın iki kulüp arasında olan bonservis sorununu büyük rakamdan çok cazip rakama indirmemize rağmen, Samsunspor yönetiminin anlayamadığımız tavrından dolayı anlaşma olmadı. Futbolcularımız veya bizden kaynaklanan bir sorun olmamıştır" diye konuştu.

ajansspor

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 31 December 2009, 10:49:50

FaTiH_HaN

31 December 2009, 13:25:04 #208 Son düzenlenme: 31 December 2009, 13:26:07 fatih_han55
Alıntı yapılan: doğan - 31 December 2009, 09:56:00
evet yanlış ceyhun izlemişiz galiba ; sahada sadece yürüyen sadece serbest vuruşlarda topun başına geçen , sahada hiç bir sorumluluk almayan bir topçu izlemiştim ben , bir tek konya maçını hatırlıyorumki istekili gördüğüm , parasını garanti aldığ için diğer  takım arkadaşlarını hiç takmayan ,takım düşmüş düşmemiş umursuz hali,ni hiiç unutmayacağım ...
yine dediğim gibi ben yankış ceyhun izlemişim  >:(

bir tek ceyhundu sanki sorumluluk almayan canere verdigi asistleri caner gol yapabilse bizi kumede kalirdik.ceyhunuda kahraman ilan ederdik. dustuk diye kotulemenin geregi yok.ben ceyhunun avukatligini yapmiyorum dustugumuz sene takim ortalamasina gore cok iyiydi. oynadigi maclarin cogundada iyi mucadele etti. gelmesi cok zor ama gelirse cok faydali olacagina inaniyorum.

adige73

Alıntı yapılan: doğan - 31 December 2009, 09:56:00
evet yanlış ceyhun izlemişiz galiba ; sahada sadece yürüyen sadece serbest vuruşlarda topun başına geçen , sahada hiç bir sorumluluk almayan bir topçu izlemiştim ben , bir tek konya maçını hatırlıyorumki istekili gördüğüm , parasını garanti aldığ için diğer  takım arkadaşlarını hiç takmayan ,takım düşmüş düşmemiş umursuz hali,ni hiiç unutmayacağım ...
yine dediğim gibi ben yankış ceyhun izlemişim  >:(

ben de bu ceyhunu seyretmiştim.iyi bir futbolcu olabilir ancak canı istediğinde oynayan canı istemediğinde oynamayan adamdan takıma fayda gelmez