Bank Asya 1.Lig 17.Hafta l Orduspor 1 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan Ölümüne_Samsunspor, 13 December 2009, 16:44:56

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Videolar görünce insan orda olmak vardı diyor..
Evde bir baba hindiye eşlik edince millet napıyor bu deli dedi :)

babasamsunlu

21 December 2009, 10:14:19 #466 Son düzenlenme: 21 December 2009, 10:15:48 babasamsunlu
Alıntı yapılan: Turuncu - 21 December 2009, 00:21:53
Güzel maç oldu . Deplasmanda alınan 3 puan daha bir zevkli oluyormuş  Kapalıdaki adama koptum kafayı yedii :D

çıldır çıldır çıldırmayan i... :):)
hakkatten de adam evde karıyı kesin dövmüştür ya...

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2009, 23:19:27
Şu grup bu grup değil, gerçekten büyük Samsunspor taraftarına helal olsun, omuz omuza alındı bu maç!

evet hocam hepimizin gördüğü herkesin örnek alması gereken muteşlem bir dayanmışma vardı...gerçek Samsunspor tarafatarıydı..birlik olmuş tek yürekti..Kurtuluş savaşında Atatürkümüzün Samsunumuza indiğinde söylediği sözleri ben bütün taraftarlarımıza ithaf ediyorum

"Karadeniz'e açık olan bu şehir ve onun vatanperver halkı, hasım donanmanın toplarıyla tehdit altında bulunuyordu.  Fakat bütün bunlara rağmen ben Samsunu ve Samsun halkını gördüğüm zaman memleket ve millete ait bütün tasavvurlarımın, kararlarımın herhalde yerine getirilebilir olduğuna bir defa daha kuvvetle kani oldum. Samsunluların hal ve vaziyetlerinde gördüğüm, gözlerinde okuduğum vatanperverlik, fedakarlık, ümit ve tasavvurlarımı müspet kanaate ulaştırmaya kafi gelmişti. Bu kanaatimi o zaman İstanbul ricalinin en büyüklerine ulaştırmakta gecikmedim. Fakat onlar memlekete ve millete atfı kıymet etmekte çoktan düşmanların gerisinde kalmışlardı. Muhterem Samsunlular hakkında ilk müşahademin verdiği fikir ve kanaatteki bir isabetimi, 5 seneyi aşan bir devrin bütün hadiseleri ve neticeleri bariz bir surette ispat etmiştir. Bu kıymetli memleket ve bu temiz şuurlu fedakar halk, zaman zaman ve layık olduğu derecede temsil edilmemiş bulunmakla beraber, Samsun'u ve Samsunluları daima gördüğüm gibi ve bugün tekrar gördüğüm gibi tasavvur etmekte asla tereddüt etmedim."

İşte bu ecdadın torunları şimdilerde şehrin üzerinde oynanan bütün oyunlara, sahipsizliğe,terkedilmişliğe rağmen; yeniden birliktelik gösterip takımına ne denli sahip çıkabildikleri bence bir kez daha gösterdiler.. Ellerinize ağzınıza yüreğinize sağlık..

tabi benimde :):)

kaptan 55

çok güzel bir galibiyet oldu,devre arasına bu moralle girmek futbolcusundan taraftarına herkese ayrı bir hava kattı.

bir kaç nokta transfer yapabilirsek en azından play off yolunda büyük adım atmış oluruz.

her zaman söyledik bu camianın yeri kesinlikle süper lig'dir.

doðan

Değişik ve anlamlı bir deplasmandı,
Stad a varan il kişilerden biriydik, polis engelinden kaçabilen diyelim :)
öncelikli bilet engeline takıldık ilk vukuat ; allahtan sonradan gelen arkadaşlrla kurulan irtibatla atlattık olayı , stadın girişinde çiçeklerle karşılanacağınızı hiç biriniz bilmiyordur herhalde , ama yelle yeksan oldu çiçekler çünkü anlamsız bazı tutum ve davranışlar olayı kamufle etti gerek bizden gerekse ordululardan, neyseki içeri girebildik  o da ne bi ryoğunluk ve bütünlük zincir oluşmuş , önce bir ayrı gayrılık var gibi derken herkes bir tek yürek , o heyecen ve coşkuyla bastırıyoruz derken edmony fotoğraf istiyor çekelim diyorum siteye mail atıyoruz derken gol geliyor herkes alt alta üst üste, muhteşem trübün , sevinçle zıplıyoruz  derkn 2. gol ben göremiyorum tabi ndenmi dünyayı göremiyorum :)) edmony nin çağrıya çağrının bana olan sevinç dayanışaması ile gözlüğüm bir tarafa ben bir tarafa :))) az biraz da kan çıkardık :))) hrşeye değen bir deplasmanda çok yönlü bir dayanışma ile alınan galibiyette 800 taraftarın 18 futbolcunun ve teknik heyetin gözlerinden öpmek gerekir , Sevinçin nasıl yaşanacağını herekse gösteren eğlenmenin alayını yapan TARAFTARIMIZA size bize ona buna hediye bu  galibiyet ,  
yüzümüzün hep gülmesi hep eğlenebilmek dileklerimle....

mehmet yılmaz

Turgut'un golü benim bir gün önce halı sahada attığım galibiyet golünün kopyasıydı :) Demek ki forumu takip ediyor, öğrenmiş birşeyler  :P

Baskent_Samsunspor

en sevindiricisi özlenen birliktelik tablosunu yaşatan gruplarımıza ve yağmur çamur demeden arma peşinde koşan büyük samsunsporlu taraftarımızın hepberaber hareket etmesidir hep böyle olalım inşallah....

SSBiz Gençlik

Çoşku çoşku çoşku... Dün Ordu'da  bir bütün olup; bu çoşkuyu içimizde yaşadık ve dışarıya vurduk... Yüzümüzdeki gülümsememiz hiç eksik olmasın inşallah...

King Of The North

Tek kelimeyle müthiş bir skor,teşekkürler Samsunmsporumuzun onurlu futbolcuları,teşekkürler Büyük taraftarımız...

mehmet yılmaz

Tribünden ve maçtan bazı kareler; Denge Gazetesine teşekkürler...

edmontdante

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 21 December 2009, 12:54:25
en sevindiricisi özlenen birliktelik tablosunu yaşatan gruplarımıza ve yağmur çamur demeden arma peşinde koşan büyük samsunsporlu taraftarımızın hepberaber hareket etmesidir hep böyle olalım inşallah....

**KaR6**

yaa şu durumda ki takımın peşine bile bu kadar insan gidiyor, hiç mi vicdanınız sızlamıyo eyy kim olduğu belli insanlar, hayret birşey yaa..

lucarelli

Fotolar ve görüntüler süper. Nefesinize ve emeğinize sağlık

FORZA ÞÝMÞEKLER

2 OTOBÜSLE BİZDE ORDUDAYDIK.Taraftarın bütünlüğü mükemmelde,bazıları forza şimşekleri ağzına almıyor.hem bütünlük isteyip hemde gurup ayırımı yapmayın.

Jnr.Serkan